Direktlänk till inlägg 30 december 2009

SNART SLUT PÅ DET GAMLA ÅRET

Av Anita - 30 december 2009 22:02

  

När man nu sitter här i kylan och tänker på året som gått så är första tanken att jag har bara jobbat och hela sommaren regnade det men....... det är bara min negativa skitkärring som sticker upp näsan för när jag börjar minnas så har det hänt en massa kul och trevliga saker.


1. Jag har dansat och gått på buggkurs. Kanske jag har dansat mer än vanligt det här året.

2. Fyra trevliga 50-årskalas och en klassfest.

3. Jag har lyckats komma iväg på en auktion och tre marknader.

4. Visserligen har vi inte varit till Malung på Dansbandsveckan iår men DansBritt och jag åkte till höga kusten och hade några riktigt trevliga dagar där.

   

5. Visserligen hade jag bara två veckors semester i sommar (som vanligt)  och det regnade mest hela tiden men jag hade 2 fina dagar tillsammans med ett gäng gudinnor ute på en ö och det var en ny och spännande upplevelse.

  

6. Jag fick också väldigt mycket besök den här sommaren av gamla släktingar och bekanta och nästan trevligast av allt var att min bloggkompis Skatan tillbringade några dagar hos mig. Vi hade sommarcafe när hon var här men det gick bra det också.



Här hjälper hon och Erika till med serveringen.

8. Sedan var det fester i massor den här sommaren. Sonen och SnyggEmma var hemma på semester och fixade första festen. Sedan blev det kräftskiva och fest hos broder B och hos SnickarMagnus. Många är vi när det är fest, mest runt 20 stycken och ibland ännu fler.


 Broder B:s dotter myntade ett uttryck som blev lite fel men ändå rätt. " Det är så lättsamt med fest i den här familjen för här fiser man och rapar i mun på varandra." Som sagt lite fel blev det men hon menar att det är lättsamt och inte ett dugg stelt. hi hi

   

9. Sedan kom det mest fantastiska som hänt det här året.

Resan till Sardinien tillsammans med min barndomsvän AMV. Jag hade fått ett presentkort av mina bröder och vänner när jag fyllde 60 och det kom till nytta nu

Tänk att det kan finnas en sån underbar plats på jorden och vilket varmt vatten och vilken mat och vilka dofter och vilken sand. Oj oj oj.


Så när negativa jag bara kommer ihåg det tråkiga jobbet och de jäkla fordonsdatorerna och den hemska kylan som har hemsökt oss nu i en lång tid.

Alla grejor som har gått sönder och min värkande axel då skulle jag ha stryk.


Alla vänner som jag har roligt med. Alla trevliga saker vi gjort tillsammans.


Jag brukar inte ge några nyårslöften för jag vet att det är svårt att hålla men jag bestämmer mig alltid för att göra en sak jag inte gjort förut.

I år blev det Sardinienresan och dagarna med Gudinnorna och resan till höga kusten. Så mitt nyårslöfte blir att åka till Skåne och gå på konsert på Sofiero i juni och så ska jag gå på någon form av utbildning och kanske skaffa några höns.


GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA OCH HOPPAS ATT NI INTE BEHÖVER FRYSA OCH VARA HUNGRIGA OCH ATT NI FÅR VARA FRISKA OCH HA MASSOR MED KÄRLEK OMKRING ER OCH FÖR DEN DELEN: PENGAR SÅ NI KLARAR ER. KRAM   

 
ANNONS
 
Bittan

Bittan

30 december 2009 22:51

Klart att Du skall åka till Sofiero och strosa runt där och sen ruinen förståss. Det blir förmodligen folkfest i Borgholm v29 i sommar. Förmodligen blir det kunglig glans den 14 juli har man sagt från hovet och då är det fullt med massa människor. Men Öland har så mycket annat, karga stränder, allvaret och alla blomster och fridlysta växter. Gott Nytt År från oss i Nyköping.

http://www.hertabloggen.blogg.se

 
Liliann

Liliann

30 december 2009 23:05

GOTT NYTT ÅR PÅ DIG OCKSÅ!!
När jag har mina mindre bra dagar och klagar på det mesta så brukar jag också försöka komma ihåg allt det fantastiskt fina jag har i mitt liv...det där att i slutet av varje dag skriva ner minst 5 bra saker som dagen fört med sig är en riktigt bra grej...
Kram

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
billan

billan

30 december 2009 23:12

Vilken härlig årskavalkad, tror jag skulle trivas galant i Fisksjön! Broder B:s dotter...underbart! Jag blir alltid så glad i hjärtat när jag läser dina ord, även om du ibland är en hopplös snöhatande surkärring:)
Hoppas du inte fryser ihjäl och att nyårshelgen blir fin!
Vi ses och hörs!
Kram

http://auroraborealis-1.blogspot.com

 
Tandgnisslur

Tandgnisslur

31 december 2009 00:09

Önskar dej gott nytt också, härlig sammanfattning, kanske skulle ge mej på att göra en jag med. Jag kommer att kika in hos dej även 2010, det vet jag redan nu. Kram!

http://tandgnisslur.wordpress.com

 
zaq

zaq

31 december 2009 00:24

Detsamma till dig, härliga du!

(Sen undrar jag om du förstod "dikten" om hjärtslag, vad den handlar om, man får tänka ett par varv men det är meningen...)
Jättekramar från hon som inte tror sina ögon över Nyårsfirandet, jag?! "lilla jag"?!!

http://zaq.blogg.se

 
angelica

angelica

31 december 2009 10:31

Vad kul att det blir en Skåne resa. :) Sofiero är vackert och konserterna där brukar vara underbara och en riktigt häftig stämning. Förresten så har jennie som mest klockrena kommentarerna. Ha en jätte trevlig kväll och ett riktigt gott nytt år. kram

http://aangelicaa.blogg.se

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

31 december 2009 11:19

Festlig Nyårsafton och God start på det Nya Året
önskar jag dig!

Vilken fin tillbakablick på 2009 du bjöd på!
När vardagen är kämpig glömmer man fort de här ljusa stunderna. Bra då med fotodokumentation som bevisar att de faktiskt fanns.

Kramar!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
kokosnoet

kokosnoet

31 december 2009 12:08

Gott Nytt År Anita!! = ) Ses nästa år ; ) Ha en jättebra nyårsafton och en bra början på det nya året : )
Kram

http://kokosnoet.blogdog.se

 
Ann

Ann

31 december 2009 12:18

En stor varm kram och ett riktigt GOTT NYTT ÅR till Dej min vän Anita! Må väl i Fisksjön, denna fantastiska natt då året 2009 går över til 2010....
Ann

http://dansann.blogg.se

 
Soldansare

Soldansare

31 december 2009 13:45

Gott nytt år! och lycka till med hö nsen, det tyckte jag var ett trevligt "nyårslöfte".

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Sundinska

Sundinska

31 december 2009 15:43

Ett riktigt Gott Nytt År vill jag önska dig!
Hoppas att snön försvinner snabbt i Jämtland och att våren kommer tidigt med grönska och värme och att sommaren blir lång, varm och smäktande! :)

http://solagast.blogspot.com

 
Skatan

Skatan

31 december 2009 16:09

Jag läser bara helt snabbt och önskar ett Gott Nytt i farten. Hörs i morgon kväll ... kanske. Kramar i mängd!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
storabh

storabh

31 december 2009 19:11

Gott nytt år och bamsekram från björnen!

http://storabh.wordpress.com

 
Ingen bild

Cecilia

31 december 2009 20:01

Ett riktigt Gott nytt år önskar vi dig!
Från Cecilia Anders och Ellen

 
mimio

mimio

1 januari 2010 13:24

Hjäääälp Anita! Det är elvagraderkallt! Brrrr...
Härlig Jennykommentar hahaha där fick man sig ett gott skratt.
Du har haft ett fint år minsann och nu kommer nya dagar att fylla med härligheter...
Hoppas du kommer till oss i Juni! (o:
Kram
maria

http://mimio.blogg.se

 
anne

anne

1 januari 2010 14:00

Tankar på resan torde lyfta den negativa till andra höjder! Bilden ser underbar ut och din beskrivning får mig att önska mig en resa dit. Undrar om inte Ryanair flyger på Sardinien... Vi bor ju nästgårds till Skavsta.

Gott nytt 2010!

http://annnne.blogg.se

 
Skatan

Skatan

1 januari 2010 16:59

God fortsättning på 2010 ... Och vilket år 2009 ändå blev med dans och fest och utlandsresan och och och. Själv har jag inte summerat ännu och vet inte om jag kommer "till skott" och får ut nåt på bloggen men för mig själv skall jag göra det i alla fall. Man blir alltid förvånad vad mycket man ändå har gjort och hunnit med och hur mycket som hunnit ske på bara ett år. Kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Av Anita - Torsdag 30 juli 14:41

Så iförrgår for alla iväg utom Kinabror och jag. Det blev tomt och tyst. De enda som förde ljud var alla svalorna som flög omkring och kvittrade glatt.   Mulet och grått och regnskurar men det blåste i alla fall inte. Hörde ni, jag försökte leta...

Av Anita - Måndag 27 juli 20:44

  När man var barn så byggde vi kojor i skogen och var där nästan jämt. De här tuffa killarna gjorde det lite enklare för sig. Dom renoverade det gamla grishuset och var där nästan jämt. Man hörde ett fnitter då och då från skogen. Här har dom i n...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se