Direktlänk till inlägg 6 augusti 2009

BILDER KAN SÄGA MER ÄN ORD

Av Anita - 6 augusti 2009 00:02

Förbaskade knän. DansBritt och jag har gjort vårt bästa för att dansa för Ann också men tyvärr tog mina knän totalt slut efter pausen så vi for hem till Kinabror och åt mackor och te.

Sämre slut på dagen kan man väl ha i alla fall.


Sonen och snyggEmma åkte ikväll.


Nu är bara Kinabror och jag kvar i huset.


Regnet och åskan har varit på besök idag också. Det jag vill visa er inatt är en bild av utsikten från badstranden ut över sjön.


En bild på ett kalhygge nu när moder jord har gjort sitt bästa för att kläda det i vackert rosa gräs. Min farmor gjorde fina korgar av det gräset men tyvärr lärde jag mig inte hur man gjorde. Det luktade så gott om dom korgarna.


Sist men inte minst mina riddarsporrar som lyser så blått så blått i ljuset som blev strax före åskan.


God natt mina vänner. Nu ska jag smörja mina knän och försöka sova för imorgon är en ny dag och nya äventyr väntar.  

 
ANNONS
 
Skatan

Skatan

6 augusti 2009 07:39

Hoppas du har sovit riktigt gott. Drömt om danskungen (det finns väl en sån, eller?) och att dina knän skall sluta värka. Vad smörjer du dom med. Något inflammationshämmande och smärtlindrande? Var rädd om dig lilla Skogsnuvan ... det är inte ens ett år kvar på slitet och då måste ju dina knän hålla för många många danser till. Kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
mimio

mimio

6 augusti 2009 10:04

Vilka vackra riddarsporrar!
Vad fint det lät... korgar av rosa gräs... som poesi... kanske kommer du på hur man gör om du sätter dig ner o provar?
Det är ju fasicken med dina knä!... hmmm ... vet inte hur sådant går att bota?
Min farmor använde tjärsalva för liknande krämpor...
Nu,
måste jag back to buisness, jag passar datasystemet eftersom någon måste göra det? (har haft förmiddags-fikapaus) sån´t e livet!
... o utanför strålar solen så vackert.
Jag vill uuuut, jag vill vara friiiiiiiii...
HJÄÄÄÄLP!

kram på dig
m

http://mimio.blogg.se

 
Dansann

Dansann

6 augusti 2009 15:25

Hej Skogsnuvan! Tack för att Ni gjorde´t och för att Ni finns!!! Inte fel att sällskapa med Kinabror tycker jag!!!
Kram Ann

http://dansann.blogg.se

 
nellina

nellina

6 augusti 2009 15:35

Tack för danserna, känns i knäna idag....
Vilken prakt dina Riddarsporrar står i...
kram nellina

http://nellina.blogg.se

http://nellina.blogg.se

 
Soldansare

Soldansare

6 augusti 2009 21:32

Smörj dina knän och vila dem ordentligt så de håller till nästa dans. Du dansar betydligt mer än jag så soldansare jag är. Kram på dig!

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Staffan H

Staffan H

10 augusti 2009 23:52

Hoppas dina knän blir bättre snart. Vackra blom- och naturbilder du har i bloggen!

http://staffanhuss.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Av Anita - Torsdag 30 juli 14:41

Så iförrgår for alla iväg utom Kinabror och jag. Det blev tomt och tyst. De enda som förde ljud var alla svalorna som flög omkring och kvittrade glatt.   Mulet och grått och regnskurar men det blåste i alla fall inte. Hörde ni, jag försökte leta...

Av Anita - Måndag 27 juli 20:44

  När man var barn så byggde vi kojor i skogen och var där nästan jämt. De här tuffa killarna gjorde det lite enklare för sig. Dom renoverade det gamla grishuset och var där nästan jämt. Man hörde ett fnitter då och då från skogen. Här har dom i n...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se