Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

SOMMARLÄNGTAN

Av Anita - 18 februari 2009 12:32

Nu snöar det igen och det är bara 15 grader kallt. Då är det snöskottning som gäller igen just när mina axlar blivit lite bättre.

 Längtar till härliga sommardagar, till nattliga bad i sjön när man kommer från dansen. efter lommens rop ute på sjön. Längtar efter att få lukta på mina blommor och låta fjärilarna landa på mina armar. Längtar efter surret av humlor i min kryddgård och barnen glada skratt nere vid sjön. Längtar efter rökt abborre på spisbrödmacka. Längtar efter att få dansa på sommardansbanor och träffa mina glada dansvänner. Längtar efter att få gå i skogen och leta efter guckusko. Längtar efter att få tvätta håret i sjövatten och bada i min bastu. Längtar efter att få torka håret genom att snurra runt runt på sommarängen så håret står rakt ut. Sitta tillsammans med brorsan ute på altanen på morgonen och dricka nykokt kaffe. Ligga ute i båten och låta den driva och läsa bok och känna solen strålar värma kroppen. Sitta på någon klippa och äta melon och skinka tillsammans med någon trevlig vän. Vada efter sjöstranden och se fiskarna simma runt fötterna. Se gardinen i sovrummet fladdra lite lätt i sommarvinden och somna till dansmusiken från ön och fåglarna kvitter. Längtan! Så mycket jag längtar till. Om man ska leva i nuet finns det inte mycket att le åt. Därför lever jag i framtiden och det förflutna. Leva i nuet (skiiiiit).

 
ANNONS
 
Skatan

Skatan

18 februari 2009 12:49

Och visst langtar jag ocksa till den SVENSKA sommaren. Den ar nagot alldeles extra. Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Ann

Ann

18 februari 2009 13:24

Hej Anita!
Jag skrev en kommentar till ditt förra inlägg! Kom det aldrig fram?
Den 12 mars blir det buggträning inför bussresan den 28 mars! Mer info kommer inom kort! Har Du adressent ill Eva Persson, eller åtminstone gatuadressen? Kram Ann

http://dansann.blogg.se

 
Ann igen!

Ann igen!

18 februari 2009 13:25

Ann igen! .....Underbara Fisksjön!

http://dansann.blogg.se

 
Ingrid

Ingrid

18 februari 2009 17:16

Hejsan Anita!
Jaha, det är här man hittar dig nu! Det blir säkert jättebra och jag tror att du kommer att trivas.
Visst längtar vi efter sommaren och alldeles speciellt mycket den här tiden, man vill att det ska vara vår nu!!!!
En enormt vacker bild har du satt in, det ser helt ljuvligt ut!
Kram Ingrid

http://dagbok.stenstugu.com

 
Soldansare

Soldansare

18 februari 2009 19:19

Vilken fin ny blogg! Jag hänger med hit för jag vill gärna läsa om ditt liv och leverne, och tack för den fina placeringen i din länklista, jag är mäkta stolt att vara där. Och tack tack tack för alla sommarbilder. Jag längtar efter tussilagon.

http://http:soldansarenssida.blogspot.com

 
Staffan H

Staffan H

19 februari 2009 01:42

Snygg blogg du har skaffat dig nu! Jag tror att du har vant dig vid det nya snabbare än du tror och att du kommer att trivas bra här. Blogdog må ha varit enkelt och bra innan det började krångla, men jag är övertygad om att ditt bloggande kommer att bli ännu bättre här. Kram på dig!

http://staffanhuss.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 13 dec 08:00

  När det var fullt med snö i träden sa pappa att det var jullorv och då skulle det bli långvarig kyla och så blev det. I morse var det 24 grader kallt och det var kallt inne.    Plogbilen kom i alla fall i förrgår kväll så igår kunde jag ta...

Av Anita - Måndag 10 dec 06:56

  Söndagsmorgon och jag hade tänkt göra köttbullar och plocka lite lätt men när jag tittar ut så förstår jag att det ska bli andra bullar minsann. Det hade snöat och snöat. Katten Morris vände när han gick ut på bron och jag kände hur humöret sjön...

Av Anita - Fredag 7 dec 16:18

Vaknade till att katten Morris satt på min mage och klappade mig på näsan med tassen. Det var mörkt och jag var trött och mätt efter gårdagens julbord på PRO.   Nu ska vi ta dagarna i tur och ordning och inte virra till det som jag har en förmåga a...

Av Anita - Onsdag 5 dec 15:56

  Så sitter han där, ensam framför sin eld mitt i skogen. Sitter där och suckar och minns. Han är inte särskilt gammal, bara så där 100 år så minnet är det inget fel på.   Han minns när han var en viktig kraft på gården. Hur han gick runt ...

Av Anita - Tisdag 4 dec 09:22

Jag bakar inte. Jag städar inte, men oj vad jag gillar att pynta och gräva i alla mina oändliga lådor med julsaker, en del så gamla så dom nästan ramlar sönder. Visst fanns det tider då jag gjorde hela land med pepparkakshus och bakade pepparkakor ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se