Direktlänk till inlägg 21 februari 2010

SÄTTA BOCKEN TILL TRÄDGÅRDSMÄSTARE

Av Anita - 21 februari 2010 11:44

  


Visst ska man försöka vara positiv. Därför visar jag er att solen inte gått ner när jag kom hem ifredags kväll. Första gången i vinter. Dessutom hälsade talgoxen för första gången med sin vårsång. ti ti ty, ti ti ty, ti ti ty.


Det väldiga snöovädret som skulle komma i helgen har lyst med sin frånvaro som tur är. Gick väl längre ner. Däremot har det varit över 20 grader kallt hela helgen och det är ju tråkigt. Det har blivit att vara hemma och elda.


Igår var en väldigt ensam dag. Inte ett telefonsamtal. Bara ett besök på hela dagen och det var en väggubbe.


Nu kommer lekkamraten och Leilja. Det är det jag ska göra. Lära dom åka skidor! Leta fram gamla skidor och pjäxor. Jag får väl ha kameran framme. Som sagt jag som hatar att åka skidor och inte vet ett dugg ska vara lärare.

Återkommer. Nu dricker vi kaffe.


      

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

21 februari 2010 13:16

Det går åt rätt håll Anita! Jag såg igår kväll att det är dags att ändra timern till ytterbelysningen igen.

Ha en skön söndag och så får vi väl se några fina foton från skidskolan senare kanse.

Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
Skatan

Skatan

21 februari 2010 17:22

Jag hoppas verkligen att du slipper det där snöovädret också ... att det inte kommer in senare än "väntat" så du måste skotta skotta skotta. Här har det varit värre än nånsin ... och kallt också. Minus femton och när det också blåser som det gjorde igår ... tänkte jag på dig ... och förstod ännu bättre hur du kan ha det under vintern.

Fy sjutton!

Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
zaq

zaq

21 februari 2010 19:11

Och int nog med att det är kallt, he blås o snögar oxå...

brrr...

http://zaq.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Fredag 27 mars 09:12

  igår morse började det snöa igen men sedan blev det tö och takdropp och äntligen började man kunna känna andra dofter än doften av snö.   Jag och hunden Jack vandrar bort i skogen och strax innan man kommer fram på stedesbacken finns en lite...

Av Anita - Tisdag 24 mars 13:45

Jag har kommit på att jag styrs av ljuset och nu vaknar jag vid 7-tiden istället för vid 8-tiden. Då blir det en timme innan jag kommer mig upp. Jag tittar ut på ljuset och läser i en bok och låter kroppen sakta vakna. Så masar jag mig upp för att tä...

Av Anita - Söndag 22 mars 08:56

Jag har blivit en riktigt frusenlort på gammeldagarna. Broder B och Frun A kommer nästan varje dag förbi och säger att det är härligt väder och så går jag ut och tycker att det blåser jävligt kallt. Jag blir nerfrusen och det tar timmar att tina...

Av Anita - Torsdag 19 mars 08:26

Det pratas hela tiden om pesten så jag ska inte prata ett dugg om det, eller åtminstone väldigt lite. Inget av det vi tänkte roa oss med i veckan blev av för allt är inställt. För oss i Fisksjön finns det att göra i alla fall.     Vi kan ju va...

Av Anita - Måndag 16 mars 09:31

Nu pratas det bara om pesten och mycket är inställt. AMV och Gubben sitter fast på Mallorca och har försökt att få komma hem tidigare. Årsmöten är inställda och mitt besök hos sköterskan är också inställt.    Här i Fisksjön har vi haft besök i he...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se