Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

ALLA HJÄRTANS DAG

Av Anita - 14 februari 2010 11:07

  


Vaknar till en söndagsmorgon då solen fullkomligt kastar ut sina strålar och snön ramlar från träden och himlen är blå. Det är så ljust så det nästan inte går att titta utan solglasögon.


Jag väntar på att PappersBeda ska komma och min brorsdotter Sofipropp. Det ska bli en mysig dag. Kanske sitta på strandstugetrappen och lapa sol och äta apelsin, ev ta en promenad på sjön om skoterspåret bär.

Se på film och äta något gott.


Jag riktigt känner hur kroppen fullkomligt suger åt sig solsken, in i själen och hjärtat och får en att börja leva igen.


Jag har gjort den här alla hjärtans hälsningen till er alla. Till er som ger mig så mycket glädje och som faktiskt fått min hemskaste vinter att genomlevas, mycket tack vare era uppmuntrande tillrop och trösterika inlägg och tankar.

Tack snälla ni.

Var så god här kommer en jättekram och en blombukett till er alla


  

Ut med er i solen nu och låt den genomströmma hela kroppen och ge oss kraft och glädje.

 
ANNONS
 
Soldansare

Soldansare

14 februari 2010 11:42

Vilka vackra blommor!! Ja, här skiner solen också som om det vore vår. Ska strax ut och njuta!

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Ann

Ann

14 februari 2010 12:32

Hej och kram denna Alla hjärtans dag1 Ha en skön dag vid sjön med gassande sol....

http://dansann.blogg.se

 
Ingen bild

Marja

14 februari 2010 15:00

Soliga hälsningar från Sundsvall också. Nu får vi hoppas att den värsta vintern är över och att vi får en massa soliga vinterdagar framöver. /Marja

 
zaq

zaq

14 februari 2010 16:24

Jag tar allt åt mig av hälsningen, jättevackert!
Var ute på en lång morgonpromenad och solen var med oss, många har hittat ut och syns på cyklar, skidor, med hundar och stavar. När vi åkte ut mot "landet" -ännu mer soltörstiga människor, och hästar!

Ha en väldigt skön fortsättning på Alla-Hjärtans-Dagen, kram!

http://zaq.blogg.se

 
Ingrid

Ingrid

14 februari 2010 17:25

Hade vi bara haft någon sol skulle jag minsann gått ut idag, men här är det bara grått, grått. Tur att du bjuder på glada bilder och ljusa tankar idag.
Kram och ha en fin fortsättning på Alla Hjärtans Dag!
/Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
Skatan

Skatan

14 februari 2010 18:12

Åhhh ... tack! Nu är nästan Alla Hjärtans Dag slut och jag hoppas verkligen att du fått njuta av den riktigt ordentligt ... det var väl också tur att den inföll på en söndag det här sista året som du "jobbar åt andra" ,

Vi har haft ganska ruggigt väder så jag har mest varit inne ... men haft det skönt ändå.

Kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Ingen bild

IngMarie

14 februari 2010 18:41

Kram tillbaka till dig på Alla Hjärtans dag!

 
billan

billan

14 februari 2010 21:49

Tack min fina skogsnuva!
Jag har inte ens fått till ett Alla Hjärtans inlägg idag ......du skriver ju jättefint om hjärtedagen!!!
Bamsekramar från mig!!!

http://auroraborealis-1.blogspot.com

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

14 februari 2010 22:03

Ååå, man tackar!
Tulpaner säger man ju aldrig nej till.
Åkte en tur på skidor och kände mig lite som Olle i Olles skidfärd, för det var så otroligt vackert. Tyckte nästan det var lite konstigt när inte Farbror Frost kikade fram bakom granarna...

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Susanne

14 februari 2010 22:17

Anita min vän det e du som ska ha tack för alla din kloka inlägg och roliga kommentarer och för att du får oss andra att skratta och tänka till och fundera många gånger. Det e du som förgyller våra dagar me dina blogginlägg. Det e det sista jag läer innan jag lägger igen mina ögon för att vakan till en ny dag sen. Tack Anita du e helt enkelt en fantastisk människa och vän. Kram till dig på alla

 
Staffan H

Staffan H

15 februari 2010 00:33

Vilket snyggt foto av tulpanerna. Dessvärre hade vi ingen sol här idag, men det gick bra ändå. Tack till dig också för alla dina kloka och fina inlägg. Jag brukar ju säga att vardagen är underskattad och man behöver inte gå längre än till din blogg för att förstå vad jag menar. Kram tillbaka!

http://staffanhuss.wordpress.com

 
kokosnoet

kokosnoet

15 februari 2010 11:36

Underbart!! Vad glad jag blir av att läsa din blogg. Solen ger verkligen energi!
Du verkar ha haft en toppenfin alla hjärtans dag! : )
Kram

http://kokosnoet.blogdog.se

 
margit

margit

15 februari 2010 22:00

Vilken fin bild med HJÄRTAT!!! Stämmer det att det ät tvålar?? Jag har också sådana..som prydnad. Nu när Samira var hos sos så fick hon använda dem när hon badade.
Och dom är SÅ vackra! jag har 2 rosa förpackningar i badrummet som prydnad. Och jag har haft ett blått...men som nu är använt upp...vid badning...
Kramen vännen!

http://margitholm.blogg.se

 
Ingen bild

millan

15 februari 2010 22:10

Du har så rätt i allt du säjer och skriver!!Det e inte så konstigt att jag önskade att vi bodde närmre varann så jag hade kunnat be om kloka råd av min kloka faster!!!
Underbara bilder och blommor föresten!!!
kram på dig!!
från Camilla

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Av Anita - Torsdag 30 juli 14:41

Så iförrgår for alla iväg utom Kinabror och jag. Det blev tomt och tyst. De enda som förde ljud var alla svalorna som flög omkring och kvittrade glatt.   Mulet och grått och regnskurar men det blåste i alla fall inte. Hörde ni, jag försökte leta...

Av Anita - Måndag 27 juli 20:44

  När man var barn så byggde vi kojor i skogen och var där nästan jämt. De här tuffa killarna gjorde det lite enklare för sig. Dom renoverade det gamla grishuset och var där nästan jämt. Man hörde ett fnitter då och då från skogen. Här har dom i n...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se