Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

EN RIKTIG GAMMAL DRAKE

Av Anita - 13 mars 2009 11:34

Naturligtvis hade jag jätteroligt på buggen igår men lite mer ork önskade man sig . Men nu till draken och återigen tillbaka till Kina. Där borta är dom väldigt duktiga på tatueringar och en av mina bröder tatuerade en fin björn på armen när han var där.


Det har blivit väldigt inne med tatueringar. Var och varannan kvinna på dansbandsgalan i Malung ståtade med tatueringar i dekoltaget, på axeln eller armen (kanske på andra ställen också). Själv har jag inte direkt någon känsla för tatueringar. Tycker att det kan vara snyggt med något litet men hemskt när det sitter upp mot ansiktet och på hela kroppen. Förmodar att det är ett sätt att visa sin personlighet och det var kanske därför jag valde en drake på skinkan. En drake till en gammal drake! Det trodde ni inte va? Att jag skulle gå omkring med en kinadrake på ändan?


Nej...jag skojar. Det var bara nåt tok som kinabrorsan och jag hittade på för att skoja med mina andra bröder och dom karlar som kollade resedagboken.

Det är alltså en låtsastatuering som gick bort efter några dagar. Köpte ett helt ark så om jag får för mig det så kanske jag ståtar med en ros i barmen på  sommardanserna.

Det finns vissa män som fortfarande på fullt allvar tror att jag har en drake på rumpan och till och med ber att få se den. Jag håller färgen och säger att det bara är vissa utvalda som får se draken. Ibland kan jag vara retsam som sjutton.


Ikväll ska vi ha tjejkväll. Brorsdotten och jag ska äta plankstek och se på tjejfilmer och äta onödiga grejor framför tv-n. Vi ska ha riktigt mysigt. Till motvikt till alla gubb-besök är det trevligt med lite kvinnligt sällskap.


Dagens ord till er blir ett hemgjort men sant:

Bättre en drake på rumpan än en drake i köket.

 
 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

13 mars 2009 14:17

Skogshuldran har två tatueringar:
en sjöhäst högt upp på högra låret (syns bara när jag badar)
och en svala på vänster skuldra.
Kanske blir det något mera, har inte helt bestämt mig!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
kokosnoet

kokosnoet

13 mars 2009 17:42

Det närmsta jag kommit en tatuering är att gå in hos tatueraren i stan å kolla på bilder. Ville ha en delfin på kroppen någonstans, men av någon anledning så blev det aldrig av att jag gjorde någon. Och det är jag glad för idag. Men det skulle va lite busigt å göra en låtsastatuering å chockera gubben min "hehe" Ha det bra & trevlig helg!!

http://kokosnoet.blogdog.se

 
storabh

storabh

13 mars 2009 17:59

Jag gillar också tjejbesök bättre än gubbesök

http://storabh.wordpress.com

 
Ingen bild

Ewan

13 mars 2009 18:33

Skicka ner gubbarna till mej,kan väl låna dom en stund,sitter ju ändå ensam......fniss....Hoppas ni får en skön kväll!
Kram från Södra Oraklet

 
Ingrid

Ingrid

14 mars 2009 09:54

Vilken härlig drake! Jag trodde första att den var äkta, men läser att den bara var en fusktatuering. Varje gång jag ser tatueringar på lite mognare damer, tänker jag på "Den tatuerade änkan". Den gillade jag verkligen!
Själv har jag ingen tatuering, men äldste sonen har gjort några stycken och på ena armen har han en bild av sin hund keeshonden Ludde. En riktigt fin tatuering som är riktigt skickligt gjord.
Hoppas att er fredagskväll blev trevlig!
Ha en fin fortsättning på helgen! Kram Ingrid

http://stenstugu.com

 
Skatan

Skatan

14 mars 2009 22:39

Hmmm... en skata nå´nstans kanske... :-)

http://skatanstankar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards