Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

SOMMARLÄNGTAN

Av Anita - 18 februari 2009 12:32

Nu snöar det igen och det är bara 15 grader kallt. Då är det snöskottning som gäller igen just när mina axlar blivit lite bättre.

 Längtar till härliga sommardagar, till nattliga bad i sjön när man kommer från dansen. efter lommens rop ute på sjön. Längtar efter att få lukta på mina blommor och låta fjärilarna landa på mina armar. Längtar efter surret av humlor i min kryddgård och barnen glada skratt nere vid sjön. Längtar efter rökt abborre på spisbrödmacka. Längtar efter att få dansa på sommardansbanor och träffa mina glada dansvänner. Längtar efter att få gå i skogen och leta efter guckusko. Längtar efter att få tvätta håret i sjövatten och bada i min bastu. Längtar efter att få torka håret genom att snurra runt runt på sommarängen så håret står rakt ut. Sitta tillsammans med brorsan ute på altanen på morgonen och dricka nykokt kaffe. Ligga ute i båten och låta den driva och läsa bok och känna solen strålar värma kroppen. Sitta på någon klippa och äta melon och skinka tillsammans med någon trevlig vän. Vada efter sjöstranden och se fiskarna simma runt fötterna. Se gardinen i sovrummet fladdra lite lätt i sommarvinden och somna till dansmusiken från ön och fåglarna kvitter. Längtan! Så mycket jag längtar till. Om man ska leva i nuet finns det inte mycket att le åt. Därför lever jag i framtiden och det förflutna. Leva i nuet (skiiiiit).

 
ANNONS
 
Skatan

Skatan

18 februari 2009 12:49

Och visst langtar jag ocksa till den SVENSKA sommaren. Den ar nagot alldeles extra. Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Ann

Ann

18 februari 2009 13:24

Hej Anita!
Jag skrev en kommentar till ditt förra inlägg! Kom det aldrig fram?
Den 12 mars blir det buggträning inför bussresan den 28 mars! Mer info kommer inom kort! Har Du adressent ill Eva Persson, eller åtminstone gatuadressen? Kram Ann

http://dansann.blogg.se

 
Ann igen!

Ann igen!

18 februari 2009 13:25

Ann igen! .....Underbara Fisksjön!

http://dansann.blogg.se

 
Ingrid

Ingrid

18 februari 2009 17:16

Hejsan Anita!
Jaha, det är här man hittar dig nu! Det blir säkert jättebra och jag tror att du kommer att trivas.
Visst längtar vi efter sommaren och alldeles speciellt mycket den här tiden, man vill att det ska vara vår nu!!!!
En enormt vacker bild har du satt in, det ser helt ljuvligt ut!
Kram Ingrid

http://dagbok.stenstugu.com

 
Soldansare

Soldansare

18 februari 2009 19:19

Vilken fin ny blogg! Jag hänger med hit för jag vill gärna läsa om ditt liv och leverne, och tack för den fina placeringen i din länklista, jag är mäkta stolt att vara där. Och tack tack tack för alla sommarbilder. Jag längtar efter tussilagon.

http://http:soldansarenssida.blogspot.com

 
Staffan H

Staffan H

19 februari 2009 01:42

Snygg blogg du har skaffat dig nu! Jag tror att du har vant dig vid det nya snabbare än du tror och att du kommer att trivas bra här. Blogdog må ha varit enkelt och bra innan det började krångla, men jag är övertygad om att ditt bloggande kommer att bli ännu bättre här. Kram på dig!

http://staffanhuss.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 18 juni 22:05

Jag öppnar dörren och går ut i försommaren. När regnet dragit bort och vinden mojnat slår syrendoften mot mig, stark och intensiv.   Över sjön seglar ett svart moln och närmar sig sakta. Är det åska på väg tro. Luften liksom väntar på något och ...

Av Anita - Lördag 16 juni 17:25

En del människor tittar uppåt mot solen, månen, stjänorna och molnen. En del tittar på bilar och människor.   Jag tittar mot marken och ingen liten blomma går mina ögon förbi. Nu i skogen den lilla rara ögonpyrolan. Så liten,men den ser ut som o...

Av Anita - Fredag 15 juni 09:26

Äntligen tid hos tandläkaren. Igår morse satt jag där och väntade på lindring. Jättehål på gränsen till att det blev rotfyllning men med bedövning och en timme i tandläkarstolen vinglade jag ut med ena mungipan hängande och halva ansiktet bedövat men...

Av Anita - Tisdag 12 juni 22:38

Ja vad ska man säga om tandvärk. Det är svårt att låta bli att tänka på det och försöka koncentrera sig på något annat. En ny vecka började igår och jag väntade hela dagen på att få besked av en tandläkarmottagning om jag kunde få hjälp. Vid 4atide...

Av Anita - Söndag 10 juni 22:12

När tandvärken hindar mig från att sova trots syrendoft och koltrastsång är det bara att kliva upp och diska och stöka fast klockan är tre på natten och det börjar ljusna.Sjön ligger blank och fin.   Bortsett från tandvärk så har det varit en fin...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se