Direktlänk till inlägg 2 augusti 2010

BARFOTADAGAR

Av Anita - 2 augusti 2010 18:11

  

Vissa dagar är onekligen bättre än andra och man kan känna sig riktigt nöjd med livet och tillvaron.


Beslutade mig för att göra klart  taket på bastun och det gick riktigt bra och rätt snabbt också.

Varmt och skönt ute.

Tvätten torkade och var bara att ta in den.

KinaBror klippte klar gräsmattan och när man ringde från jobbet och ville att jag skulle jobba imorgon bestämde jag mig för att lata mig resten av dagen.


Tog min bok och satt mig nere på bryggan. Kinabror fiskade och det nappade bra idag också. Han har minsann fullt upp med att rensa och filea och röka fisken

  

Så kom broder B och gullige Liam och för första gången gick han ut i vattnet för att försöka fånga småfisk i hinken.


En sådan här sommardag i augusti drar molnen fram och det blir ett väldigt regnväder men vad gör det. Det är bara att gå in i strandstugan och lägga sig i sängen och dra på sig en filt.


Min hosta börjar ge med sig som tur är.

Det blir grillning i broderB:s stuga ikväll så man behöver inte tänka på någon mat.


Vad mer i paradiset Fisksjön. Jo, någon har tjuvskitit i brorsans stuga och igår var galne älgen ända fram till verandan. Lockar man på den stackarn så kommer han och vill sällskapa.


Så dagens ord får bli: Om man är stor måste man vara snäll.

    

 
ANNONS
 
Skatan

Skatan

3 augusti 2010 14:33

Det gäller att ta vara på de där dagarna ... speciellt som du kanske skall in och jobba då och då. Och så vet man ju aldrig ... som sagt ... hur vädret blir och och och ...

Jag försöker njuta fast av någon anledning så händer det saker hela tiden så mina lata njutdagar har krymt ihop. Nu ... i morgon ... har jag sagt till Mannen vill jag inte göra någonting annat än bry mig om mig själv och bara vara.

Kramar!

PS: Är du inte rädd för älgen att han skall bli för tam och sen ... slå om och bli knäpp... Det har man ju hört talas om. Tror du han blir skjuten till älgjakten eller är han för liten? DS

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Ingen bild

Boppan

4 augusti 2010 00:30

Ha ha du e både stor å snäll o jävligt duktig tjej!
Kram från mej ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Av Anita - Torsdag 30 juli 14:41

Så iförrgår for alla iväg utom Kinabror och jag. Det blev tomt och tyst. De enda som förde ljud var alla svalorna som flög omkring och kvittrade glatt.   Mulet och grått och regnskurar men det blåste i alla fall inte. Hörde ni, jag försökte leta...

Av Anita - Måndag 27 juli 20:44

  När man var barn så byggde vi kojor i skogen och var där nästan jämt. De här tuffa killarna gjorde det lite enklare för sig. Dom renoverade det gamla grishuset och var där nästan jämt. Man hörde ett fnitter då och då från skogen. Här har dom i n...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se