Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

SOMMARLÄNGTAN

Av Anita - 18 februari 2009 12:32

Nu snöar det igen och det är bara 15 grader kallt. Då är det snöskottning som gäller igen just när mina axlar blivit lite bättre.

 Längtar till härliga sommardagar, till nattliga bad i sjön när man kommer från dansen. efter lommens rop ute på sjön. Längtar efter att få lukta på mina blommor och låta fjärilarna landa på mina armar. Längtar efter surret av humlor i min kryddgård och barnen glada skratt nere vid sjön. Längtar efter rökt abborre på spisbrödmacka. Längtar efter att få dansa på sommardansbanor och träffa mina glada dansvänner. Längtar efter att få gå i skogen och leta efter guckusko. Längtar efter att få tvätta håret i sjövatten och bada i min bastu. Längtar efter att få torka håret genom att snurra runt runt på sommarängen så håret står rakt ut. Sitta tillsammans med brorsan ute på altanen på morgonen och dricka nykokt kaffe. Ligga ute i båten och låta den driva och läsa bok och känna solen strålar värma kroppen. Sitta på någon klippa och äta melon och skinka tillsammans med någon trevlig vän. Vada efter sjöstranden och se fiskarna simma runt fötterna. Se gardinen i sovrummet fladdra lite lätt i sommarvinden och somna till dansmusiken från ön och fåglarna kvitter. Längtan! Så mycket jag längtar till. Om man ska leva i nuet finns det inte mycket att le åt. Därför lever jag i framtiden och det förflutna. Leva i nuet (skiiiiit).

 
ANNONS
 
Skatan

Skatan

18 februari 2009 12:49

Och visst langtar jag ocksa till den SVENSKA sommaren. Den ar nagot alldeles extra. Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Ann

Ann

18 februari 2009 13:24

Hej Anita!
Jag skrev en kommentar till ditt förra inlägg! Kom det aldrig fram?
Den 12 mars blir det buggträning inför bussresan den 28 mars! Mer info kommer inom kort! Har Du adressent ill Eva Persson, eller åtminstone gatuadressen? Kram Ann

http://dansann.blogg.se

 
Ann igen!

Ann igen!

18 februari 2009 13:25

Ann igen! .....Underbara Fisksjön!

http://dansann.blogg.se

 
Ingrid

Ingrid

18 februari 2009 17:16

Hejsan Anita!
Jaha, det är här man hittar dig nu! Det blir säkert jättebra och jag tror att du kommer att trivas.
Visst längtar vi efter sommaren och alldeles speciellt mycket den här tiden, man vill att det ska vara vår nu!!!!
En enormt vacker bild har du satt in, det ser helt ljuvligt ut!
Kram Ingrid

http://dagbok.stenstugu.com

 
Soldansare

Soldansare

18 februari 2009 19:19

Vilken fin ny blogg! Jag hänger med hit för jag vill gärna läsa om ditt liv och leverne, och tack för den fina placeringen i din länklista, jag är mäkta stolt att vara där. Och tack tack tack för alla sommarbilder. Jag längtar efter tussilagon.

http://http:soldansarenssida.blogspot.com

 
Staffan H

Staffan H

19 februari 2009 01:42

Snygg blogg du har skaffat dig nu! Jag tror att du har vant dig vid det nya snabbare än du tror och att du kommer att trivas bra här. Blogdog må ha varit enkelt och bra innan det började krångla, men jag är övertygad om att ditt bloggande kommer att bli ännu bättre här. Kram på dig!

http://staffanhuss.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 21 mars 12:48

Det är det där med timmerbilar! Dom får min mage dra ihop sig av skräck. Förr eller senare måste jag ge mig iväg ner mot byn för att jobba. Väntade på att timmerbilen skulle komma så jag kunde ge mig iväg men jag lessnade till slut och tog en pro...

Av Anita - Måndag 19 mars 08:36

Igår satt jag här vid min skärm och skrev ett långt inlägg om helgen och vad som hänt och så blev det totaltstopp och allt raderades bort. Det var fel på mobilmottagningen och likaså mobiltelefonerna och så har det varit ett helt dygn och jag har tot...

Av Anita - Torsdag 15 mars 09:34

Det är ljuset. Solen på nysnö så ljust så det sticker i ögonen. Första talgoxekvitter från björken. Sitta i solen på Kinabrors förstutrapp och känna solen värma i ansiktet och höra hur det droppar från taket. Visserligen kallt på morgonen men s...

Av Anita - Måndag 12 mars 10:37

Lördagen vaknade jag till att solen fullkomligt strålade ner och inte en vindpust rörde sig. Ganska omedelbart bestämde vi oss för att lunchen skulle ätas nere vid strandstugan för första gången i år.   Väntade på att TuppOla och SofePropp sku...

Av Anita - Lördag 10 mars 10:13

Det snöade och snöade. Kinabror skottade och skottade. Onsdag kväll var det dags att hämta tredje omgången skåningar, den här gången Kinabrors äldsta dotter och hennes sonl. Vi åkte till Bräcke för att hämta vid tåget och snön yrde. Hälsade på ho...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se