Direktlänk till inlägg 12 maj 2010

UTMATTAD

Av Anita - 12 maj 2010 22:02

  

Förstår inte varför jag känns så trött när jag kommer hem. Idag var halvdag så det borde inte vara så. Jag plockade fram dynor och bord till altanen och som ni ser är min hamock ganska blekt och sliten fast jag faktiskt bytt tyg en gång.

Jag fick den när jag fyllde 45 så det är kanske inte så konstigt.


Lade mig i solen och somnade ett par timmar faktiskt. Underbart att ligga där i hammocken och somna. Det var precis vad jag behövde. Efter en kopp kaffe drog jag igång med att dra bort en massa ris och det tog hela eftermiddagen.


Pratade med dansBritt och vi kom överens om att vi skulle ge oss upp på ett berg och skrika VÅRSKRIKET i helgen. Jag vet ett bra berg att skrika ifrån.

  

Tänkte som vanligt gå badstrandsrundan. Jag gick på tysta fötter för att inte skrämma alla sjöfåglar som lagt sig till ro för kvällen.

Strandollen (nån form av bekasin kom och skrek som ett tok ovanför mitt huvud.)

Så många olika fåglar var det Skäggdopping, knipor, gräsänder och några helsvarta saker och en and med runt och sött huvud. Jag är lite dålig på sjöfåglar faktiskt. Smög tillbaka försiktigt för att inte skrämmass.


Nu vill man vara ute ända tills det mörknar och nu är den över 10 och det är bara halvmörkt ute. Sjön ser ut som silver i skymningen och 2 tranor spatserar nere vid sjön.

Ledig i flera dagar. Härligt. Trevlig helg på er.

  

Dagens ord: Bakom molnen är himlen alltid blå.


 
 
Skatan

Skatan

13 maj 2010 07:04

Det är den utdragna våååren som gör det. Att du ... och jag ... och alla andra är så trötta. Men ett vårskrik kommer att göra susen. Skrik för mig också. Fast förresten skall jag kanske passa pa och skrika själv nu på morgonrundan.

Massor av kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Ingrid

Ingrid

13 maj 2010 08:22

Hamock har vi ingen, man jag har minsann funderat på det. Det ser så mysigt ut!

Ha en riktigt skön helg och skrik duktigt, så kommer du säkert att må bättre sedan.

Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
Soldansares

Soldansares

13 maj 2010 13:35

Nu har jag läst ifatt på din blogg. Hej vad tiden går undan. Låter fantastiskt att bara ligga och somna i hammocken. Skulle jag också behöva göra för att slappna av lite.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
av irja

av irja

14 maj 2010 01:31

Kära Anita !!!
Att ta en liten tupplur, ute i de fria är inte helt fel,och skönt att andas frisk luft .....HAR varit ute hela långa dagen, och påta i trädgården,,,vi hade en helt underbar solig dag över 20 grader varmt.....HA en fortsatt skön ledighet, och njut av solvarma dagar.....FÅNGA DAGEN......KRAM IA......

http://40-talistenbloggplatsen.se

 
Liliann

Liliann

14 maj 2010 17:30

Ja bland det skönaste som finns är att sova en stund i en hammock. Vi har en i stugan som tyvärr saknar dynor men i år skall det införskaffas nya!
Kram

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards