Direktlänk till inlägg 15 maj 2009

SVÄRA IHJÄL SIG?

Av Anita - 15 maj 2009 14:19

Undrar om man kan svära ihjäl sig. Så många svordomar som har spottats ut den här veckan över fordonsdatorer, datorer och karljävlar så är jag rätt övertygad om att jag har försuttit min plats i himlen och kommer att hamna på ett helt annat ställe.


Nu är det äntligen fredag och DataFia och jag ska sitta i bastun med hårinpackning i våra torra hår, äta ölkorv och dricka öl tillsammans med en ölsugen katt. Vi ska gnälla och skälla och ösa ur oss all ilska över livets jävligheter och förhoppningsvis kliva ur bastun renad till kropp och själ och göra helg med ett mer ödmjukt sinne.


Imorgon kväll är det dans som gäller och jag hoppas dansa bort all ilska och frustration för på söndag väntar nästa prövning. Vägmöte med gubbarna gubbsen som brukar bli en långdragen och seg historia.


Jag önskar er alla en underbar helg. Hoppas ni får lukta på blommorna, lyssna på fåglarna och äta god mat och älska med någon.


Dagens ord får komma efter min sinnesstämning:

Livets vandring känns stundtals som en vandring med skavsår och sten i skorna.   

 
ANNONS
 
Nellina

Nellina

15 maj 2009 17:42

Jag ser direkt likheterna, slående!
Ha en riktigt härlig helg med dans och bastubad. Kram Nellina

http://nellina.blogdog.se

 
kokosnoet

kokosnoet

15 maj 2009 20:29

Någonstans måste orden få ventileras..bättre det än att hålla inne..
Hoppas kvällen varit fin med bastubad å öl å ölkorv å trevligt sällskap..

Trevlig helg!

http://kokosnoet.blogdog.se

 
Ingen bild

Ewan

16 maj 2009 07:24

Liten "Skogsnuva",bekymra dej inte över om du hamnar in Heaven or Hell.Om det nu finns ett himmelrike,så har både du och jag en given plats där.Sankte Per rullar ut "Röda Mattan",vi behöver inte stå stammande och förklara våra liv,vi går RAKT in,utan pardon!!!!
Jordevistelsen är bara en TEST och svordomar och eder är bara ord.
Det handlar om insidan,"tänket" och värmen i våra hjärtan.
Både du och jag,har STORA,snälla,varma Hjärtan,så därför,ha en skön Helg,njut av tillvaron och livet.
HjärteKram från Ewan

 
Dansann!

Dansann!

16 maj 2009 08:57

Hej Du!
Putsat "the dancing shoes?
Dansann

http://dansann.blogg.se

 
Soldansare

Soldansare

17 maj 2009 20:39

Är nog bra för sinnet med dans. Även om jag brukar paja ledbanden när jag studsar runt hemma för mig själv.
Tror att det är bättre att svära när det behövs också, än att hålla igen. Att hålla igen och hålla inne ilskor och grämelser är sådan som leder till hjärtinfarkt.
Svär först och dansa sedan! Hoppas att ni hade trevligt.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Ann

Ann

17 maj 2009 23:41

Hej min vän och stort tack för en helkul kväll! Och för en chaffis som har reaktion som inte går av för hackor å bra bromsar! vi har varit i fina Fisksjön och oljat in flotten idag. Tindra och Zippy har badat och njutit!!Underbart!

http://dansann.blogg.se

 
mimio

mimio

18 maj 2009 08:55

Minsann, en bild från DIN trädgård!
Anita blåser bubblor i sitt långa hår iklädd mammas klänning, Oskar sitter bredvid och kliar sig, för visst är det en katt, det ser jag tydligt! :)
Svalan Doris(? heter hon så?) flyger runt tillsammans med en kompis o ungen badar o skrattar i zinkbaljan....
Det är ju ditt paradis.
Vilken fin bild!
Kram
m

http://mimio.blogg.se

 
Skatan

Skatan

18 maj 2009 13:33

Håller med Ewan... Det är insidan som räknas och inte vilka ord man slänger ut sig... och att man reagerar över "livets orättvisor" Du har en given plats i Himmelriket... helt klart... Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 20 aug 08:41

  Nu har det gått några dagar och jag har inte ens fått mig till att skriva ens ett litet blogginlägg.   Fredag åkte Kinabror, DansBritt och jag till Ålggårdsberget  och åt lunch och sedan var det den vanliga rutinen med att handla mat och åka...

Av Anita - Torsdag 15 aug 07:24

  Helgen började med att Kinabror och jag åkte på auktion bara för skoj skull. Fint väder och mycket folk var det där och massor av grejor. Jag såg ett par gamla fina rottingstolar som jag väldigt gärna ville ha. Jag har alltid velat ha sådana m...

Av Anita - Lördag 10 aug 08:46

När HunnGun var här tog vi fram mitt gamla fotoalbum och då ramlar drömmarna och minnena över en. Det var tonårstiden då man läste dikter och kärleksromaner av Barbara Cartland. Ni vet, hon med vackra riddare som kom ridande på vita hästar och kysste...

Av Anita - Onsdag 7 aug 17:25

Jag vill bara säga att jag bangar inte för vättar, tomtar och andra väsen som ställer till bus lite då och då. Jag blir inte ens förvånad men nog är vår datavärld mycket mer konstigt och skrämmande minsann.   Nu var det så att när det börjar mul...

Av Anita - Måndag 5 aug 20:35

  Så tyst det är.  Hunden Jack och jag rensar vinbärsbuskar idag. Jag drar upp ogräset och Jack bär bort det .Lommen ropar och sjön är spegelblank.   Jack badar och det är fortfarande 20 grader varmt i vattnet.   Mustachen kom och hä...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se