Direktlänk till inlägg 16 april 2009

HUNDAR HÄRLIGA HUNDAR

Av Anita - 16 april 2009 16:32

Nu när vardagen börjat igen så kan man sitta här och tänka tillbaka på en väldigt fin påskhelg.

En del i en underbar helg är alla hundar som har varit här.


Brorsans gråhund Micko som är väldigt söt men om han vore människa skulle man säga att han hade damp. Han sitter och lurar vid dörren och tänker smita ut. Han fräser runt så mattorna far och smiter iväg och rullar sig i allt illaluktande han kan hitta. Men han är väldigt snäll och en bra älghund och han kommer bra överens med Oskar. Får han skäll för han gjort nåt jävelskap tittar han bara och när den som skällt vänder ryggen till skäller han till. Han ska alltid ha sista ordet.


Så har vi colliefröken som vill bara en enda sak. Att man ska kasta pinnar. Hon kan hålla på i timmar och hämta det man kastar. Hon är lite illful också och kan då och då nypa till Micko när han går förbi. Vacker är hon men har en röst som är väldigt gäll och genomträngande.


Så har vi den lilla blandrashunden Wilma som är en helt underbar hund. Lugn trygg och modig. Utstrålar harmoni och värme och bara lommar runt och sällskapar med alla. Hon hoppar gärna upp och sitter i mitt knä.


Sist av allt den lilla lilla Tindra. Hon är någon sorts spets men så liten att Oskar är större. Hon är som en liten ullboll och vill gärna leka och busa med alla. Hon gillar andra hundar, småbarn och katter. Det går bättre och bättre med Oskar för varje gång dom är här så snart tror jag att dom är goda vänner.


Sonen tycker att jag skriver för långa inlägg. Han säger att han bara orkar läsa häften men jag vet inte om det beror på hans förmåga att läsa eller att jag skriver för långt.

Kort resume av dagen: Snöat imorse och vi skjutsade hem brorsdotter. Sedan åt vi bakelser och så kom resten av gänget och jag fick håret klippt. Fint att ha en frisörska till släkting.

Lille Liam badade badkar och nu har vi ätit köttfärsås och spagetti. Kinabror snarkar på sängen och dom andra har också lagt sig att ta en tupplur.

Jag ger er dagens ord som naturligtvis handlar om hundar: Hunden är människan bästa vän.

 
 
Skatan

Skatan

16 april 2009 17:11

Vilka fina hundpersonligheter... och du känner dem alla. Ja, hundar äär verkligen människans bästa vän... men det kan nog en katt vara också... eller en papegoja eller...Vad man ger får man tillbaka...
Inte skriver du får långt inte... Du skriver ju fantastiska inlägg och berättelser... Det tycker Skatan. Sonen får väl "skumma" om han inte orkar läsa... Kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
storabh

storabh

16 april 2009 19:42

Jag är hundmänniska. Jag gillar hundar. Vete katten om jag inte är liite kattmänniska också. Jag kanke är djurmänniska?

http://sorabh.wordpress.com

 
Soldansare

Soldansare

16 april 2009 20:13

...men vad säger Oskar om att hunden är männ iskans bästa vän?

http://http;//soldansarenssida.blogspot.com

 
kokosnoet

kokosnoet

17 april 2009 14:08

Nedersta hundbilden, de ser väldigt finurliga ut..
Bakelser men så gott.. har en sockerkaka stående & ouppäten i köket kanske man skulle inhandla lite grädde å göra en hemmagjord bakelse.. mm gott
Vilken tur du har som har en frisör i släkten.. själv brukar jag ta saxen å toppa mitt eget hår, galet men det brukar bli bra "fniss"

http://kokosnoet.blogdog.se

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

17 april 2009 19:55

Vilka härliga hundkompisar du har!
Jag tycker inte att du skriver för långt.
Beror kanske på att jag ofta skriver långt själv...
Sen beror det ju på vilken typ av blogg man valt att ha!
En berättande eller en rapporterande.
Vi två hör definitivt till de berättande!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Staffan H

Staffan H

18 april 2009 00:04

Vilka underbart fina hundbeskrivningar! Läsning som värmer i hjärtat och får mig att le igenkännande åt ett och annat drag.

Inte skriver du för långa inlägg inte. Låt din son titta på min blogg. Sedan är han definitivt kurerad och kommer aldrig mer att påstå något sådant!

http://staffanhuss.wordpress.com

 
Nellina

Nellina

18 april 2009 07:36

Förstår att det varit ett Herrans Hundliv hos dig den senaste tiden, önskar jag kunde läsa Colliens tankar...En härlighelg önskar jag dig och de dina.

http://nellina.blogdog.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards