Direktlänk till inlägg 5 augusti 2009

FÖRVIRRADE TANKAR EN REGNIG DAG

Av Anita - 5 augusti 2009 13:50

Först tänker jag på att änglar inte behöver vara tunna och magra. Dom kan vara runda som den här söta ängeln som jag fått av en något rund kompis.Kinabror har blivit förkyld och kan inte dansa ikväll. DansAnn har blivit förkyld och kan inte dansa hon heller.


Sonen har blivit förkyld och han och snyggEmma åker hem till Skåne ikväll.


Det har regnat hela dagen men dansBritt och jag ska i alla fall fara och dansa. Det gäller att hålla i nu för det är bara 2 danskvällar kvar.


Igår kväll hade sonen och jag en kurs i handhavande av min röjsåg. Hur man byter huvud till gräsröjare, hur man slipar klingan och så ställde han in selen så den skulle passa min kropp. Nu är det bara att köra igång men jag önskar i alla fall att jag hade en välslipad lie.

 Precis som med allt annat är jag tvungen att ta till mig de moderna brummande farliga sakerna och lära mig bli vänner med dom.


De sista veckorna har jag skjutit alla bekymmer från mig men nu börjar vardagen sätta sina äckliga vassa klor i mig och nästa vecka måste jag börja göra allt det där som jag inte vill göra.


I och för sig gör jag det ju redan mest hela dagen men men....... den här veckan ska mina kvällar vara fest och glädje har jag bestämt.


Imorgon kväll kommer en tremänning till mig och hälsar på. Vi ses en gång om år och det är alltid lika roligt.


Fredag tänkte vi äta surströmming och lördag är jag bjuden till broder B på mat eller fest eller vad det blir.


Fint väder ska det bli så nu gäller det att försöka vara frisk och kry och inte bli smittad av någon flunsa.


Lite pirrar det i kroppen för att dansen ikväll ska bli kul och trevlig.


Fredag natt ska jag försöka ligga nere i min lilla strandstuga. En natt i alla fall under den här sommaren vill jag ligga där och vaggas till ro av sjöns vågor mot strand.


Jag vet att det är viktigt att ta itu med de tråkiga sysslorna men mitt hjärta vill ha kul inte jobba som en tok utan umgås och skratta och leka.


Jag tycker att allt för många människor inte ger sig tid för att umgås. Man ska bara städa och snickra och rensa ogräs och ha perfekta hem omkring sig, men tappar kontakten med vänner för man har aldrig tid.


Därför är dagens ord följande: Gå ofta hem till din vän. för en oanvänd stig växer snart igen.

Eller: Lite damm i hörnorna är bättre än ett rent helvete.

 
ANNONS
 
Skatan

Skatan

5 augusti 2009 14:51

Nu hoppas Skatan att du får en riktigt riktigt rolig danskväll ikväll och ... jag veeet varför det "pirrar" lite extra ... och jag håller tummarna. Vilken underbar knubbig ängel. Visst är änglarna för det mesta lite runda och goa ... eller? När de ligger där på molnen och tittar ner på oss? Skatan väljer då alltid vänner framför att röja i hörnen det är ett som är sant och visst. Och utan dåligt samvete ... numera. Hoppas alla kryar på sig fort och att du slipper bli smittad. Kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Ann

Ann

5 augusti 2009 15:14

Hej Anita! som Du vet har Ni en liten uppgift att fylla ikväll...Ni ska dansa för mej också...Vet att Din kväll kommer att pirrig! Tur att veta att inte Göte ska iväg heller!Hihihi...
Förresten, mina jobbarkompisar är lite oroad över att det är "svinan" som jag åkt på. Du vet jag jobbar ju på Miljö-och Hälsa...Ska skicka ett mail till Dej vad de är oroad för....

http://dansann.blogg.se

 
Ingrid

Ingrid

5 augusti 2009 19:40

Vilken underbar ängel!!
Hoppas du får en riktigt trevlig danskväll.

Kram Ingrid

http://stenstugu.com

 
Soldansare

Soldansare

5 augusti 2009 19:49

Att dansa och njuta och umgås är viktigare än tråkiga sysslor! Tråkiga sysslor finns det alltid. Men vänner och dans ska man vårda, det är inget man kan ta för givet. Till skillnad från de tråkiga sysslorna. Tycker att det är så coolt att du äger en röjsåg!

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
nellina

nellina

5 augusti 2009 21:14

Dansa för mig med är du snäll....
kram nellina

http://Nellina.blogg.se

http://nellina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Av Anita - Torsdag 30 juli 14:41

Så iförrgår for alla iväg utom Kinabror och jag. Det blev tomt och tyst. De enda som förde ljud var alla svalorna som flög omkring och kvittrade glatt.   Mulet och grått och regnskurar men det blåste i alla fall inte. Hörde ni, jag försökte leta...

Av Anita - Måndag 27 juli 20:44

  När man var barn så byggde vi kojor i skogen och var där nästan jämt. De här tuffa killarna gjorde det lite enklare för sig. Dom renoverade det gamla grishuset och var där nästan jämt. Man hörde ett fnitter då och då från skogen. Här har dom i n...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se