Direktlänk till inlägg 16 november 2009

UTMÄRKELSE

Av Anita - 16 november 2009 18:04

  

Jag har fått en utmärkelse av Skogshuldran  men det medför vissa förpliktelser med den

Till att börja med berätta 10 saker om sig själv som ni inte vet. Svårt Svårt men jag tänker så det glöder.


1.Jag köper sällan kläder och ibland går jag omkring med kläder som är över 20 år gamla.


2. Jag har rosa gummistövlar.


3.  Jag orkar aldrig äta frukost men annar äter jag all mat som man bjuder mig på och jag blir rätt irriterad på folk som är grannlaga och inte äter vad som helst. Svälta skulle dom få göra lite då och då så dög det nog.


4. Jag har en grå Mazda och den är väldigt bra men tråkig. Tacka vet jag min första bil en röd gammal saab med vita blommor på.


5. Senaste boken jag läst heter Lyckan är en sällsam fågel med Anna Gavalda. En bra bok men förfärligt jobbig att hålla i när man ligger i badkaret. Väger nästan som en tegelsten.


6. Jag har alldeles för många grisar.


7. Jag är av naturen lat och därför är det väldigt slitsamt att jobba.


8. Jag har storlek 39 på fötterna och är 168 cm lång. Väger 68 kg.


9. Jag tycker mycket om färger och tycker att vi klär oss i alldeles för mycket svart och grått. Nu borde vi lysa upp tillvaron med glada färger istället för att ha en massa trist. Jag menar Det är väl mörkt nog ändå.


10. Det här vet ni ju förut. Jag älskar italiensk mat. italiensk musik och italienska män. Synd att det finns så få i närheten.  


Sedan ska man dela ut den till tre andra bloggare:


Först får det bli http://dansann.blogg.se/ för hennes alltid lika positiva blogg och underbara mat som mannen gör.

Sedan får det bli http://jtv.bloggagratis.se/ som har en gullig blogg mestadels om sin son.

Till sist Sofie som börjat om att blogga efter att gjort uppehåll: http://zebmacahan.bloggplatsen.se/


Idag är det måndag men det regnar och är plusgrader. Jag gick upp till hotellet idag och håret lockade sig i regnet. Huden kändes som om den riktigt sög åt sig den fina duggregnet. Jag saknar inte snön och vintern. Det här blir en vecka i min smak hoppas jag. Men man vet aldrig


Dagens ord får bli: Livet är som en chokladask Man vet aldrig vad som ligger inuti 


 
ANNONS
 
Mita

Mita

16 november 2009 18:55

Vill bara lämna ett avtryck i en trevlig blogg!!

http://rocotopeppers.bloggplatsen.se

 
Skatan

Skatan

16 november 2009 19:26

Du har inte alls alldeles för många grisar. Skatans favoritdjur (förutom hund och katt då) är just grisen. En klok rackare har jag förstått. Skönt att höra att du också tycker dig vara lat. Skatan är jättelat egentligen. Hon vill helst bara göra det som hon själv tycker är roligt ... och så gillar jag Anna Gavalda jag med. Och italien och ... Vi har en hel del gemensamt du och jag i alla fall. Kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

16 november 2009 22:22

Så häftigt med rosa stövlar! Mina är tråkigt gröna. Med stålhätta. Har kvar dem sen vi hade hästar och de verkar helt outslitliga!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Liliann

Liliann

17 november 2009 07:48

Det finns MÅNGA bra saker med dig Anita och en är att du är just precis DU inga krusiduller....
Kramar i mängd
Liliann

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
mimio

mimio

17 november 2009 17:23

Jag har stövlar med lila blommor (o:
Det är härligt med utländska influenser ja... maten ni åt såg god ut o vilka små näpna köttbullar hi hi
Jag har flera vänner från just Iran o de kryddar mycket med kanel,nejlika o spiskummin. Gott är det!
Det var en fin utmärkelse du fått. Den var du värd!
Ha det så bra, snart är det helg
kramelikram
m

http://mimio.blogg.se

 
Ingen bild

zebmacahan

19 november 2009 01:39

gillar inte heller mörker speciellet inte när man är ensam. men stjärnorna är vackrast på vintern. när man är flera så gå de ju bra men själv då bli man bara rädd

 
Bittan

Bittan

20 november 2009 17:48

Klart det passar med långt år oavsett vilken ålder vi har.

http://www.hertabloggen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 10 dec 06:56

  Söndagsmorgon och jag hade tänkt göra köttbullar och plocka lite lätt men när jag tittar ut så förstår jag att det ska bli andra bullar minsann. Det hade snöat och snöat. Katten Morris vände när han gick ut på bron och jag kände hur humöret sjön...

Av Anita - Fredag 7 dec 16:18

Vaknade till att katten Morris satt på min mage och klappade mig på näsan med tassen. Det var mörkt och jag var trött och mätt efter gårdagens julbord på PRO.   Nu ska vi ta dagarna i tur och ordning och inte virra till det som jag har en förmåga a...

Av Anita - Onsdag 5 dec 15:56

  Så sitter han där, ensam framför sin eld mitt i skogen. Sitter där och suckar och minns. Han är inte särskilt gammal, bara så där 100 år så minnet är det inget fel på.   Han minns när han var en viktig kraft på gården. Hur han gick runt ...

Av Anita - Tisdag 4 dec 09:22

Jag bakar inte. Jag städar inte, men oj vad jag gillar att pynta och gräva i alla mina oändliga lådor med julsaker, en del så gamla så dom nästan ramlar sönder. Visst fanns det tider då jag gjorde hela land med pepparkakshus och bakade pepparkakor ...

Av Anita - Lördag 1 dec 11:39

Ibland hör jag saker på radio och ser på tv och på datorn som får mig att undra hur det står till och hur det har blivit. Det var en kvinna som bredde ut sig över oskicket att inte stänga toalocket efter sig. Menade att om man spolade innan man stä...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se