Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

DANSA MED FLADDERMÖSS

Av Anita - 13 augusti 2009 17:59

Fem danstjejer gav sig iväg till sommarens sista dans i Hällesjö. Alltid lite konstigt och vemodigt.Det var lite kyligare än vanligt men mycket folk på dansbanan.

Visst dansade vi.


Visst fikade vi vid vårt vanliga bord ute med dansAnns fina fikakorg på bordet. Duk, riktiga koppar och ett brinnande ljus mitt på bordet. Ljuset behövde eftersom kvällarna är mörka nu.


Visst dansade jag med min favoritdansman.


 På något sätt var vi inte lika fnittrande och uppspelta vi 5 flickor. Alla kändes lite låga och vemodiga en sådan här kväll. Sommaren gick så fort och danskvällarna är över för iår.

Musiken hade lite trubbel med ljudet och det blev uppehåll flera gånger.


Innan sista dansen bestämde vi oss för att åka hem.


Väl hemkommen klädde jag av mig för att lägga mig och sova. Det var kallt i sovrummet så jag bestämde mig för att lyfta bort myggfönstret från balkongdörren för att få lite varmare.

Vad händer då?

 När jag öppnar dörren flyger det in inte mindre än TRE fladdermöss. Dom började flyga omkring och sikta in sig på mitt vita hår. Oj fladdermöss intrasslade i håret vill man inte ha. Nu är goda råd dyra. Sliter till mig ett badlakan och rullar in håret. Letar efter en håv men någon sån finns ju inte inne. Släcker lampan och sliter det vita lakanet ur sängen och börjar jakten.


Skrattade som en idiot när jag insåg hur det ser ut.

En naken kärring med badlakan om håret springande omkring och fäkta med ett vitt lakan. Gud så romantiskt!!!

Till slut hade jag fångat in dom små liven och kastat ut dom på balkongen.


Instället för en romantiskt sista dans med en tjusig kille dansar jag runt med tre fladdermöss i sovrummet helt naken.

Ja ja kanske passar det bättre för en skogsnuva och häxa som jag.


Dagens ord får bli ett egenhändigt påhittat men inte så dumt ändå.


Bättre en karl på dansgolvet än tre fladdermöss i sovrummet.   
ANNONS
 
Dansann

Dansann

13 augusti 2009 18:47

Ja Du skogsnuvan! Vilken avslutning på en finalkväll...Hahaha..Ett bra "dagens ord"...Ja det var lite svårt att "ge vad vi hade med denna sega musik...Lite fart och fläkt i musiken hade lättat upp kvällen det!
Men du skriver så målande om fikat och ljuset i mörkret...Jag kommer och plockar svartvinbär! Kram Ann

http://dansann.blogg.se

 
mimio

mimio

13 augusti 2009 19:34

Ha hahahahhaaaaaaaaa
jag dööööööör av skratt! DET var kul!
siktar de in sig på ljust hår??
haha jag får en sådan inre syn av det du skriver (O:
Vemod...
sista dansen för året...
jag gillar inte vemod, men det gör sambon! ha ha han vill liksom inte att det ska vara för bra! trivs bäst i litta vemoood ..
Visst är det märkligt?
hepp
m

http://mimio.blogg.se

 
zaq

zaq

13 augusti 2009 20:55

Vilken syn för gudar!!!

Jasså, zlipsarna har tacklat av :-( jag som bestämde mig för en repris på dem i sommarens sista skälvande danskväll...
Kanske måste omprioritera?!

Kram på dig, tur du int är rädd battsen!

http://zaq.blogg.se

 
Ingen bild

Susanne

13 augusti 2009 21:54

ja vad helknasigt det där lät.Inte e dom speciellt fina dom där djuren heller. Undrar just vad det betyder att få tre fladermöss på besök. Har man lite fantasi kan man ju få det till vad som helst :)

 
Ingen bild

Liliann

14 augusti 2009 08:11

Hej! Måste varit en syn för gudar! svårt att inte dra på smilbanden åt din målande beskrivning... I kväll dansar vi för sista gången i sommar på Sandviken och det känns verkligen vemodigt men hösten har ju oxå sin tjusning, eller??
Ha en skön helg
Kram

 
Ingrid

Ingrid

14 augusti 2009 09:15

Men, vilken underbar syn du måste ha varit! Tittar man in här till dig får man nästan alltid dra på smilbanden - tack så hemskt mycket för det! Det händer att jag lurar hit maken också och har högläsning för honom.
Nu är det snart helg igen, hoppas du får det riktigt trevligt!
Kram Ingrid

http://stenstugu.com

 
Skatan

Skatan

15 augusti 2009 08:42

Ha ha haaa ... "Skogsnuvans dans" ... en bra boktitel ? ... som väcker nyfikenhet. Veeem kan Skogsnuvan dansa med. Eller ... " en Dansman i sängen vore bättre än däns med fladdrande möss" ...
Fast kanske skönt att ni åkte hem innan sista dansen... Nu kan du drömma om dansmannen hela långa vinterna till dansen nästa sommar. Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 13 dec 07:55

   Så är det lucia igen och här sitter jag med en kopp kaffe och en pepparkaka och tittar på de vackra flickorna och söta killarna som sjunger så vackert på tv. Hunden sitter och skakar i soffan och är rädd för katten som sitter under bordet och lu...

Av Anita - Tisdag 12 dec 18:55

Allt är bara vitt och grått och svart den här tiden. Nu måste det till en massa rött för att det ska kännas lite bättre.   Nu har jag i alla fall skottat en liten stig ner till vedboden så jag inte ska bli utan ved. öga    Höga snöhögar runt...

Av Anita - Lördag 9 dec 08:48

När man skottat i flera timmar och upptäcker att det blir mer och mer tö för varje minut och när det till slut inte går att få av blötsnön från snöskoveln då är det dags att ge upp och rasa omkull på soffan inne och inse att nu får man ge sig fast...

Av Anita - Torsdag 7 dec 08:13

  Det är morgon men fast klockan är 8 så är det mörkt så mörkt ute så jag ser inte ett dugg men när jag tittar ut på förstukvisten där utelampan lyser ser jag att det har snöat. Det ska visst snöa i flera dagar nu och vi pratar inte mer om det för...

Av Anita - Måndag 4 dec 10:02

  i Tänk vilken lycka. En hel dag utan snöskottning. En dag då solen faktiskt tittade fram en stund.   Jack och jag tog en långpromenad och det var skönt. Det var inte ens halt på vägen.   Jag plockade fram julbocken och plockade av den g...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se