Direktlänk till inlägg 22 augusti 2010

ÅSKHELVETE

Av Anita - 22 augusti 2010 15:15

Nu är jag riktigt förbannad. Jag har ju haft datorn borta på lagning flera veckor i sommar (också) Som tur var så var KinaBror hos mig så jag kunde låna hans dator men nu är det fördigt igen.


Igår kväll när jag satt inne i godan ro hörde jag hur det mullrade till en gång och trodde det kom en bil men det var åskan långt långt borta.

Skyndande att stänga av allting och dra ut telefonsladdar men tro inte på faaaaan att det var för sent.


Hoppades att det var bredbandsmodemet som gått för det är enkelt att köpa ett nytt sådant men DataFia och jag har testat med hennes och testat mitt på hennes dator och det fungerar så troligen är det nätverkskortet som lagt av igen.


Då blir det att åka det 12 milen till Sundsvall och lämna in datorn igen och bli utan dator igen. Nu när jag inte är på jobbet och kan använda den om jag behöver.


Nu är jag riktigt förbannad. Fast vad hjälper det då. Nu när jag har så mycket att berätta för er och varje dag är full av nya äventyr. Skit säker jag.


Bara så ni vet nu så kommer jag att vara sparsam med inläggen för jag måste ju åka bort och låna dator om jag ska kunna skriva men kanske behöver ni vila er från min blogg kanske.


Ni ska bara inte tro att jag försvunnit. Hua vad jag ska skriva nu när jag förmodligen får abstinens utan sjutton när jag inte kan skriva varje dag.


Ha det 

 
ANNONS
 
Hannele på Hisingen

Hannele på Hisingen

22 augusti 2010 15:35

vi springer uppe på nätterna ibland och drar ut kontakter

http://hannelesbibliotek.blogspot.com

 
Ingen bild

Herta

22 augusti 2010 15:43

Vi kan vänta.

 
av irja

av" title="http://bloggplatsen.se]av" target="_blank">bloggplatsen.se]av irja

22 augusti 2010 16:32

Kära Anita !!!
Självklart är jag kvar, det är så trevligt att läsa dina inlägg,så vist väntar jag.....HA det bäst vännen....KRAM IA....

http://40- talisten bloggplatsen.se

 
zaq

zaq

22 augusti 2010 18:23

Åh, det känner jag igen, hip-tjillevippen så small det och utan grejjer stog man intet ont anande- bärbar telefon vet jag inte hur många som böts ut, modem osv. likaså...
tat lungt bara, blir så ibalnd men vi väntar på något gott vi;-)

http://zaq.blogg.se

 
billan

billan

23 augusti 2010 20:06

Eländes,elände!!!!
Du borde ha nån åskförsäkring, om det nu finns nått sånt vill säga! Hoppas de inte är så stort / kostsamt fel.......
Vi hörs när du är på banan igen!

http://auroraborealis-1.blogspot.com

 
Skatan

Skatan

24 augusti 2010 07:18

Så det vaaar datorn. Himla otur. Men vi kan vänta och jag försöker "avstå" från min frivilligt. Den har blivit som en drog. Nu skall jag inte skriva varje dag utan hoppa över lite då och då ... Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Av Anita - Torsdag 30 juli 14:41

Så iförrgår for alla iväg utom Kinabror och jag. Det blev tomt och tyst. De enda som förde ljud var alla svalorna som flög omkring och kvittrade glatt.   Mulet och grått och regnskurar men det blåste i alla fall inte. Hörde ni, jag försökte leta...

Av Anita - Måndag 27 juli 20:44

  När man var barn så byggde vi kojor i skogen och var där nästan jämt. De här tuffa killarna gjorde det lite enklare för sig. Dom renoverade det gamla grishuset och var där nästan jämt. Man hörde ett fnitter då och då från skogen. Här har dom i n...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se