Direktlänk till inlägg 21 juni 2010

MÅNDAG I JUNI

Av Anita - 21 juni 2010 22:08

  

1. Det har inte regnat.


2. Tvätten har torkat.


3. Fullt med grodyngel i min damm.


4. Jobbat. Huvudvärk.


5. Liksom flyttfåglarna har stockholmsKarin 87 år anlänt. Vi satt utanför hennes stuga i den lilla sol som sken ikväll och åt tjockmjölk med socker och kanel på. Pratade om vad som hänt under vinter.


6. Klippt gräs i  2 timmar och har bara hunnit med halv gräsmattan. Orkade inte mer.


7. DataFias man har fixat läckande rör!


8. Igår kväll dök oväntat vvs-ängeln upp. Samma ängel som fixade min brygga ifjol. Han lovade köpa en ny toa till mig i Sundsvall.


9. Min kamera funkar inte så bra på rörliga motiv men lilla älgkompisen håller sig nära huset även ikväll.

  

10 Rönnen har slagit ut men syrenerna har bara jättesmå knoppar.


11. Det blåser isande vindar från sjön.


12. Sonen har öppnat en grej på facebook som heter "Vi som gillar att vara i Fisksjön". Många har gått med och det finns redan 65 foton på sidan. Kul.

Dagens ord får bli en liten dikt av Karin Boye


Tag då, kväll i dina händer

denna dagen som förflutit.

Visst jag vet, i gott du vänder

vad jag hållit eller brutit. 

 
ANNONS
 
Madeleine

Madeleine

21 juni 2010 22:27

Hejsan! vilken härlig dag du verkar ha haft det. Jätte fina bilder. Mvh Madde

http://www.uskans.bloggplatsen.se

 
Skatan

Skatan

22 juni 2010 05:46

Tänk vad många vänner du har i hela Guds rika natur ... till och med en liten vilsen älgkalv. Jag vill förstås gå med i Mickes Facebookgrupp "Vi som gillar att vara i Fisksjön". Nu skall jag leta rätt på den och gå med.

Kramar och ha en riktigt skön tisdag!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Ingrid

Ingrid

22 juni 2010 08:55

Så roligt att få se en bild av älgkalven!

Jag såg Bengt Röken (avgående chefsveterinär på Kolmårdens djurpark) på TV igår kväll och av alla djuren i djurparken gillade han älgarna bäst.

Ha en fin tisdag!
Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
Liliann

Liliann

22 juni 2010 12:39

Är bestämt lite avunsdjuk på dig för din fina och nära kontakt med alla djur....

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
zaq

zaq

22 juni 2010 18:46

Magiska Du!
Låter ändå som en bra kväll trots huvudvärken, och dikten var otroligt fin!

http://zaq.blogg.se

 
Sundinska

Sundinska

22 juni 2010 21:50

Tjockmjölk, är det ungefär som filbunke?

http://solagast.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Fredag 27 mars 09:12

  igår morse började det snöa igen men sedan blev det tö och takdropp och äntligen började man kunna känna andra dofter än doften av snö.   Jag och hunden Jack vandrar bort i skogen och strax innan man kommer fram på stedesbacken finns en lite...

Av Anita - Tisdag 24 mars 13:45

Jag har kommit på att jag styrs av ljuset och nu vaknar jag vid 7-tiden istället för vid 8-tiden. Då blir det en timme innan jag kommer mig upp. Jag tittar ut på ljuset och läser i en bok och låter kroppen sakta vakna. Så masar jag mig upp för att tä...

Av Anita - Söndag 22 mars 08:56

Jag har blivit en riktigt frusenlort på gammeldagarna. Broder B och Frun A kommer nästan varje dag förbi och säger att det är härligt väder och så går jag ut och tycker att det blåser jävligt kallt. Jag blir nerfrusen och det tar timmar att tina...

Av Anita - Torsdag 19 mars 08:26

Det pratas hela tiden om pesten så jag ska inte prata ett dugg om det, eller åtminstone väldigt lite. Inget av det vi tänkte roa oss med i veckan blev av för allt är inställt. För oss i Fisksjön finns det att göra i alla fall.     Vi kan ju va...

Av Anita - Måndag 16 mars 09:31

Nu pratas det bara om pesten och mycket är inställt. AMV och Gubben sitter fast på Mallorca och har försökt att få komma hem tidigare. Årsmöten är inställda och mitt besök hos sköterskan är också inställt.    Här i Fisksjön har vi haft besök i he...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se