Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

GRUS,SAND,JORD OCH SURSTRÖMMING

Av Anita - 20 augusti 2009 21:14

En av dom mest speciella hårdingarna har midjelångt hår och ibland flätor i skägget. Alltid träskor förstås.  Kör lastbil.  Ibland kör han motorscykel med hunden på tanken. Hunden med skinnluva och glasögon.

Ni har väl bilden klar för er.


Jag då, skulle aldrig drömma om att sätta mig på en motorcykel eller köra lastbil. Vill inte ens köra bil om jag inte måste.

En sak har vi dock gemensamt han och jag.

Långt vitt hår.


Lilla tuffa 87-åriga stockholmsKarin och hennes brorson skulle ha matjord och vi skickade hårdingen.


Panik uppstod i stugan när man kastade en blick ut genom rutan.


StockholmsKarin skrek rakt ut: "Nej nu jävlar. Inte nog med att Anita ska sköta kontoret nu måste hon köra lastbil också. Hur i fridens namn ska detta gå. oj oj oj."


Hon hade trott att det var jag när hon sett det vita håret i förarhytten!


Så kära vänner. Hör ni rykten om att jag börjat köra lastbil så är det bara illasinnat skvaller.


Stackars hårdingen! Han hade bara en kommentar: "Jag ser väl för faan inte ut som en kärring. Skulle väl vara skäggiga damen då"? Eller?


Tror ni han klipper sig nu? Måste väl vara ett öde värre än döden att bli förväxlad med mig.


För att fortsätta prata om hår så ojas det ofta om hans hår.

Jag för min del tycker att det osexigaste man kan se är rakade skallar. Speciellt hos män som är lite runda så dom får grisveck i nacken. Många har knuliga och fula former på huvudet också. Så länge man har hår ska man väl njuta av att slippa vara flintskallig. Det kan man bli fort nog ändå.


Men...en del gillar säkert hårlösa män också. Tur att smaken är som baken delad, så att det finns någon för alla.


Denna surströmmingspremiärdag lägger jag mig med en aning av surstömmingsmak i munnen efter att ha festat med grannen.


Två dagens ord ska ni få idag:

1. Allt är inte alltid som man tror vid första anblicken.

2. Vissa saker smakar bättre än dom luktar. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Susanne

20 augusti 2009 22:58

Vad ska man säga :) Jag bara sitter och skrattar och småler :) Du skriver så himla BRA!!!!Kram min vän

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

20 augusti 2009 23:42

Haha! Det är rätt kul med förväxlingar!
Kul är det också med FESTIVALER, speciellt TÖREBODAFESTIVALEN!
Hos mig kan du få smygtitta helt gratis och se en del av kalaset!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Dansann

Dansann

21 augusti 2009 07:21

Ja, Du Anita! Vilken hopblandning....Fast visst! På håll från sidan så har jag full förståelse för denna "hopblandning"!Hahaha...Jag förstår ju vilken "hårding" Du skriver om då vi tillbrinagade högstadiet ihop och en del av ungdomstiden umgicks vi i samma gäng...
- Men Du Anita är MYCKE, MYCKE VACKRARE!!!!
Vi ses i morrn eller?!

http://dansann.blogg.se

 
Skatan

Skatan

21 augusti 2009 08:06

Ha ha haaa ... va kul. Håller däremot inte med dig när det gäller rakade skallar. Men allt beror ju på ... förstås. Det finns ju långt hår på gubbar som inte är så vackert heller. Och skallar som inte är så vackra förstås. Sonen försöker jag övertala att ha lite mer hår. Men han är snål. Så när han klipper sig blir det rejält. Och sen får det växa.
Hur som ... nu är det snart dags och jag är jätttepirrig. Men allt skall gå bra (har pendeln sagt).
Kramar och ha en fin fredag med tanke på att det är just - fredag!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Dansann

Dansann

21 augusti 2009 08:11

Jasså! Var det fem på e m???? ...Jag som skulle lägga mej tidigt ikväll för att vara pigg imorrnbitti!!!

http://dansann.blogg.se

 
Ingen bild

Liliann

21 augusti 2009 12:05

Hej! Anita du vet inte hur vacker du är! både utanpå och inuti..Vad gäller rakade gubbs så tycker jag det är sexigt kanske för att jag är gift med en sådan? men som sagt tur att smaken är olika!
Kram på dig och ha en jättetrevlig kväll på Forsmo...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Söndag 15 sept 10:34

Vet inte riktigt var jag ska börja. Sitter och tittar ut genom fönstret och inser att nu kommer inte sidensvansen att ha något kvar att äta när dom kommer senare i höst.   En flock trast på säkert 100 stycken fullkomligt rensar rönnen. Lite sy...

Av Anita - Fredag 13 sept 08:39

Mina bloggvänner Anki och Åke visar skyltar en gång i veckan och ibland har jag tänkt göra det men det är bara en sak. Det finns inte så många skyltar här i Fisksjön, bara några gamla mötesplatsskyltar och ibland någon varning för jakt men jag kom på...

Av Anita - Tisdag 10 sept 09:17

  Tar väl det positiva först. Söndagen sken solen stundtals och var varm och skön men så fort den gick i moln blev det kallt och ruggigt.   Älgjakten var i full gång men jag kunde inte hålla mig från att gå till skogen och plocka lite lingon. ...

Av Anita - Lördag 7 sept 14:53

Fredagen började som en vanlig fredag med att Kinabror och jag åkte till Hammarstrand för att äta lunch och handla mat. Den här fredagen for vi till en gårdsbutik för att handla grönsaker. När det finns ett sådant fint ställe ska man ju utnyttja de...

Av Anita - Fredag 6 sept 08:39

  Precis så har det varit den här veckan. Omväxlande sol och omväxlande svarta moln och häftiga regnskurar.  Idag skiner solen men det blåser isande vindar och bara 8 grader varmt.   Det har varit nära frost nu en del mornar och jag ängslas ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se