Direktlänk till inlägg 26 februari 2010

OM INTE DANSEN FANNS.....

Av Anita - 26 februari 2010 08:24


skulle jag ramla ner i vinterns svarta hemska hål och aldrig komma upp.

Att komma ut på bugg bland snälla duktiga trevliga människor får mig att tro på glädjen.


Min värkande kropp glöms bort för en stund. Borta är striden mot kyla och snö. Borta är tviveln på att det är värt att kämpa.


Inatt har musiken och dansen funnits kvar i mina drömmar och jag vaknar med en behaglig känsla istället för : Ännu en dag att kämpa emot.


Den hemska kylan har mildrats men nu snöar det istället. Jag ska vara borta hela helgen på kurs så det struntar jag i.  Det får bli ett problem när jag kommer hem igen. Man kan alltid hoppas att någon ängel med spade varit framme.


Dagens ord: Att ha roligt är det bästa medicin som finns.

 
ANNONS
 
zaq

zaq

26 februari 2010 09:14

Åh, vad roligt att du kom dig iväg, hoppas du får det trevligt på kursen och att det där eländet som ska ramla ned över oss kommer i mindre mängd än de har utlovat!

http://zaq.blogg.se

 
Herta

Herta

26 februari 2010 13:47

Hoppas helgen blir bra och allt annat än snöskotterik. Härnere har vi mildväder med ett par plusgrader. Polisen är ute och dirigerar trafiken i rondellerna där allt står i vatten. Det var visst kälskador under.

http://www.hertavbloggen.blogg.se

 
Ingrid

Ingrid

26 februari 2010 15:32

Ditt dagens ord är så rätt, så rätt! Hoppas att helgen blir bra och att det är en trevlig kurs du ska på.

Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
storabh

storabh

26 februari 2010 20:46

Kom till Borlänge 19/3 så rockar vi loss!

http://storabh.wordpress.com

 
Skatan

Skatan

27 februari 2010 08:03

Det var verkligen ett sanningens ord.
"Att ha roligt är det bästa medicin som finns." ... och Skatan hoppas att vi får mycket roligt framöver ... både du och hon ...

Ha det nu skoj på kursen också .,..

Kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Soldansare

Soldansare

27 februari 2010 15:49

Här regnar det och snöar om vart annat. Vet inte vad man ska tro. Ha det så roligt på kursen!

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

27 februari 2010 16:21

Helgen är räddad, ser jag!
Ha det nu så jättebra på kursen!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
margit

margit

27 februari 2010 23:11

Hoppas att du har haft /fått skotthjälp nu under helgen när du är/varit på kurs! ja visst kan en ängel varit där...
Att ha roligt och göra trevliga saker...visst är det nödvändigt för ett bra mående...
Kramen vännen!!!

http://margitholm.blogg.se

 
Staffan H

Staffan H

28 februari 2010 23:45

Man måste få ha lite kul ibland och koppla bort vardagslivet en stund.

http://staffanhuss.wordpress.com

 
margit

margit

1 mars 2010 19:53

Hej Anita!
Ja idag har jag haft en mycket lugn dag..och det behöver jag efter förra veckans intensiva dagar...
Har inte ännu hunnit ta fram dragspelet idag. Men dagen är ännu inte slut.
Jag spelar inte dansmusik..utan det är "gamla läsarsånger"...såna som " Han har öppnat pärleporten", barna tro och likande "godingar"

Kramen vännen!!

http://margitholm.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Fredag 27 mars 09:12

  igår morse började det snöa igen men sedan blev det tö och takdropp och äntligen började man kunna känna andra dofter än doften av snö.   Jag och hunden Jack vandrar bort i skogen och strax innan man kommer fram på stedesbacken finns en lite...

Av Anita - Tisdag 24 mars 13:45

Jag har kommit på att jag styrs av ljuset och nu vaknar jag vid 7-tiden istället för vid 8-tiden. Då blir det en timme innan jag kommer mig upp. Jag tittar ut på ljuset och läser i en bok och låter kroppen sakta vakna. Så masar jag mig upp för att tä...

Av Anita - Söndag 22 mars 08:56

Jag har blivit en riktigt frusenlort på gammeldagarna. Broder B och Frun A kommer nästan varje dag förbi och säger att det är härligt väder och så går jag ut och tycker att det blåser jävligt kallt. Jag blir nerfrusen och det tar timmar att tina...

Av Anita - Torsdag 19 mars 08:26

Det pratas hela tiden om pesten så jag ska inte prata ett dugg om det, eller åtminstone väldigt lite. Inget av det vi tänkte roa oss med i veckan blev av för allt är inställt. För oss i Fisksjön finns det att göra i alla fall.     Vi kan ju va...

Av Anita - Måndag 16 mars 09:31

Nu pratas det bara om pesten och mycket är inställt. AMV och Gubben sitter fast på Mallorca och har försökt att få komma hem tidigare. Årsmöten är inställda och mitt besök hos sköterskan är också inställt.    Här i Fisksjön har vi haft besök i he...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se