Direktlänk till inlägg 2 augusti 2009

KNAPPT MAN HINNER ANDAS

Av Anita - 2 augusti 2009 20:30

men kul är det i alla fall.

Igår morse vaknade jag till det eviga regnandet och vi bestämde snabbt att kräftskivan skulle ske på AMV:s stora veranda. Satt och räknade ut hur många vi skulle bli och fick det till 27 personer. Det var bara att sätta igång att bära möbler och göra iordning.


Av någon anledning fick jag väldigt ont i mina knän. Nästan så jag inte kunde gå ett tag. Tog tabletter och det gick över som tur var.


Vid 7-tiden samlades vi ett väldigt gäng både släktingar och vänner. Britt hade kommit tidigt och hjälpt mig.

Det var en kul fest med mycket kräftor och en del blev väl lite på gungan framöver kvällen.


Broder O var tyvärr väldigt nykter och därför blev det ingen allsång. Det är han som brukar dra igång det och f+å till lite fart.


Pannlampa på framöver natten och bära hem en massa disk och grejor. Fasligt vad nätterna börjar bli mörka nu.


En rätt tidig morgon gick jag ner och skulle stöka lite mera men då hade redan broder B kommit dit och börjat städa upp efter festen så det gick jättefort.


Så var det då dags för nästa laddning av människor. Det var faster G o kusiner och kusinbarn som kom från Alnön.


Dom kom med solen och den har man ju inte sett på länge.

 Dom kom med fika och hamburgare och allt möjligt gott och vi har haft en så mysig dag tillsammans allihop. Vi har pratat och grillat och en del fiskade och sedan var vi till broder B och fick god kaka och kaffe.


Det här gänget fyller en alltid med harmoni och det är så väldigt roligt att träffa dom alla. Dom gör mig alltid så varm och hjärtat och barnen är så söta och rara.


Nu är det kväll och jag kände att jag behövde ladda med lite mer energi eftersom den har tagit slut.


Lite sömn och mycket stök tar på en gammal kärring. Gick till sjön. for ut en stund på sjön och eldade bastun. Sonen och SnyggEmma kom ner och kinabror kom ner med kaffe.


Eldade lite i brasan, badade lite bastu och bara satt och kände hur pulsen gick ner. Mina knän gör ont men jag får väl ta en tablett och hoppas att det är väderknän som visar att det blir bättre väder.


Dagens ord får bli ett eget påfund: Värk i knäna kan man gott ha om det bara förebådar vackert väder.


Imorgon kväll ska vi baka tunnbröd och så väntar det förbannade jobbet på mig förstås.


Just nu vägrar jag tänka på det och jag vet att jag kommer att sova jättegott efter bastubadet och doppet i sjön.

 
 
Skatan

Skatan

3 augusti 2009 10:03

Oj oj oj ... du verkar ha haft en lika hektisk och kul och innehållsrik helg som jag. Årets första kräftskiva. Smakade de gott de små liven? Ja liven är väl för mycket sagt ... men ändå.
Akta dig för sjutton för dina krämpor som börjar komma nu ... Gå till doktorn och slit iinte ut dig i onödan. Var rädd om dig! Nu menar Skatan allvar. V A R R Ä D D O M D I G!!!

Kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
nellina

nellina

3 augusti 2009 23:05

Då var det fest igen....
fest,fest och åter fest...låter kul!
kram nellina
http://nellina.blogg.se

http://nellina.blogg.se

 
Soldansare

Soldansare

5 augusti 2009 19:52

"Knappt man hinner andas" Men blogga hinner du i alla fall. Jag hinner knappt läsa allt du skriver och ändå har jag inte hälften så mycket roligt som tar min tid.

http://soldansarenssida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 27 mars 07:54

  Det har varit en hel del sista veckan Lördagen var det årsmöte nere i byn och vår nya ordförande hade fixat att dom som ville kunde komma och underhålla. Dessutom hade hon lagat en massa god mat. Faktiskt hade det kommit mer folk än det brukar o...

Av Anita - Torsdag 21 mars 14:58

  Det flyger tre svanar över sjön. Borta vid åmynningen hör jag en strömstare kvittra och kastar sig i vattnet med ett plask. Är inte det vårtecken om något?   Kinabror är ute på sjön och drar upp en gädda som är mer lik en krokodil. Ett j...

Av Anita - Onsdag 20 mars 10:21

  Nu samlar jag på vårtecken. Jag har tre perioder av mitt sovliv. Sommaren naken i  sängen. Hösten den kinapyjamasen men iår blev det så kallt redan i oktober så det blev flanellpyjamas som kom på direkt och så har det varit hela vintern Vi...

Av Anita - Tisdag 12 mars 09:33

Det blir dåligt med att skriva blogg nu och lika dåligt med att ta bilder. Det har varit en mulen vecka och jag har ägnat mig åt tråkiga saker som trots allt måste göras.   Tagit ner mina röda julgardiner och satt upp gula istället och faktiskt p...

Av Anita - Tisdag 5 mars 13:00

  Nästan lika lat som katten har jag varit sista veckan. Kinabror och jag har tittat på skidskytte och det har varit mycket sånt. Jag gillar ju inte sport men just skidskytte och Vasaloppet vill jag titta på.   Vasaloppet föresten är ju något ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards