Direktlänk till inlägg 30 april 2009

FÖRBANNADE JÄVLA SKIT

Av Anita - 30 april 2009 08:24

Jag vill spy på den klater och gå-sönder och penningslukande världen.

I går morse när jag åkte till jobbet regnade och haglade det och när jag kom fram dånade åskan! Jo det är sant. Åska i april.


När jag kom hem var datorn och skärmen döda. Nytt klater. 3-dje gången min dator är sönder. Om man nu ska säga något positivt så är det att Siba i Sundsvall är bra att ha att göra med men jag måste ju åka ner med datorn ca 23 mil och sedan fara och hämta den 23 mil till och bli utan dator i 2 veckor.


Min förkylning går inte över och jag känner mig matt och orkeslös. All energi borta.

Jag åkte iväg till min kompis AMV för att vi skulle pigga upp oss med att beställa Italienresan. Nästa missräkning. Vår resa var slut fast vi är i så god tid. Det blir inte Sorrento utan Sardinien istället.

 Eftersom jag har precentkort på Resia måste vi beställa där och inte på datorn. Så jag ringde och fick reda på att jag måste dit för att kunna utnyttja precentkortet. Jahaja. 20 mil till åt andra hållet. Känns ibland som ett straff att bo på landet. Pengarna bara rinner bort på onödiga resor hit och dit.


Ett nytt bilistenkort har jag fått (som inte fungerar) Ett nytt bankkort har jag fått som inte heller fungerar. Mera väntan i oändliga växlar. Jaha, då kan man inte tanka och man kan inte handla mat. Tänk att man är så beroende av några plastkort. Visst är det en underlig värld man lever i. Får väl hem och rota och se om jag kan leta fram några enkronor ur någon burk så jag kan klara helgen.


Min takstege ligger som en krokig orm på gräsmattan så en ny måste jag köpa. Killen som ska sätta upp den får jag inte tag i på telefon.


Allt krångel och klater tar all min kraft. Känns som om jag trampar omkring ända upp till knäna i en sur gägga av krångel och det bara fylls på, så snart står det mig ända upp i halsen.

Nya fordonsdatorerna på jobbet gör mig galen och tar tre gånger så lång tid som det gjorde förut men killarna är nöjda för det är ju teknik och dom behöver inte tjafsa med kunder och rätta till fel. Gissa vem som får göra det?

Så i denna vackra vårtid sitter jag trappan och hostar och känner mig trött och modlös. Ni kommer inte att få höra av mig nu på flera dagar eftersom min data är borta och DataFia ska åka bort så jag kan inte låna hennes dator heller.


 Jag önskar er alla en jättfin helg. Må alla majbrasor brinna och körer sjunga. Må alla grillugnar sprida goda dofter runt om. Må ni få kärlek och glädje.


Jag för min del ska tjursitta på trappan, hosta och tycka synd om mig själv så det så. 
Dagens egenhändiga ord: Den dagen vi fick för oss att tekniken skulle styra jorden gjorde vi ett förfärligt misstag som vi kommer att få äta upp länge.

 
ANNONS
 
Znogge

Znogge

30 april 2009 09:12

Att vara utan dator så länge hade gjort mig tokig! Erkänner utan omsvep. Men du har en trevlig resa att se fram emot så håll ut. Vi drar till Sicilien!
Trevlig helg!

http://znogge.wordpress.com

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

30 april 2009 10:09

Jaså, Åskar har varit på besök hos dig. Han tar då aldrig någon hänsyn, där han blixtrar fram!
Hoppas det ordnar sig med datorn.
Kram!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Vem

30 april 2009 11:38


“– Vi har inga planer på att dela ut munskydd i Sverige, säger Anders Tegnell, chef för Socialstyrelsens smittskyddsenhet.” Svensk inkompetens, svensk oansvarighet, svensk korruption. Total misstro. NI SKALL FÅ SE.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/dennyainfluensan/article5030022.ab

Vår kriminella statsmakt har under total mörkläggning sålt ut vårt folk till det internationella monopolkapitalet.

 
Staffan H

Staffan H

30 april 2009 12:36

Så sant som det är sagt - allt krångel och jagande av personer hit och dit är en tids- och energitjuv av Guds nåde.

Ibland när miljövännerna talar sig varma för att höja bensinpriset ytterligare eller kommit på några nya smarta sätt att göra det svårare att ha och köra bil, funderar jag på om de någonsin satt sin fot utanför en storstad.

Vårt land består till stor del av landsbygd där det kan vara långa resor till närmsta större stad och flera kilometer till närmaste affär. Förstår inte hur de tänkt sig att folk skulle klara sig utan bil där.

Sedan är det väl så att livet består av perioder när det går som man vill och perioder när allt tycks gå åt h-e. Jag brukar bita ihop och hoppas på att eländet snart ska gå över.

http://staffanhuss.wordpress.com

 
Soldansare

Soldansare

30 april 2009 19:15

Känner med dig. Dessa mekaniska hjälpmedel som ska göra livet enklare men förkortar våra liv genom att jävlas. Allt ska gå snabbare men det tar evigheter.
Verkar som om du o jag har liknande arbeten att tampas med. Rättar också fel (egna o andras) och tjafsar med kunder dagarna i ända. I dag har jag i alla fall fått mina sparbanksgiroblanketter efter att ha tjafsat med Swedbank sedan i slutet av januari. P hade hängt upp dem i lampan så att de var det första jag såg när jag kom hem.
Krya nu på dig ordentligt så att du åtminstone kan njuta fullt ut av våren! Sköna maj välkommen!

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
kokosnoet

kokosnoet

1 maj 2009 16:01

Ja ibland undrar man varför saker å ting blir som det blir å inte riktigt som man själv tänkt sig.. Men tänk, snart sitter ni på planet på väg till sydligare breddgrader.. hur gött är inte det!! Hoppas förkylningen känns bättre å att det snart ordnar sig med datorn..
Förstamaj kram till dig

http://kokosnoet.blogdog.se

 
Skatan

Skatan

1 maj 2009 19:47

Åhh vad jag tycker synd om dig... Du har verkligen haft otur... och det måste kännas ... ja... orättvist... att bo "på landet" så långt från städerna där banker och elfirmor, TV-affärer ... jag det mesta är koncentrerat... Sardinien är nog inte heller fel... men det är klart att man blir besviken när man bespetsat sig något... Värst vad man måste vara ute i god tid... Hoppas verkligen att din förkylning åtminstone försvinner och att solen lyser över Fisksjön heeela helgen. Kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Nellina

Nellina

3 maj 2009 11:52

Det som slår mig är att vi alltid klagar på avstånden men vad är våra jmf med dina?? Absolut ingenting....Ha en bra söndag och krya på dig/Nellina

http://nellina.blogdog.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 20 feb 09:51

Som vanligt kunde jag inte sova när fullmånen spridde sina strålar över sovrumsgolvet i förrgår natt. Det blev till att ligga och fundera. Det har varit några fina dagar nu minsann. Bestämde mig för att julgranen ska ut nu. Den börjar barra lite gr...

Av Anita - Måndag 18 feb 09:37

Det har varit en vecka med konstigt väder men vad kan man vänta sig den här vintern? Det har varit blåst, halka, snö och skitväder men så igår var det helt suveränt. Vattnet på sjön hade frusit till under natten, det var ett par grader kallt och vark...

Av Anita - Fredag 15 feb 16:03

  Nog har jag hört hur man ska göra. Gå så man blir svettig och anfådd i en halv timme varje dag. Helst ska man ha stavar att fäkta med och en del går med hörlurar så dom ska slippa höra naturen ljud och slippa höra hjärtat och andetagen.   me...

Av Anita - Torsdag 14 feb 12:24

  Inte lär det bli varken rosor eller kärlek för mig en sådan här dag men det blev i alla fall en teckning från en liten kille som råkade komma inatt. Det är Kinabrors son med familj som kom och nu blir det säkert en vecka med full rulle. Lite o...

Av Anita - Tisdag 12 feb 09:40

Äntligen en solig dag. Ett litet uns av vår känns det som. Småfåglarna till och med kvittrade lite när jag gav dom mat.   Solen kastar några strålar genom fönstret och jag ser allt damm som ligger överallt men det skiter jag i. Idag ska det mins...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se