Direktlänk till inlägg 9 augusti 2009

DAGENS EFTER SOVER ALLA

Av Anita - 9 augusti 2009 09:09

...utom jag.

Min mamma sa alltid att det var nyttigt att skratta och att kramas och jag får nog ge henne rätt där.

Igår var en sån dag.

Sol från klarblå himmel. Jag låg nere på sidentäcket på bryggan och det var inte ens broms och knott som störde.


Killarna hade åkt iväg för att köra krosscar eller vad det heter och tjejerna kom ner till bryggan. Vi var väl så där 5 stycken och vi grillade korv, drack kaffe, solade och pratade som tjejer gör. Badade gjorde vi också som synes.

Kinabror stannade hemma hos oss och lade nät istället.


Klockan 6 på kvällen var det dags att vandra bort till bror B för att vara med på fest.


Den här kvällen var broder B i sitt esse kan man lugnt säga. Han imiterade söderkisar, skåningar, dalmasar och massor med grejor ur gamla filmer. Vi skrattade så vi tjöt.


Han tog fram sitt munspel och han och stockholmsAnders hade en massa raap eller vad det var för sig. Helgalet.


Broder B kan spela flera instrument men muspel har han nog börjat med på slutet. Ett bra instrument som man bär med sig i fickan. Gitarren och dragspelet tar betydligt mer plats.


86-åriga stockholmsKarin berätta fräckisar till de riktigt ungas förundran. Vi som varit med förut vet att åldern inte har någon betydelse. Är man rolig är man det hela livet.


Jag vet inte hur många vi var men säkert närmare 30.

Det kom några fler än vad som var meningen.


Så är det ju här. En fyllde år så vi hurrande.

 Myggen hade kalas den här kvällen.


Lille Liam satt i mitt knä mitt i glädjen och glammen. Mjuk och trött och go. Han och jag har en särskild kontakt och hans underbara leende kan smälta berg. Det är en alldeles speciell pojke.


Månen lyste klart och starkt och jag gick hem vid 12-tiden.

När dom andra lade sig vet jag inte men i sängen snarkar Kinabror och han brukar vara upp tidigt. Av det förstår jag att det blev sent eller tidigt beror på hur man ser det.


Som sagt ett helt galet gäng, en helt galet fin kväll och en helt galet härlig sommardag nere vid sjön.


Dagens ord förstår ni väl vad det blir.

Ett glatt skratt förlänger livet och käften.


 
ANNONS
 
Soldansare

Soldansare

9 augusti 2009 18:52

Låter härligt. Blir riktigt avundsjuk på allt ditt festande i glada vänners lag stup innerliga och jämt. Men Soldansaren har faktiskt kastat sig i vattnet hon också nu. Tre dagar i rad.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Skatan

Skatan

9 augusti 2009 19:04

Åh vad kul ni verkar ha haft. Ni har haft. Och jag med. På mitt håll. Jag tror stenhårt på det som din mamma sa ... att skratta är nyttigt. Och jag älskar att få ... komma i skratt ... och skratta tillsammans med vänner. Inte visste jag att broder B var en sån hejare på att spela instrument och spela teater . Påminner mig faktiskt om när Margith och hennes äldre bror träffades. Då hade de alltid en massa hyss och kul för sig ... som de bjussade på. Kramar till dig Skogsnuvan ...

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Ann

Ann

10 augusti 2009 08:31

Hej Anita! Vilken Fisksjöhelg!!!! Fest, folk och vackert väder! Åsså skratt å kramar på det!!! Å musik! Å bad! Kan väl inte bli bättre! Spara känslan så du kan plocka fram den när Du behöver.....Provade ringa en dag förra veckna men det var precis lunch för Dej, sen har tiden bara rusat! Vi hörs inför onsdan och Grand Finale!!! Kram Ann

http://dansann.blogg.se

 
mimio

mimio

10 augusti 2009 08:41

Häääärligt
med fest o glada skratt!
Det där känner jag väl igen, din broder B kan underhålla han! Vet precis hur det blir när han drar igång... man skrattar så man gråter ((o:
Åh vad skoj!
Ser härligt ut vid din badbrygga.
kram
m

http://mimio.blogg.se

 
Tandgnisslur

Tandgnisslur

10 augusti 2009 13:09

Kanske fanns det någon där som delade min födelsedag, eller så var det igår som du skrev om så den personen fyllde den 8:e. Då hade vi kalas för Slöpricken.

http://tandgnisslur.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Av Anita - Torsdag 30 juli 14:41

Så iförrgår for alla iväg utom Kinabror och jag. Det blev tomt och tyst. De enda som förde ljud var alla svalorna som flög omkring och kvittrade glatt.   Mulet och grått och regnskurar men det blåste i alla fall inte. Hörde ni, jag försökte leta...

Av Anita - Måndag 27 juli 20:44

  När man var barn så byggde vi kojor i skogen och var där nästan jämt. De här tuffa killarna gjorde det lite enklare för sig. Dom renoverade det gamla grishuset och var där nästan jämt. Man hörde ett fnitter då och då från skogen. Här har dom i n...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se