Direktlänk till inlägg 10 april 2010

LÖRDAGSKVÄLL I SOLENS SKEN

Av Anita - 10 april 2010 19:02

  

Katten Oskar och jag sitter på förstukvisten. Solen strålar och jag smuttar på en kopp kaffe. Det är första kvällen som jag kan sitta ute för iår och det är alltid en njutning. Sitta här i solen och lyssna till duvornas kutter i granskogen och alla småfåglar som flyger omrkring och fyller luften med ett härligt kvitter.


Det är en härlig tid nu.

   

Himlen är så otroligt blå och det smälter och smälter. Det tjocka snölagret riktigt faller ihop för varje dag.


DansBritt och jag badade bastu igår kväll och vi blev lika förvånade båda två när vi kom underfund om att vi suttit i bastun i flera timmar. Man pratar så bra i bastun.


Idag har altanen tinat fram och jag har suttit där och läst och njutit av solen. DansBritt kom och vi gick ner till sjön och vandrade en stund på isen. Den håller faktiskt fortfarande. Vi stannade en stund borta efter stranden och pratade med ett par grannar och så kom en till farande på skoter över sjön.


Egentligen var det meningen att det skulle bli dansresa till Strömsund ikväll men det blev för få som ville med så det blev inget av. Jag längtar efter att dansa nu men det blir väl så småningom.


   

Titta så mycket snön har smält. Härligt härligt. Nu stundar bättre tider.

Känner mig rätt nöjd med att sitta på bron och dricka kaffe med en katt i knät och lyssna till fåglarna och känna att det luktar vår.


Dagens ord: Det enkla här i livet kan ofta vara det bästa. Vad kan man mer önska. En god kopp kaffe på en solig förstukvist en härlig vårkväll.   

 
ANNONS
 
Liliann

Liliann

10 april 2010 22:23

Låter som en alldeles underbar dag....
KRAM i vårsolen

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
billan

billan

10 april 2010 23:16

Va fin Oskar är, ståtlig och grann. Vilken härlig lördagskväll i bastun ni haft, otroligt hur tiden kan rinna iväg ibland.... Visst är det en härlig tid vi har framöver oss nu. Men det har vi sannerligen gjort oss förtjänt av efter denna djävulska vinter! Ännu inte tillstymmelsen av grönt gräs eller vårlök hemma hos mig, bara snö och snö....
Men visst känns det som om de finns hopp om en annan tid.......
Må så gott!

http://auroraborealis-1.blogspot.com

 
coz

coz

11 april 2010 05:59

WOW!
VILKEN HÄRLIG KATT!
VAD VÄGER HAN UNGEFÄR?
DEN ÄR DÖDSLÄCKER!
COZ

http://coz-art.bloggplatsen.se

 
Skatan

Skatan

11 april 2010 10:29

Nej, vad kan man mer önska ...

Hälsa den fine ståtlige Oskar från Skatan också. Hon glömmer inte hans varma kropp emot sin i första taget... :-)

Kramar

http://skatanstankar.wordpress.com

 
storabh

storabh

11 april 2010 17:12

Ja, saven stiger!

http://storabh.wordpress.com

 
zaq

zaq

11 april 2010 20:12

fina kissen Oskar!
Han påminner mig om "smärtbäraren" Fokker som höll mig vid liv (tror jag envist) de sista åren i mitt känslofattiga äktenskap...

Jasså, ingen dans för dig heller, många av mina vänner som inte kom sig iväg av en eller annan anledning i helgen! Mig inräknat...

http://zaq.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Av Anita - Torsdag 30 juli 14:41

Så iförrgår for alla iväg utom Kinabror och jag. Det blev tomt och tyst. De enda som förde ljud var alla svalorna som flög omkring och kvittrade glatt.   Mulet och grått och regnskurar men det blåste i alla fall inte. Hörde ni, jag försökte leta...

Av Anita - Måndag 27 juli 20:44

  När man var barn så byggde vi kojor i skogen och var där nästan jämt. De här tuffa killarna gjorde det lite enklare för sig. Dom renoverade det gamla grishuset och var där nästan jämt. Man hörde ett fnitter då och då från skogen. Här har dom i n...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se