Direktlänk till inlägg 5 februari 2010

ÄRE NÅN SOM HAR LITE ENERGI ÖVER?

Av Anita - 5 februari 2010 21:46

                                      

Nu har jag gjort av med all min energi. Efter ytterligare en kväll med snöskottning och åter snöskottning sjunker jag ner framför tvn.


Allt som i vanliga fall går lätt är oöverstigliga hinder. Jag måste tvinga mig till allt.

Så hör jag Tomas Ledin sjunga: "Håll ut några veckor till, livet vänder i april.

Så sant men det är länge till dess ska gudarna veta.


Den här tiden brukade jag brinna för att börja sätta frö och planera om mina krukväxter. Dom ser lika lessna och utmattade ut som jag, knappt vid liv och det känns bara besvärligt att börja göra något åt det. Annars är jag bra på blommor och brukar ha jättefina men efter den här hemska vintern Nej


Ser på reklamen om Vitaepro och Rosenrot. Kan det vara något tro? För mig alltså inte för blommorna..


Känns som om jag varje dag kämpar en hård kamp. Bara att ta mig upp på morgonen är en plåga. Att jag stundtals kommer på jobbet med blusen avig och bakfram och sockar i olika färg. Kan te sig kul men ni ser ju hur det är.


Idag på hotellet såg jag ungarna som var där och åt skolmat. Dom hoppar, skrattar och verkar har energi i övermått.


Varför får man den inte när man behöver den men andra får det i övermått. Vart tar den vägen? undrar jag. Varför tog den slut? Det är ju när livet är hårt och tungt man behövde den som mest.

Till och med män kan man ju få tag i på internet men ENERGI finns det?


                                 


Sjunker ner framför tvn och tittar på "Lets Dans". Så duktiga dom är och så vackra kläder. Alla är ju så jäkla bra men jag har ändå min lilla favorit bara för att han är så härlig.


Vem då JoSnickaWilly förstås. Han sa det klokaste jag hört på länge och precis som jag tänker.

"Även om man inte är så jäkla bra på att dansa så skit i det och dansa och ha kul." Han ser verkligen ut att ha kul och ger av hela sig. Så tycker jag det ska vara. Spela roll om du är världsbäst. Jag dansar heller med en trevlig och glad kille som inte dansar somTravolta än en kaxig en som dansar jättebra.


Dansa med hjärtat. sjung med hjärtat Det är det bästa. Det får bli dagens ord och trevlig helg på er alla.


Om någon har lite ENERGI till övers som ni inte behöver så skicka lite till mig.         

 
ANNONS
 
storabh

storabh

5 februari 2010 22:27

Ja, du är härlig, skogis!

http://storabh.wordpress.com

 
margit

margit

6 februari 2010 10:49

Vilken härlig bild,,, "snöskyffeln" och du bakom...
Kram!

http://margitholm.blogg.se

 
Soldansare

Soldansare

6 februari 2010 13:44

Kämpa på! Snart är det vår, är det vår.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Agneta

Agneta

6 februari 2010 21:09

Hej!
Jomen, den där snickaren Willy som är med i Bygglov är supertrevlig, enligt min smak, i alla fall. Ett litet original. Sådana behövs för att muntra upp oss deppiga.

Om Rosenrot har jag hört, visst blir man pigg o glad, men.... att sluta verkar svårt när man väl börjat ta det, sa någon som testat. Kanske bra någon enstaka gång är ett råd.
Reklamen om Vitaepro orkar ja snart inte se på TV. Det är ju Omega 3, som finns i lax, makrill m.fl "feta" fiskar.

Energi..jadu, inte finns det någon här i min sjuka kropp, men jag kan ju tillverka lite och sända över till dig så här på kvällskvisten.
Varsågod här kommer ett knippe energi, helt gratis, ingen energiskatt eller moms, bara att tacka o ta emot utan krånglig räkning att läsa :-)))
Ha det bäst!
Kramen, Agneta

http://www.agnetas.name

 
mimio

mimio

7 februari 2010 10:04

Japp det är så sant! Hjärtat ska vá mé annars kan det verkligen kvitta. Willy är störtcool o dansar verkligen med glädje, härligt!
Kram kram Maria
ps// Vilken en enoooorm snöskyffel du har!!

http://mimio.blogg.se

 
Tandgnisslur

Tandgnisslur

7 februari 2010 12:26

Jag undrar om jag inte snart kommer att få och då lovar jag dej att skicka över lite. När jag kollar på din bild vaknar en massa glada barndomsminnen när jag fick åka med när min morfar skottade snö. Han körde oss i en sån där skottarpryl och skickade iväg oss som snöbollar. Vi skrattade och fick snö innanför tröjan.

http://tandgnisslur.wordpress.com

 
Ingrid

Ingrid

7 februari 2010 14:35

Nu är vi nog tömda på energi lite till mans/kvinns, men så fort solen visar sig och det blir någon grad varmt ska du se att det kommer att kännas bättre.

Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
Duracelltrollet

Duracelltrollet

7 februari 2010 20:43

Skulle bara hoppa in och kolla att puffen kom fram, energipuffen, hmm, jag tycker nog att jag känner doften av den.

http://tandgnisslur.wordpress.com

 
Skatan

Skatan

7 februari 2010 21:46

Vilken härlig Skogsnuvan! Glad och full i sjutton trots eländet med snön ... och visst. Du gör ju allt med hjärtat fast du inte tänker på det. Du ser och upplever i alla fall.Trots allt. Tänk på alla som inte ens ser den här dansglädjen som han utstrålar den här SnickarWilli ... som jag såg för första gången häromveckan ... eller blommorna eller ... Ja, du förstår vad jag menar ... :-) Kramar!

PS Energin fattas hos många så här års tror jag ... känner mig ganska kraftlös själv trots att jag slipper skotta snö. Det finns förresten inte en snöslunga att få tag på i Borlänge när Sonen skulle köpa till nya huset ... Han kanske kan tacka försynen för det Men han fååår ju inte skotta och ta i än på ett tag i alla fall. :-)

http://skatanstankar.wordpress.com

 
marsipanen

marsipanen

8 februari 2010 11:15

Hoppas Willy får vara kvar länge. Han är både sötare och roligare än "MrPerfekt" (Sauk).
Du har väl inga energitjyvar runt dig - som själ din energi???
(mer än KungBore alltså)
Men våren kommer. Lovar!

http://marsipan.bloggplatsen.se

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

8 februari 2010 11:16

Sänder omgående en energibubbla, den landar i ditt hår under dagen.
Kikar in ikväll igen!
Kramen!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Av Anita - Torsdag 30 juli 14:41

Så iförrgår for alla iväg utom Kinabror och jag. Det blev tomt och tyst. De enda som förde ljud var alla svalorna som flög omkring och kvittrade glatt.   Mulet och grått och regnskurar men det blåste i alla fall inte. Hörde ni, jag försökte leta...

Av Anita - Måndag 27 juli 20:44

  När man var barn så byggde vi kojor i skogen och var där nästan jämt. De här tuffa killarna gjorde det lite enklare för sig. Dom renoverade det gamla grishuset och var där nästan jämt. Man hörde ett fnitter då och då från skogen. Här har dom i n...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se