Direktlänk till inlägg 21 juli 2010

SOMMARDAGAR

Av Anita - 21 juli 2010 13:59

Lille Liam plockar "bjåbär (gott gott).

Sofiepropp målar stenar vi ska ha till "Fångarna i skogen"

Sonen och kompisen kör fyrhjuling.

Jag känner mig som en skit och har problem med andningen.


Så dyker dom upp. Min älskade faster med man och två kusiner.

  

Det är klart att bröderna dyker upp för att sällskapa och det var en lagomt varm sommardag och vi hade som vanligt väldigt trevligt.

  

Kaffe och fikabröd och en massa prat och skratt. en gång om året kommer dom upp från Alnön för att hälsa på och det är alltid lika trevligt varje år.

  

Pojkarna vilar i gräset och faster hälsar på hos grannen.

  

Tyvärr mådde jag som en skit hela dagen och hostar så jag knappt får åt mig andan och igår kväll somnade jag på soffan flera gånger,


Imorse mådde jag inte så mycket bättre och rösten hade försvunnit dessutom.

Sofiepropp och jag skulle göra grejorna till "Fångarna i Skogen" men det verkar inte bli så mycket gjort.

Så rätt som det var kom mina jobbarkompisar farande med en blombukett och  det var både oväntat och roligt.


Nu ska jag försöka att sova en stund. Jag missar dansen på Hällesjö ikväll tyvärr men vad gör man när man mår så här.


Dagens ord: Mår man som en skit ena dagen mår man förhppningsvis bättre nästa. 

 
ANNONS
 
Ann

Ann

21 juli 2010 14:29

Hej Anita! Så tråkigt med din hals!! Hörru! Du har väl lite whisky kvar...Det kan vara en nog så bra medicin! Förstår genom ditt inlägg att Du "hoppar" ikväll, också synd, men det är Mickeys nästa onsdag och då kan Du vara på topp igen! När det gäller F"ångarna i skogen" så må vi stå över i år min mor och jag. Ola m fl har aviserat att komma då...Men många kryapåDejhälsningar från mej att Du blir pigg till den roliga"fångarna i skogen"! Vet ju hur kul det brukar vara!
Vi ses snart! Ann

http://dansann.blogg.se

 
Liliann

Liliann

21 juli 2010 15:46

Fy bubblan för förkylning mitt i sommar´n! men du har väl börjat slappna av (på ditt eviga sommarlov) och har man lite otur då så blir man förkyld....Sänder massa krya på dig kramar!!
Liliann

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
zaq

zaq

21 juli 2010 20:13

Krya på dig, så tråkigt, men som sagt -imorgon är det bättre... Skulle velat åka till Hällesjö, Mickeys elelr Shake, men tror att Dans-C åker nu om inget inträffar så då stämmer inte planerna iår. Men hon vet hur jag tänker så det kanske blir av sen om inte annat...
Ha det gott, krya-på-dig-kram

http://zaq.blogg.se

 
Soldansaren

Soldansaren

21 juli 2010 22:25

Krya på dig! Jaegermeister brukar pigga upp i de där lägena...

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
av irja

av irja

22 juli 2010 02:02

Kära Anita !!!
Sommarförkylning är inge trevligt precis,hoppas det inte blir långvarigt,så krya på dig vännen....
I går onsdag har jag/Anders haft långväga främande/besök.Bloggvännen syster Margit och hennes Lasse, vi hade en underbar sommardag ihop, som man sent ska glömma. Kommer att sätta in lite bilder av besöker senare idag....HA det bäst vännen,,, KRAM IA.....

http://40-talisten.bloggplatsen.se

 
mimio

mimio

22 juli 2010 09:40

Vad trevligt med kära besök. Trist att du inte är riktigt kry... men som någon skrev, när man slappnar av händer att man åker på någon bacill... känner igen det.
Fina verandabilder! tänkte först att det låg snö i trädgården bakom A... men sedan såg jag ju att det var en vit bil.
Ska till optikern på onsdag och det är nog hög tid haha
kram till dig och hälsa så gott
m

http://mimio.blogg.se

 
Staffan H

Staffan H

22 juli 2010 10:52

Vad trist att du åkt på en infektion mitt i all sommarglädje. Hoppas att du snart blir kvitt den och kan göra det du tänkt.

http://staffanhuss.wordpress.com

 
Skatan

Skatan

22 juli 2010 17:00

Du har väl inte blivit allergisk eller fått astma? Det låter ju verkligen inte så bra ... när du inte ens orkar dansa :-( ... Hoppas att du snart snart känner dig bättre och kan andas igen ordentligt.

Kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 15 jan 08:30

Tala om värmeväxlingar och likadant med mig. Värken i kroppen borta och humöret är bättre. Ute sitter det inte bara en ekorre utan två och Morris sitter och morrar i fönstret.   Jag startar bilen och åker mot Hammarstrand. På ett kalhygge står...

Av Anita - Fredag 12 jan 15:25

När man vaknar och det är 28 grader kallt, när motorvärmarsladden ligger inne i bilen och alla bildörrar är fastfrusna inser man att det inte blir någon vattengympa.   När vanliga telefonen inte funkar och mobilen är utan ström och jag upptäcker ...

Av Anita - Onsdag 10 jan 10:26

  22 grader kallt. Kände det redan när jag vaknade och katten Morris vägrade kliva upp. Katter är kloka djur som vet när det är meningen att man ska ligga kvar i sängvärmen. Nåja, jag kliver i alla fall upp och eldar i spisen och kokar mitt kaff...

Av Anita - Måndag 8 jan 16:22

  Mitt i snöeländet kom en fin dag då solen tittade fram men det varade inte länge minsann. Med stormvarning och snövarning och 2 varning började jag misströsta om att jag skulle komma iväg på bio som planerat var. För säkerhetskull tappade jag ...

Av Anita - Fredag 5 jan 09:49

  Jag hade glömt bort månadsbilden men här kommer den. Lägg märke till de våldsamma snöhögarna framför. Annars så är alla vinterbilder trista bara grått och vitt i all evinnerlighet.   Det är här tacksamheten kommer in. Jag är så glad och tack...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se