Direktlänk till inlägg 8 februari 2010

ENERGIUPPLADDNING

Av Anita - 8 februari 2010 17:04

  


Tack till alla som gett mig energi när jag som mest behövde det.

Tack till solstrålen som sakta flöt in genom fönstret för första gången på hela vintern.

Tack för att temperaturen äntligen var så pass dräglig som 5 minusgrader och inte över 20.


Tack till DansAnn med dansgänget och icke att förglömma henns man som gjort en otrolig middag och passade upp oss hela kvällen. Dessutom hade modet att stanna hemma fast de här 7 brudarna väsnadens ganska mycket.

7 glada flickor, äta, dricka, skratta, leka. Sparka bort trasmattorna från köksgolvet och dansa bugg så golvet gungade.

Den kvällen byggde på energin ordentligt ska jag säga.


Ingen snöskottning som drog ner humöret.


Tack för all energi som kom från mina bloggkamrater.


Energi fick jag av att gå på promenad med Pappersbeda och Grisnäsan och äta god lasange.


Energi fick jag av att lyssna på italiensk skiva och av den söta åsnan som jag oväntat mötte i snön.


Energi fick jag imorse när katten Oskar satt och glodde ut genom fönstret och där satt min gamla uggla på farstukvisten. Jag gick ut och pratade med henne och hon såg på mig med snälla ögon och kuttrade lite.


När jag höjde blicken fick jag se en fin rund liten älg som stod och noppade på mina vinbärsbuskar. Så bra. Jag som skulle klippa ner dom till våren men nu behöver jag inte det. En egen liten trädgårdsmästare. Inte illa.


En helg som på alla sätt fått mig att må lite bättre.


När jag nu ser på väderlekstjänsten blir det ingen snö och ingen kyla. Hurra.

Ljuset kommer tillbaka sakta men säkert.


Tror att det blir lätt att hitta 5 positiva saker varje dag i fortsättningen.

Idag fick jag en av mina älsklingsrätter till lunch. Paltbröd och fläsk. Mumsigt.


Nu ska det ses framåt för i sommar dansar vi igen och luktar på blommorna.


Dagens ord: Glädje behöver inte kosta mycket ibland är den till och med helt gratis.


  

 
ANNONS
 
Skatan

Skatan

8 februari 2010 18:05

Ja, ibland är den t o m gratis. Nästan för det mesta. Och jag är glad för att du är glad och har fått lite energi och att det är varmare och att du sluppit skotta på några dar.

Själv sitter jag här med pläden runt axlarna och håller på att frysa ihjäl trots att det är varmt inomhus ... säger Mannen ... och jag inte är sjuk. Bara kall och frusen ...

Men genast lite varmare nu när jag läst din blogg. Kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

8 februari 2010 18:20

Skönt att du är vid bättre mod nu!

Vet att du har Solögas "Djurens språk", kolla där vad ugglan och älgen säger. (man får ju en och annan vink ibland, från någonannanstans)

Kram!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
zaq

zaq

8 februari 2010 20:10

Tänk, vad lite sol, dans och goda vänner kan göra!
kram på dig!

http://zaq.blogg.se

 
angelica

angelica

8 februari 2010 22:24

Vad skönt med lite energi glädjer mig att läsa. :)

http://aangelicaa.blogg.se

 
Staffan H

Staffan H

8 februari 2010 22:58

Trevlig samvaro med goda vänner, lite sol och lite bättre väder kan göra underverk och jag tror att man ska göra precis som du gjorde här, nämligen ta vara på dem genom att glädjas åt dem. Det går åt rätt håll nu!

http://staffanhuss.wordpress.com

 
billan

billan

8 februari 2010 23:00

När man minst anar händer det! Vilken energi och glädje du sprider nu här till mig...Tack:)

http://auroraborealis-1.blogspot.com

 
Dansann

Dansann

9 februari 2010 08:08

Hej Skogsnuvan!!! Energi, energi!!! Ljuset, ugglan, Oskar...goda, glada vänner, god mat, bugg...om så med tjejer på ett köksgolvet....Tack för en härlig kväll min vän!!!Kram från Ann

http://dansann.blogg.se

 
kokosnoet

kokosnoet

9 februari 2010 11:12

Underbart!! Det är toppen att du börjar må bättre = ) Solen ger verkligen glädje & energi & att träffa goda vänner & ha skoj är ju fantastiskt roligt & gör gott för en!! = )
Det låter som en helt helt underbar helg med andra ord!!

Ha det gott!! Kram

http://kokosnoet.blogdog.se

 
Ingen bild

IngMarie

9 februari 2010 13:23

Ja se där, jag hade rätt.........våren och sommaren är SNART här igen!!

 
Trollet

Trollet

9 februari 2010 20:26

Hur gick läkarbesöket idag?

http://tandgnisslur.wordpress.com

 
storabh

storabh

10 februari 2010 23:08

Du ska inte gå till läkare, utan sjukgymnaster!

http://storabh.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Av Anita - Torsdag 30 juli 14:41

Så iförrgår for alla iväg utom Kinabror och jag. Det blev tomt och tyst. De enda som förde ljud var alla svalorna som flög omkring och kvittrade glatt.   Mulet och grått och regnskurar men det blåste i alla fall inte. Hörde ni, jag försökte leta...

Av Anita - Måndag 27 juli 20:44

  När man var barn så byggde vi kojor i skogen och var där nästan jämt. De här tuffa killarna gjorde det lite enklare för sig. Dom renoverade det gamla grishuset och var där nästan jämt. Man hörde ett fnitter då och då från skogen. Här har dom i n...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se