Direktlänk till inlägg 30 juli 2009

TACK OCH LOV FÖR DANSVÄNNER

Av Anita - 30 juli 2009 08:45

Om inte mina danskompisar fanns där med glada skratten och mysiga stunderna vet jag inte hur surAnita skulle orka med.


Igår hade vi picnic vid dansbanan i Hällesjö.


Det såg lite illa ut när jag kom hem från jobbet. Svarta regnmoln och mullrande åska närmade sig med fart.


Sonen hade klippt gräsmattan och gräsröjt och gjort fint på gården och det var i grevens tid. Jag hann få in tvätten innan regnet forsade ner som ett vattenfall och åskan fick huset att skaka.


EmmaFlash och jag packade picnickorgen med grillat och blå tallrikar och jordgubbar och kaffe förstås. Höll tummarna för att regnet skulle sluta.

Klockan 6 på kvällen skulle vi träffas vi i Bugg-gänget för att äta lite innan dansen. Klart att solen tittade fram och molen som var svarta runt omkring kom inte till Hällesjö. DansAnn hade beställt fint väder och hon har bra kontakter med dom som bestämmer där ovanför.


Hon hade hittat på att vi skulle ha en tävling om snyggaste picnic-korgen och vi trodde ett tag att vi skulle vinna med till och med Emmas skor i samma färg som korgen men tji fick vi.


Det kom ett gäng tjejer med blomsterprydd korg, tjusig ljusstake  och broderad duk, blommor i håret i samma stil så dom var ju givna vinnare. Dock fick jag en fribiljett till nästa dans som god tvåa.


Så var det dans och roligt var det och min favoritdansare kom och vi dansade både första och sista dansen och mer därtill.


Glada och upplivade åkte EmmaF o jag  hem i sommarnatten. Det börjar vara mörkt på kvällarna nu och sent blir det.

 Natten var full med härliga drömmar och inte var det kul att vakna och bege sig iväg till jobbfängelset igen.


Idag är det fint väder och det unnar jag verkligen mina nära och kära som är hemma och har semester för dom har verkligen haft jättedåligt väder och Fisksjön visar sin bästa sida då solen skiner.


Jag har mycket och många allvarliga saker att ta itu med men skjuter den grå och jobbiga verkligheten framför mig till nästa vecka.


Nu ska här planeras för lördagens kräftskiva och för söndagens besök av mina släktingar från Alnön. Bara roliga saker väntar ytterligare några dagar.


Synd bara att dagarna ska gå till att kasta bort livet på jobbet istället för att leva men nästa sommar den här tiden är jag ledig, ledig och fri fri.


Dessutom väntar resan till Italien i September så jag får väl försöka stå ut. Just nu är det bara trassel med allt. Datan och telefonerna och musen och annat strul men skit i det.


Igår dansade jag och skrattade jag och kände att jag levde i både hjärtat och kroppen.

Dagens ord: Goda vänner gör livet lätt att leva.


 
 
Skatan

Skatan

30 juli 2009 10:25

Ja, tänk bara tanken om man inte hade sina goda vänner. Ens vänner gör livet helt klart lätt att leva.
Jag önskar verkligen att jag kunnat vara med på dansen. I dansen kommer man liksom "ifrån" sig själv och har bara kul. Roligt att han, din favoritdansman var där och att du fick sista dansen. Och så mysigt och trevligt med den där picknicken före också. Kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Dansann

Dansann

30 juli 2009 14:41

Du strålade denn sista dans Anita1 *du liksom syntes lång väg 2över dansgolvet...Precis som det ska vara! Tack för en härlig kväll igen!!! Dansann!

http://dansann.blogg.se

 
nellina

nellina

30 juli 2009 19:21

Det såg verkligen underbart ut.....typiskt att bli snuvad på "mållinjen"...nu har du kanske ett helt år till nästa vinnare ska koras med andra ord gott om tid för att hitta/finna den ultimata korgen...
kram nellina
http://nellina.blogg.se

http://nellina.blogg.se

 
nellina

nellina

31 juli 2009 09:44

Om jag blir snygg för detta tror jag knappast(ser ut som folk i allmänhet)......men det viktigaste är att jag blir nöjd för det jag åstadkommer + att det känns så skönt att använda dessa produkter.....schampo med tillhörande balsam blir bara så bra....balsamet kan användas som inpackning....kramoch ha en go dag
nellina

http://nellina.blogg.se

http://nellina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 27 mars 07:54

  Det har varit en hel del sista veckan Lördagen var det årsmöte nere i byn och vår nya ordförande hade fixat att dom som ville kunde komma och underhålla. Dessutom hade hon lagat en massa god mat. Faktiskt hade det kommit mer folk än det brukar o...

Av Anita - Torsdag 21 mars 14:58

  Det flyger tre svanar över sjön. Borta vid åmynningen hör jag en strömstare kvittra och kastar sig i vattnet med ett plask. Är inte det vårtecken om något?   Kinabror är ute på sjön och drar upp en gädda som är mer lik en krokodil. Ett j...

Av Anita - Onsdag 20 mars 10:21

  Nu samlar jag på vårtecken. Jag har tre perioder av mitt sovliv. Sommaren naken i  sängen. Hösten den kinapyjamasen men iår blev det så kallt redan i oktober så det blev flanellpyjamas som kom på direkt och så har det varit hela vintern Vi...

Av Anita - Tisdag 12 mars 09:33

Det blir dåligt med att skriva blogg nu och lika dåligt med att ta bilder. Det har varit en mulen vecka och jag har ägnat mig åt tråkiga saker som trots allt måste göras.   Tagit ner mina röda julgardiner och satt upp gula istället och faktiskt p...

Av Anita - Tisdag 5 mars 13:00

  Nästan lika lat som katten har jag varit sista veckan. Kinabror och jag har tittat på skidskytte och det har varit mycket sånt. Jag gillar ju inte sport men just skidskytte och Vasaloppet vill jag titta på.   Vasaloppet föresten är ju något ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards