Direktlänk till inlägg 11 augusti 2010

PRECIS SOM JAG TÄNKT FAST LÅNG

Av Anita - 11 augusti 2010 19:37

  

Bloggvännen StoraB var precis som jag föreställt mig förut en enda sak att han var alldeles väldigt lång. Bredvid honom kännde jag mig som en pygme.

Han gav sig iväg idag på förmiddagen så det blev en kort visit men trevligt det som var.


Idag såg jag på Ingrid och Skatan att man pratar kaffekoppar och visst här kommer min älsklingskopp. Nu är jag inte så noga utan dricker ur det som är närmast till hand men den här är rätt go dricka ur.

  


Annars har det varit skapligt väder. Jag har klippt gräset och barnen och jag har lagat och fixat skogsnuvans hus ute i skogen och så har vi vadat i vattnet och tittat på spår i vattnet av älgen och tranan och sett på bäverns hus.

Plockat lite krusbär, vinbär, blåbär och hallon direkt i munnen.

Badat förstås och suttit ute och ätit nyrökt abborre.


Lade märke till att trädgården är full av rosa blommor. Här får ni en bukett.

    

Sjärnflocka.

  

Vet inte riktigt

  

Balsamin. Sprider sig som attan och har roliga frökapslar som man kan klämma på och då hoppar fröna ut som ur en katapult

  

Canadensiskt älggräs.


 Sedan har jag kanske 5-6 till men det får räcka för idag för nu ska jag och Kinabror på dans.


Vi har packat fikakorgen och väntar på att DansBritt ska hämta oss. Jag spelar dansmusik för att komma i stämning. Kvällen är underbart vacker och solen sprider guld över gårdsplanen. Kinabror dricker kaffe på förstukvisten och katten Oskar lapar sol och spinner allt han kan.


Dagens ord: Dansa min docka medan du är unger, när du blir gammal så blir du så tunger.


 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

11 augusti 2010 20:41

Han var verkligen lång, din bloggvän!

Jag minns för många år sedan när jag jobbade, så hade jag kontakt med en kund som hette Hilda. Hilda hade förutom sitt gammalmodiga namn en ganska knarrig och "gammal" röst. En dag skulle hon komma på besök och jag som hade bilden av henne klar för mig blev verkligen överraskad. In på kontoret kom en ärtig, snygg tjej i 30-årsåldern! Jag kunde absolut inte få ihop det, för jag hade ju väntat mig en äldre tant.

Kul att du hakat på mugg/kopp-visningen!

Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
Ingen bild

Herta

11 augusti 2010 21:18

Jag byter mugg härhemma utifrån dagsform. MIn favorit är en rosa/aprikos jag vet inte riktigt som jag hade 6 av och köpte i vevan jag fick barn och det är länge sedan nu. Jag har bara en kvar, ingen annan får dricka ur den här hemma.Ja jag har inte sagt det men de vet, tror jag.

 
Ingen bild

Ingrid Selander

12 augusti 2010 00:01

Snyggt par skulle ni bli.

 
Skatan

Skatan

12 augusti 2010 06:30

Vilket härligt par! Jag längtar efter er båda! Kramar ...

PS ... och vi fortsätter väl att dansa även om vi blir "tunger" så länge vi kan ...

PPS Jag "lånar" bilden ... som den skata jag är. Om du inte vill lämnar jag genast tillbaka den :-)

http://skatanstankar.wordpress.com

 
storabh

storabh

13 augusti 2010 18:34

Usch, jag gillar inte att se ålderns framgång! Annars var det jättebra att träffa dig! Och din bror och hans dotter och hennes barn och katten!

http://storabh.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 18 april 21:11

  Tänk att ha kallgrader på natten och på dagen plus 15, ja, rent av 25 grader i solen. Det är ju inte klokt.   Nu är jag verkligen på gång. Solen gör allt.  Jag röker lax och lägger in sill.   Jag och Kinabror sätter fyr på brasan som ...

ORO

Av Anita - Tisdag 16 april 08:03

  En kväll när jag går över gårdsplanen från Kinabrors hus och till mig hörde jag gammelhunden Gösta på andra sidan sjön skälla som en galning. Den hunden skäller sällan så jag blev lite förvånad. Himlen var full av stjärnor och halvmånen lyste st...

Av Anita - Söndag 14 april 09:21

Jag hade nästan glömt att det kunde vara så här fint. Det är det vi kallar vårvinter. Kallt på natten men jättevarmt på dagen och inte en enda blåst. Sådana dagar måste utnyttjas från morgon till kväll. Packa ryggsäck och så kom DansBritt. Kinabror t...

Av Anita - Onsdag 10 april 11:08

  Som jag väntat på våren och den väntan börjar bli lång nu. Sista dagarna har det snöat, stora äckliga flingor och gården som började bli snöfri är full med snö igen. Jag har burit ner snöskovlarna till uthuset och det skulle jag inte gjort.  A...

Av Anita - Fredag 5 april 09:21

Nu börjar våren göra små framsteg. När Kinabror och jag åkte mot Kälarne för att gå på fibermöte såg vi först en tjäderhöna på vägen och sedan dök björnen upp borta vid Bybo. En liten söt en som troligen nyligt kommit ur sitt ide.   Visst, jag h...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se