Direktlänk till inlägg 8 mars 2009

FOTMASSAGE

Av Anita - 8 mars 2009 13:26

Hej katten Oskar här. Som du ser så har jag bland annat ägnat mig åt min favoritsysselsättning. Ligga och få tårna och skinnet mellan trampdynorna masserade. Härligt.

Sista veckan har börjat likna något. Jag ÄR ju en utekatt och jag har varit ute hela veckan under dagarna. Haft koll på ekorrar, fåglar och möss. Kvällarna har jag varit trött och det har varit skönt att värma sig framför brasan och i honans knä.


Lite drama har det varit. Det töar och rasar av taken. En hel meter snö och isbitar som kommer farande när man minst anar det. Dundrar och smäller som åskan och jag är dörädd att få alltihopa på mig. Fick mest sitta och kura under förstukvisten i fredags.


Annars känns jag rätt trött. Honan tog sparken och for på byn igår och jag följde efter. Springa fick jag göra och skrika jättemycket innan hon hörde mig och det är jättelångt ner till byn. Jag har inte varit där nere sedan dom tog bort ballarna på mig. Jag skäms för att visa mig för alla snygga honor nu när det blev som det blev. Bäst att hålla sig hemma i Fisksjön. Jo men jag fick åka spark tillbaka som tur var.


Nu har jag hört honan prata om att det kommer folk till Påsk. Den där söta tjejen E som brukar ge mig kattgodis och leka med mig......men man kan aldrig vara glad jämt. Hon har ju skaffat en liten fjantig hund som inte är större än en katt men fasligt efterhängsen och skällig. Inte fattar hon att jag inte gillar henne heller dum som hon är. Ja vi får väl se hur det blir med det.


Nu snöar det och vräker ner snö. Jag ska gå och sätta mig i knät på lekkamraten och kura en stund. Honan har glömt att köpa grädde till mig och därför är hon inte så populär just nu. Glömma en sådan viktig sak. Fy fy.


En lärdom om oss katter: Om du blinkar åt en katt och hon blinkar tillbaka gillar hon dig. Stirrar hon bara så är du inte populär.  

 
 
Tindra

Tindra

8 mars 2009 14:59

Hej Oscar, vill bara att du ska veta att jag inte menar något illa när jag skäller på dig och när min svans viftar runder som den gör. Jag blir bara såå glad över att se dig att jag inte kan tygla mina 2 kg. Jag är fortfarande en liten tjej men jag har växt till mig lite i sinnet så förhoppningsvis ska jag försöka vara lite snällare mot dig till påsk.
Puss på nosen.

http://emmaflash.blogg.se

 
storabh

storabh

8 mars 2009 15:34

Har du köpt ny kamera? Fina bilder!

http://storbh.wordpress.com

 
Cheyenne

Cheyenne

8 mars 2009 22:21

Men hu! Gjorde det inte ont? Jag vet ju inte om jag hade velat blivit sparkad hemåt förstås...
Och den där snön och isen som rasar har jag och lillsyrran skällt ut både en och två gånger. Vi tror att det är japanerna och Hiroshimabomben varje gång, och som du säger - det är förenat med livsfara när man ska vara ute!

http://cheyenne.skriket.se

 
StinaPinaFIna

StinaPinaFIna

9 mars 2009 09:51

Det ääär konstigt det där med katter. Jag gillar dom men dom verkar inte gilla mig för de springer så fort jag försöker komma fram och hälsa... på mitt vis. Det är kul att retas också.. Precis som du gillar jag att ligga i Mattes knä och bli masserad och kelad med... Är Matte inte på humör går jag till Husse. Han gillar mig men mesar en hel del ... så ibland blir jag trött på honom. Kul att åka spark. Det har jag aldirg gjort. Hittills. Kram till dig och min Matte Skatan hälsar så gott till Honan...

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Mr P

Mr P

9 mars 2009 11:40

Visst är det härligt med vårkänslor Oskar men du har ju ett dilemma stackare, lider med dig, men ibland kan det vara bra att ha kvinnorna på avstånd. Ha det bra Oskar, vi syns.

http://viggosblogg

 
Staffan H

Staffan H

10 mars 2009 21:06

Det är inte bara katter som ogillar snöras från taken. Det gör även vi människor. Härom veckan fick man verkligen se sig för när man var ute.

Om du ger hunden, som blivit lite äldre nu, en chans, ska du se att det går bra.

http://staffanhuss.wordpress.com

 
Ingen bild

Soldansare

11 mars 2009 19:30

Låter underbart att få fotmassage!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards