Direktlänk till inlägg 11 augusti 2010

PRECIS SOM JAG TÄNKT FAST LÅNG

Av Anita - 11 augusti 2010 19:37

  

Bloggvännen StoraB var precis som jag föreställt mig förut en enda sak att han var alldeles väldigt lång. Bredvid honom kännde jag mig som en pygme.

Han gav sig iväg idag på förmiddagen så det blev en kort visit men trevligt det som var.


Idag såg jag på Ingrid och Skatan att man pratar kaffekoppar och visst här kommer min älsklingskopp. Nu är jag inte så noga utan dricker ur det som är närmast till hand men den här är rätt go dricka ur.

  


Annars har det varit skapligt väder. Jag har klippt gräset och barnen och jag har lagat och fixat skogsnuvans hus ute i skogen och så har vi vadat i vattnet och tittat på spår i vattnet av älgen och tranan och sett på bäverns hus.

Plockat lite krusbär, vinbär, blåbär och hallon direkt i munnen.

Badat förstås och suttit ute och ätit nyrökt abborre.


Lade märke till att trädgården är full av rosa blommor. Här får ni en bukett.

    

Sjärnflocka.

  

Vet inte riktigt

  

Balsamin. Sprider sig som attan och har roliga frökapslar som man kan klämma på och då hoppar fröna ut som ur en katapult

  

Canadensiskt älggräs.


 Sedan har jag kanske 5-6 till men det får räcka för idag för nu ska jag och Kinabror på dans.


Vi har packat fikakorgen och väntar på att DansBritt ska hämta oss. Jag spelar dansmusik för att komma i stämning. Kvällen är underbart vacker och solen sprider guld över gårdsplanen. Kinabror dricker kaffe på förstukvisten och katten Oskar lapar sol och spinner allt han kan.


Dagens ord: Dansa min docka medan du är unger, när du blir gammal så blir du så tunger.


 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

11 augusti 2010 20:41

Han var verkligen lång, din bloggvän!

Jag minns för många år sedan när jag jobbade, så hade jag kontakt med en kund som hette Hilda. Hilda hade förutom sitt gammalmodiga namn en ganska knarrig och "gammal" röst. En dag skulle hon komma på besök och jag som hade bilden av henne klar för mig blev verkligen överraskad. In på kontoret kom en ärtig, snygg tjej i 30-årsåldern! Jag kunde absolut inte få ihop det, för jag hade ju väntat mig en äldre tant.

Kul att du hakat på mugg/kopp-visningen!

Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
Ingen bild

Herta

11 augusti 2010 21:18

Jag byter mugg härhemma utifrån dagsform. MIn favorit är en rosa/aprikos jag vet inte riktigt som jag hade 6 av och köpte i vevan jag fick barn och det är länge sedan nu. Jag har bara en kvar, ingen annan får dricka ur den här hemma.Ja jag har inte sagt det men de vet, tror jag.

 
Ingen bild

Ingrid Selander

12 augusti 2010 00:01

Snyggt par skulle ni bli.

 
Skatan

Skatan

12 augusti 2010 06:30

Vilket härligt par! Jag längtar efter er båda! Kramar ...

PS ... och vi fortsätter väl att dansa även om vi blir "tunger" så länge vi kan ...

PPS Jag "lånar" bilden ... som den skata jag är. Om du inte vill lämnar jag genast tillbaka den :-)

http://skatanstankar.wordpress.com

 
storabh

storabh

13 augusti 2010 18:34

Usch, jag gillar inte att se ålderns framgång! Annars var det jättebra att träffa dig! Och din bror och hans dotter och hennes barn och katten!

http://storabh.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 16 aug 12:54

  Lyckokänslan finns kvar hos mig fortfarande efter gårdagskvällens härliga dansupplevelse på Hanssons Loge i Långsele.   Det har fattats något denna sommar och nu vet jag vad. Dansen. Tänk så roligt det var. Klasskamraten Monika och jag åk...

Av Anita - Onsdag 15 aug 08:47

  Kräftskiva skulle det bli, så det så. På AMV och Gubbens veranda skulle det bli, men västanvinden tänkte annat. Den gjorde sitt bästa att skicka iväg sina ilsknaste och kallaste soldater för att hindra oss.   Redan mitt på dagen började st...

Av Anita - Söndag 12 aug 10:42

  Äntligen är veden färdigstaplad i vedboden och den blev knökfull. Nu behöver jag inte längre våndas när jag går förbi vedhögen som aldrig ser ut att bli mindre. Den har legat där och hånskrattat åt mig i flera veckor och jag har inte mäktat vara...

Av Anita - Fredag 10 aug 09:47

  Vid halv 8-tiden är jag klar att börja stapla ved, det evinnerliga vedhelvetet, men om jag inte ska börja med att skälla och gnälla så må jag erkänna att torkad björkved doftar gott. Ser ni nu fick jag till något positivt i alla fall.   Pr...

Av Anita - Onsdag 8 aug 15:02

  Igår kom värmen tillbaka. Jag höll som vanligt på med veden från morgonen, den mystiska veden som aldrig tar slut.   Sedan hade jag en skön eftermiddag. Jag satt tillsammans med Kinabror, Broder B och hans fru på bryggan och det var lugnt s...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se