Direktlänk till inlägg 23 juli 2009

MITT I NATTEN

Av Anita - 23 juli 2009 01:52

Mitt i natten sitter jag här och tuggar på en macka och kan inte riktigt koppla av.


Skatan har flugit sin kos nu eller rättare sagt åkt tåg tillbaka söderöver. Det var lite synd för vi hade så trevligt och kul och jag hade velat visa henne vårt land när solen skiner och regnet inte öser ner. Förhoppningsvis kommer hon snart igen.


Igår kväll var vi som sagt trötta och tänkte slöa framför tvn men inte blev det så inte.


Sonen tog fram gitarren och spelade lite för oss innan han och fjällan drog iväg till grannarna för att festa lite.


Skatan och jag gick ner till AMV i stugan och där var alla samlade och vi satt där och pratade, skrattade och drack lite kaffe. Det blev en sen kväll.


I morse skjutsade jag Skatan till tåget i Bräcke och så var jag en sväng till Kälarne och åt lunch tillsammans med snälle Sven.


Eftersom jag inte solat ett enda dugg under min semester bestämde jag mig för att ligga en stund nere vid sjön. Sonen och Emma låg redan där nere och mådde gott. Efter en kvart gick solen i moln så så var det med den solstunden.


Kom och gick lite folk som vanligt. Lite kaffekokande och lite mat och sedan var det dags för dans igen.


 Emma och jag gjorde oss iordning och  DansBritt o DansAnn kom och hämtade.


När jag var på Gudinnekursen fick jag rådet att bejaka min sensualism och jag gjorde mitt bästa ikväll.

 Oj så vi dansade och inte blev kvällen sämre av att jag dansade både första och sista dansen (och några till) med min favoritman. Jesses så fin han är.


När vi kom hem var alla nere hos AMV o Östen och vi knallade ner dit en liten stund för att återigen sitta där och surra och prata och mysa med hela gänget


Det är det som är så härligt med det här stället på sommaren. Man vet aldrig vad som ska hända och vi hamnar än här än där.

 Vi träffas och har så trevligt tillsammans. I natt var det broder B med fru och sonen o Emma och AMV med man som satt här och myste i deras härliga stuga.


Nu är mitt huvud så fullt av dans och kramar och ett fånigt småleende leker på mina läppar.


Idag ger jag er ett lite klurigt dagens ord.


Två människor blickar ut genom samma fönster. En ser smutsen och den andra ser stjärnorna.


Ps. Jag ser bara stjärnorna en sådan här underbar natt i juli månad herrens år 2009.

 
 
zaq

zaq

23 juli 2009 08:00

Det är ju detta som är så härligt med sommardanser, man vet aldrig vad som kan hända om man är på "hipp-tjille-vipp" humöret, och du verkar ha mycket av både det och möjligheterna, så mys!

Och ditt dagens ord, -ja, se det är verkligen en sanning man fått erfara (senast tillsammans med en man, som hade VÄLDIGT lätt till det negativa!) vissa så mycket att de blir energitjuvar :-(

Kram på dig!

http://zaq.blogg.se

 
Dansann

Dansann

23 juli 2009 10:06

JA, vilken KUL danskväll vi fick igår!!! Det lever vi på att tag, till nästa onsdag! Då tar den kvällen vid!! Jasså det blev granhuset på den sidan natten fortsatte,,,det lös ju överallt så .....
Kram så hörs vi!
Dansann

http://dansann.blogg.se

 
Dansann igen

Dansann igen

23 juli 2009 10:07

"Grannhuset" ska det förstås stå.....

http://dansann.blogg.se

 
Skatan

Skatan

23 juli 2009 11:34

Hallå! Vad roligt att du hade en sån fin danskväll. Och att din favoritdansman är snygg det tyckte Skatan också. Så bejaka du på bara med din sensualism ... *fniss* . Jag längtar redan tillbaka. Inte var det lugnt och stilla där ute i skogen hos dig inte. Folk kom och gick och slog sig ner och pratade och gick och kom ... mest hela tiden. Ha det nu så bra med allt och hälsa alla mina nya vänner. Och så får jag önska riktigt soligt väder för dig och de dina dina sista semesterdagar innan ditt sista knegarår börjar igen. Kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
nellina

nellina

23 juli 2009 13:48

Låter som en bra idé att få lov att ligga vid sjön och sola.....härligt!
kram nellina
http://nellina.blogg.se

http://nellina.blogg.se

 
Ingrid

Ingrid

23 juli 2009 22:03

Jag kan inte låta blir att vara lite avundsjuk på ert dansande. Visst är det lite typiskt norrländskt om man nu kan tala om något sådant?

Vi har bekanta vars son har bosatt sig i Luleå (eller var det Umeå), han har också gripits av dansdjävulen och far omkring 10-20 tals mil för att dansa.

Inte gör vi så här på Gotland. Det var en logdans här i trakterna för en tid sedan och där var det nästan inga besökande, så de kommer inte att ordna några danser i fortsättningen.

I min ungdom fanns det flera tillfällen, åtminstone sommartid, när det var dans - Yngve Stoor spelade i Djupvik i Eksta många, många somrar och sen var det Trio med Bumba som tog vid. På midsommar var det basarer och dans med olika orkestrar i Västergarn och sedan i Tofta.

Vad ungdomarna gör idag vet jag inte, men vi "gamlingar" sitter hemma och tittar på TV.

Kram Ingrid

http://stenstugu.com

 
Staffan H

Staffan H

24 juli 2009 03:23

Det är allt en jäkla tur att det finns alternativa sysselsättningar att ta till, för de lata dagarna i solen var inte så många den här semestern. Då kan man hålla humöret uppe ändå och det verkar du göra. Glädjande!

http://staffanhuss.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards