Direktlänk till inlägg 26 maj 2009

STACKARS DANSKA GRISAR

Av Anita - 26 maj 2009 12:11

Hörde att danska grisar står så trångt att dom inte ens kan lägga sig ner. Suggor står i burar så små att dom inte kan vända sig. Fulla med sin egen skit och sår och bölder efter att dom skavt mot burarna!!!!

Ägaren säger:" Jag har inte grisar för att gosa med dom utan för att tjäna pengar". VILKEN JÄVLA SKITHÖG !

Jag blir galen när jag hör sånt här. Hoppas dom jävlarna blir grisar i sitt nästa liv och får det lika illa.


Tänker på dom skära söta grisarna vi hade när jag var barn. Hur vi borstade dom på ryggen för att dom tyckte att det var skönt. Hur vi plockade almäck och gav dom allt möjligt gott dom ville ha. Hur dom rullade sig och det lilla huset dom hade om det var regnigt eller kallt. Deras goda kloka ögon. Grisar som hade det bra.


Vart i fridens namn är världen på väg. Bara pengar och lönsamhet. Ingen respekt för liv.

Nej nu är det slut på att köpa danskt griskött för min del. Fy sjutton vad jag blir nerstämt.


Dagens ord: Den som lär känna människors ondska blir djurvän.

 
ANNONS
 
Ingen bild

isewan

26 maj 2009 12:35

Jag hörde också om grisarna,på radion imorse.
Beklämmande och man blir så less......ska det verkligen behöva vara så?
Kram från Ewan o Soliga Visby

 
Ann

Ann

26 maj 2009 20:30

Hej på´re griskompis....Ja, vi har vår hållning till hur man sköter om grisar...ja djur överhuvudtaget....
Blir man förbannad slår tjur´n till...inge mer danskt griskött...
du vet när jag vart ilsken sist så lovade jag att inte sätta min fot i en viss affär på byn...det har jag inte gjort och kommer inte att göra...tjur´n håller isej....

http://dansann.blogg.se

 
Ingrid

Ingrid

26 maj 2009 22:32

Jag köper aldrig, aldrig, aldrig dansk griskött, just för att de grisar lever så eländigt. Det får svida i plånboken, men har jag inte råd med svenskt kött får jag välja något annat att äta.
/Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
nellina

nellina

27 maj 2009 08:46

Ledsamt att detta ska behöva vara verklighet. Vi är halvdanskar men köper aldrig danskt kött, tidigare var anledningen att det fanns mkt mer Salmonella i danskt kött och kyckling men nu är anledningen ngt helt annat....Gris kramar till er alla Vänner och Ovänner

http://nellina.blogdog.se

 
kokosnoet

kokosnoet

27 maj 2009 10:20

Ja man blir rentutsagt förbannad..hur får det gå till egentligen..!!
Stackars söta små grisar.. näe fybubblan, fy å usch!!
Kram

http://kokosnoet.blogdog.se

 
Soldansare

Soldansare

27 maj 2009 20:12

Håller med: Jävla skithög! Blir så trött på att allt handlar om pengar och att roffa åt sig på alla håll och kanter. Som tur är tycker jag inte om griskött. Men grisar tycker jag om.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Skatan

Skatan

27 maj 2009 22:11

Inga mer danska grisar här heller... och så får vi vara vaksamma (som Astrid Lindgren var en gång i tiden) så att girigbukarna håller sig på mattan här i Sverige och ger djuren drägliga liv...Kram på dig!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Staffan H

Staffan H

30 maj 2009 01:18

Jag hörde också inslaget på radion och blev mäkta upprörd. Vart civiliserat land borde ha lagstiftning som gör att djuren har drägliga förhållanden och inte far illa. Jävla skithög var ordet sade Bill till Bull!

http://staffanhuss.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Fredag 20 sept 22:08

När jag går iväg bort till vägen med soptunnan duggregnar det. Jag hör ett kvackande uppe i luften. I en rak och plogformation drar gässen söderut. Ledaren kvackar hela tiden för att dirigera dom rätt.   I gråheten känner jag min längtan fa...

Av Anita - Torsdag 19 sept 09:32

Här ser ni en som är en mästare på att skjuta upp saker som jag inte vill göra. Det är väldigt lätt att lura sig själv och säga: "Jag gör det sedan för innan måste jag göra det där och det där. Det man måste göra är ofta det som går fort eller är l...

Av Anita - Tisdag 17 sept 09:40

  Igår hade jag "plocka in-dag" och det var i sista minuten för i natt har det varit minusgrader. Min fuchsia som är stor som ett träd får nu stå inomhus ett tag innan den sover sin vintersömn i jordkällaren.   Jag började med att flytta in to...

Av Anita - Söndag 15 sept 10:34

Vet inte riktigt var jag ska börja. Sitter och tittar ut genom fönstret och inser att nu kommer inte sidensvansen att ha något kvar att äta när dom kommer senare i höst.   En flock trast på säkert 100 stycken fullkomligt rensar rönnen. Lite sy...

Av Anita - Fredag 13 sept 08:39

Mina bloggvänner Anki och Åke visar skyltar en gång i veckan och ibland har jag tänkt göra det men det är bara en sak. Det finns inte så många skyltar här i Fisksjön, bara några gamla mötesplatsskyltar och ibland någon varning för jakt men jag kom på...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se