Direktlänk till inlägg 14 november 2009

INGET ÄR SOM E RIKTIGA JÄMTLANDSTÖS

Av Anita - 14 november 2009 18:23

En vecka med fulltecknade kvällar och härliga kvällar.

Torsdagen var det bugg kurs och så roligt har jag inte haft på länge. Det var överskott på karlar och alla börjar bli så duktiga att dansa nu så allt flyter så bra. Alla är så trevliga och glada. Vi sitter och fikar och pratar och dansar och när man far hem är man öm i kroppen överallt. Det tar på en gamkärring att härja på på dette viset. Min nackbänna gick över den här kvällen så ni ser. Att ha roligt är bästa medicinen.


Fredags kväll åkte jag till dansBritt och hon hade gjort en underbar middag med öring inlindad i bacon med västerbottenost. Till det potatisgratäng.


Så åkte vi till en by som heter Stugun och där var det "Ladys night.

Vilken fantastiskt tillställning. 200 kvinnor i alla åldrar kom strömmande in i lokalen. 27 kvinnliga utställare fanns där och vilket drag det blev.

Det var kläder, hudcremer, keramik, smycken, safter o sylter, olika sorts bröd, det var sexleksaker och spåkärringar och massörer. Så många otroligt duktiga kvnnor som hade sina företag överallt runt om i Jämtland. Så imponerade. Det var god sallad och kaffe m fika. En fantastiskt fint genomförd mannekänguppvisning där det inte bara var trådsmala kvinnor uta kvinnor i alla åldrar och storlekar.

En jätteduktig tjej sjöng och dansade på borden till våldsamma handklappningar och allsång och man hade till och med hämtat dit en bodybilare som kom fram och ruskade på sina äckliga muskler.


                                                  
      

Som sagt när det blev lite vin inblandat var stämningen ännu mer uppsluppen och sexleksakskvinnan fick verkligen stort intresse när hon demonstrerade  sexleksakerna.

Det blev sent och jag kom hem vid halv 2 tiden på natten.


Vet inte om jag berättat att jag inte kom med i uttagningen till "sveriges bästa bloggare" men att både Skatan och Ingrid på Gottland kom med. Fullt riktigt tycker jag för dom har ju både hemsida och blogg och mycvket välarbetad sådan. 


    


Idag har DataFia och jag stekt köttbullar så vi ska ha till julen och vi har gjort köttgrytor och nu sitter vi mätta och belåtna och tittar lite på tv med hela hennes familj.

Vi gjorde oss en liten tur ner till badstranden och därfrån kommer nu en bild och ni kan väl fundera på vad det är för något så ska jag berätta det imorgon.


  


Imorgon ska jag till Lekkamraten och hans fru på middag.

Det är bara att konstatera att i det här glesbefolkade området finns det ett litet hopp ändå. Hoppet står till alla duktiga och företagsamma kvinnorna som inte backar för att försöka. Jag önskar att jag hade det modet men när jag slutar nästa sommar ska ni få se på gnistor.


Ha en bra helg så hörs vi imorgon för då ska ni få höra vad som ligger på isen i det mystiska och häftiga Fisksjön.

 
 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

14 november 2009 19:32

Synd att inte din blogg kom med! Men jag är nöjd så länge jag får vara en av läsarna i alla fall.
Att bugga är verkligen ingen "sinekur", det är ett träningspass så gott som något annat.
Vad som finns på isen...? Hmmm.... en landningsplats för flygande tefat, kanske?
Eller en upphuggen vak för bastubadarna att doppa sig i?
(får vänta tills i morgon och få min nyfikenhet stillad)

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Ingrid

Ingrid

14 november 2009 22:45

Vilken härlig fredagskväll det måste ha varit. Lite ladysnight skadar aldrig. Men, att ni har överskott på karlar? Här är det tvärtom i alla sammanhang, det är bara en massa fruntimmer överallt. Vi kanske ska byta och blanda lite!

Undrar vad duhar hitta på isen i Fisksjön?
Kram Ingrid

http://stenstugu.com

 
Skatan

Skatan

15 november 2009 05:48

Hmmm ... är det gäddan som tagit ett glädjeskutt nu när isen lagt sig? Eller uttern?
Skatan är jätteglad förstås över att vara i final. Men nog tycker jag att du också skulle vara med i den. Det kan ju inte bara vara att man använder "massa finesser" när man bloggar utan i n n e h å l l e t . Vad som skrivs måste ju vara det viktiga. Och då är ju du, tycker Skatan en given finalist och vinnare med din förmåga att skildra hur kärringar (som vi alltså ... snällt menat) kan ta tillvara på livet trots snö, timmerbilar, karlar, hala vägar, vedklyvning ... m m m m .... och skildra sin vardag och sitt liv så levande och medryckande som du.
Jag ser fram emot de där "gnistorna" som vi skall få se på när du slutat jobba. Kramar från Skatan

http://skatanstankar.wordpress.com

 
zaq

zaq

15 november 2009 10:15

Jag håller faktiskt med skatan, då du har en underbar förmåga att beskriva på ett målande vis, men jag gratulerar naturligtvis också de som hade turen att komma med!

Väntar med spänning på mysteriet i Fisksjön...

http://zaq.blogg.se

 
Liliann

Liliann

15 november 2009 17:05

Väntar med spänning på att få läsa om sjöfenomenet i morgon...kanske storsjöodjuret har flyttat???
KRAM

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
Soldansare

Soldansare

16 november 2009 15:57

Nog hade du passat bland Sveriges bästa bloggare också! Och du har helt rätt: bästa medicinen är att ha roligt. Att ha tråkigt är direkt hälsofarligt.

http://soldansarenssida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 12 mars 09:33

Det blir dåligt med att skriva blogg nu och lika dåligt med att ta bilder. Det har varit en mulen vecka och jag har ägnat mig åt tråkiga saker som trots allt måste göras.   Tagit ner mina röda julgardiner och satt upp gula istället och faktiskt p...

Av Anita - Tisdag 5 mars 13:00

  Nästan lika lat som katten har jag varit sista veckan. Kinabror och jag har tittat på skidskytte och det har varit mycket sånt. Jag gillar ju inte sport men just skidskytte och Vasaloppet vill jag titta på.   Vasaloppet föresten är ju något ...

Av Anita - Tisdag 27 feb 10:01

  Nu har jag inte skrivit på ett tag för nu har den tid kommit som kallas för vårvinter Det är nu det är kallt på nätterna och solen börjar värma. Det är nu vi börjar ha folk som kommer hit. Det är då jag har mycket att göra.   Det är nu vi...

Av Anita - Torsdag 22 feb 08:31

  När man nästan gett upp hoppet så kommer en sådan sagolik dag som man glömt att det kan bli fast det är vinter. Bara någon grad kallt. Solsken hela dagen. Fågelkvitter    Måndagen var det tovningskurs och vi har gjort ganska många fåglar....

Av Anita - Söndag 18 feb 09:27

  Nu kommer Kinabrors son med familj, frun, tre barn och två hundar. Kinabror har eldat i sommarstugan. Det lyser välkomnande i alla fönster. Vägen och gårdsplanen är skottad. Vattnet fungerar och brasan är tänd. Älggrytan och potatisen puttra...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards