Direktlänk till inlägg 24 augusti 2010

LÅNAD DATA

Av Anita - 24 augusti 2010 18:19


  

Int kan jag låta bli att blogga inte. Nu får man fara husen runt och tjuvlåna datorn. Vad har jag att berätta nu då.


Igår åkt jag med DataFia till Östersund en sväng när hennes son ska börja skolan där.

 Gjorde ett fynd med att köpa ett par jens för 150 kr som kostat 590. En jensskjorta köpte jag också men när jag skulle gå in på en affär började det toklarma. Pinsamt. Det satt kvar en bricka i skjortan så det var att gå tillbaka och få den borttagen. Handla kläder ska man inte och jag brukar ju inte göra det för det finns fullt med gamla kläder hemma. Nu när jag är hemma kan jag gå i gamla paltor men hemma vad då hemma föresten  Hittils har jag inte varit hemma så väldigt mycket.


Idag är jag i Bräcke hos AMV Hon fyller 60 idag och verkar inte sörja över det. Ett år närmare pensionen ni vet.

Vi har varit vänner sedan vi började skolan och känner varandra utan och innan. Känns bra med sina gamla vänner som man kan vara helt sig själv med. Regnar gör det idag men det ska väl regna ibland också.


 Jag har varit in på jobbet en stund också och det känns också bra.


Imorgon är det Sundsvall som gäller och lämna in datorn och sedan är det fullt ös. Ska låna en dator så jag inte tappar bort er .

Livet är enbart fest nu och de saker jag retar mig på är småbaggisar jämfört med det härliga jag har nu.


FRIHET FRIHET FRIHET

Dagens ord: Frihet är det bästa ting.

 
ANNONS
 
Soldansaren

Soldansaren

24 augusti 2010 20:23

Härligt att du njuter! Skönt att du verkligen kan göra det också så som du har längtat efter att njuta av friheten!

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Ingen bild

Boppan

24 augusti 2010 21:30

Du får INTE tappa bort oss!!
Hur skulle vi klara det?
Nej håll oss underrättade om vad som sker tjejen!
Kram Lenavännen

 
Ingen bild

Titti

25 augusti 2010 20:03

Ja, se pensionärer! Ni har då alltid så mycket för er! :)
Hade man inget att göra innan pensionen, så blir det desto mer efter dess inträde, det har jag förstått! ;)

Jag längtar inte precis till min egen, den ligger alltför långt borta i tiden ännu, men det låter ändå härligt att rå över sin tid och göra vad man vill med den!

 
Lena

Lena

25 augusti 2010 21:33

Låter som en eftersträvansvärt liv att få bli ledig på heltid. Man kanske ska börja längta så smått.

http://lillahonshuset.bloggplatsen.se

 
Ingrid

Ingrid

26 augusti 2010 09:28

Datorer som inte funkar är en styggelse. Måtte du få bra hjälp med din.

Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Av Anita - Torsdag 30 juli 14:41

Så iförrgår for alla iväg utom Kinabror och jag. Det blev tomt och tyst. De enda som förde ljud var alla svalorna som flög omkring och kvittrade glatt.   Mulet och grått och regnskurar men det blåste i alla fall inte. Hörde ni, jag försökte leta...

Av Anita - Måndag 27 juli 20:44

  När man var barn så byggde vi kojor i skogen och var där nästan jämt. De här tuffa killarna gjorde det lite enklare för sig. Dom renoverade det gamla grishuset och var där nästan jämt. Man hörde ett fnitter då och då från skogen. Här har dom i n...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se