Direktlänk till inlägg 26 maj 2009

STACKARS DANSKA GRISAR

Av Anita - 26 maj 2009 12:11

Hörde att danska grisar står så trångt att dom inte ens kan lägga sig ner. Suggor står i burar så små att dom inte kan vända sig. Fulla med sin egen skit och sår och bölder efter att dom skavt mot burarna!!!!

Ägaren säger:" Jag har inte grisar för att gosa med dom utan för att tjäna pengar". VILKEN JÄVLA SKITHÖG !

Jag blir galen när jag hör sånt här. Hoppas dom jävlarna blir grisar i sitt nästa liv och får det lika illa.


Tänker på dom skära söta grisarna vi hade när jag var barn. Hur vi borstade dom på ryggen för att dom tyckte att det var skönt. Hur vi plockade almäck och gav dom allt möjligt gott dom ville ha. Hur dom rullade sig och det lilla huset dom hade om det var regnigt eller kallt. Deras goda kloka ögon. Grisar som hade det bra.


Vart i fridens namn är världen på väg. Bara pengar och lönsamhet. Ingen respekt för liv.

Nej nu är det slut på att köpa danskt griskött för min del. Fy sjutton vad jag blir nerstämt.


Dagens ord: Den som lär känna människors ondska blir djurvän.

 
ANNONS
 
Ingen bild

isewan

26 maj 2009 12:35

Jag hörde också om grisarna,på radion imorse.
Beklämmande och man blir så less......ska det verkligen behöva vara så?
Kram från Ewan o Soliga Visby

 
Ann

Ann

26 maj 2009 20:30

Hej på´re griskompis....Ja, vi har vår hållning till hur man sköter om grisar...ja djur överhuvudtaget....
Blir man förbannad slår tjur´n till...inge mer danskt griskött...
du vet när jag vart ilsken sist så lovade jag att inte sätta min fot i en viss affär på byn...det har jag inte gjort och kommer inte att göra...tjur´n håller isej....

http://dansann.blogg.se

 
Ingrid

Ingrid

26 maj 2009 22:32

Jag köper aldrig, aldrig, aldrig dansk griskött, just för att de grisar lever så eländigt. Det får svida i plånboken, men har jag inte råd med svenskt kött får jag välja något annat att äta.
/Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
nellina

nellina

27 maj 2009 08:46

Ledsamt att detta ska behöva vara verklighet. Vi är halvdanskar men köper aldrig danskt kött, tidigare var anledningen att det fanns mkt mer Salmonella i danskt kött och kyckling men nu är anledningen ngt helt annat....Gris kramar till er alla Vänner och Ovänner

http://nellina.blogdog.se

 
kokosnoet

kokosnoet

27 maj 2009 10:20

Ja man blir rentutsagt förbannad..hur får det gå till egentligen..!!
Stackars söta små grisar.. näe fybubblan, fy å usch!!
Kram

http://kokosnoet.blogdog.se

 
Soldansare

Soldansare

27 maj 2009 20:12

Håller med: Jävla skithög! Blir så trött på att allt handlar om pengar och att roffa åt sig på alla håll och kanter. Som tur är tycker jag inte om griskött. Men grisar tycker jag om.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Skatan

Skatan

27 maj 2009 22:11

Inga mer danska grisar här heller... och så får vi vara vaksamma (som Astrid Lindgren var en gång i tiden) så att girigbukarna håller sig på mattan här i Sverige och ger djuren drägliga liv...Kram på dig!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Staffan H

Staffan H

30 maj 2009 01:18

Jag hörde också inslaget på radion och blev mäkta upprörd. Vart civiliserat land borde ha lagstiftning som gör att djuren har drägliga förhållanden och inte far illa. Jävla skithög var ordet sade Bill till Bull!

http://staffanhuss.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 19 juni 19:48

Nu kom Kinabror och jag iväg till kusinen vår och till rara Faster. Att åka efter indalsleden en fin försommardag är verkligen en upplevelse. Den skira grönskan, vägarna som är kantade av lupiner i alla färger, åkrarna fulla med smörblommor och m...

Av Anita - Måndag 17 juni 07:27

  Lilltåa, tåtilla, tappalånga, långstånga och stortuppen upp i vädret. Igår var DansBritt här med sina barnbarn och vi tillbringade den soliga och fina dagen nere vid sjön. Under en vilostund i strandstugan så lärde jag dom den gamla ramsan och...

Av Anita - Torsdag 13 juni 11:54

Det har varit städvecka för mig den här veckan och just idag saknar jag min mamma. Hon var en baddare på att städa och hon hade en förmåga att städa utan att det märktes. Jag däremot får till ett hemskt elände och stök när jag städar. Det är inte m...

Av Anita - Tisdag 11 juni 19:40

  En gång hade jag en tam svala som nästan varje dag hälsade på och satt på min axel. Även den tuffaste svala dör till slut men hon har lämnat kvar sina barn och barnbarn som bygger bo i uthuset. Dom är inte lika tama som Iris som min svala hette....

Av Anita - Söndag 9 juni 21:19

Kinabror och jag åkte till AMV och Gubben i Bräcke igår. Där var det hejsan tjosan hela dagen och halva natten Årets cruising på byn. Fint väder som om man var utomlands. Bakluckeloppis och utställning av bilar nere på hamnen. Det gick till och m...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se