Direktlänk till inlägg 20 september 2010

SVARTA NATTENS MISSMOD

Av Anita - 20 september 2010 03:05

  

Vet att det är jävla modernt att vara så förbannat positiv men nu tycker jag ändå att livet börjar sparka lite hårt på mig.

Inte nog med att jag är svag som en kattunge och knappt orkar ta mig ut till postlådan utan nu är det så här.


Veden har kommit men smarthuvudet till chaufför tippade av det mitt över vedboddörren så veden måste flyttas innan jag kan få in den i vedboden.

Inte en chans att jag ens orkar tänka på att få in den så nu får jag leja för det. Det hade jag inte tänkt. Sett mig stå där glad i hågen och slänga in ved Pytt skit så det blev.


Vägen är oframkomlig så gott som och skrapan som skulle komma för en månad sedan lyser med sin frånvaro och alla gubbar ringer och härjar med mig som inte har det minsta med det att göra.


Mitt varmvatten rinner som en prostatasjuk gubbes försök att pinka, en droppe i taget och han som skulle fixa var här igår och knackade på rören och gick igen.

Inte nog med det. Elementet i badrummet är trasigt så att bada är igen behaglig upplevelse precis.


Igår började min tvättmaskin låta som en rymdraket när jag skulle starta den och det visade sig att av någon anledning hade en stor järnbit hamnat därinne och malt sönder både det ena och det andra. Jag har inte råd med någon ny tvättmaskin nu.


Det var inte så här jag hade tänkt mig att det skulle bli.

Jag skulle vandra fram i hösten frisk o sund inte släpa mig fram som en gammal kärring och inte orka någonting.


För att fortsätta gnälla nu när jag ändå tagit fram gnällkärringen ur skafferiet så har det väl varit val inatt och skit samma vem som vann så blir det väl på två vis.


Dom som vann håller väl som bäst på att hitta på sätt att slingra sig ur vallöftena och dom andra håller på att kolla vad man kan anklaga dom som vann för.


En sak är tämligen säker.

Tågen kommer att fortsätta dras in.

 Bensinpriserna stiga. Vi här i Norrland där familjerna ofta behöver 2 bilar och inga förbindelser finns kommer att få det ännu taskigare och miljöbilar kan man bara skratta åt. Nej med de löner vi har så blir det nog gamla risiga volvo som gäller. Förmodligen ska vi straffas för det också.

Underhålla vägarna blir för dyrt men att köra sönder dom med tunga lastbilar går bra.


Kraftbolagen säljs till utlandet och skolor dras in.


Till och med telefonkablarna kapas av hos folk där man i bästa fall kan balansera på balkongen för att få lite mottagning på mobilen.


Att naturens guld kommer härifrån har man glömt, malmen, virket, elkraften.


Åre stockholmarnas statussuparställe är väl det enda som intresserar och där bor snart bara knösar.


Ja ja. Det bästa i denna världen vore att vara RIK OCH FRISK

Det näst bästa dit jag hade tänkt mig komma vore (jag menar man ska inte satsa för högt) FATTIG OCH FRISK


men inte trodde jag att jag skulle bli

FATTIG OCH SJUK och så löjligt att bli totalt utslagen av HARPEST Jag som är så snäll med moder natur och gör det mesta för att vårda henne.


Så nu sitter jag här i natten med mitt svarta missmod och vet att imorgon känns det bättre och jag kan tänka på positiva saker men ni får förlåta mig

inatt känns det som om man sparkar på mig fast jag redan ligger.

 
 
Skatan

Skatan

20 september 2010 07:01

Hallå Skogsnuvan ... Du har det verkligen för eländigt med saker som hela tiden går dig emot. Jag hoppas att du blir bra fort fort fort, att någon hjälper dig med vattnet, vägen, veden och att dina kompisar kommer och muntrar upp dig. Det skulle jag gärna vilja kunna ... för det praktiska är jag sämre på ... men men .. Idag åker jag till Stockholm ...

Du har fortfarande inte ändrat från vem du skriver när du kommenterar. Nästa gång du skickar en kommentar kan du väl skriva i de uppgifterna igen ... så att det inte är Skatan som kommenterar. Hos mig går jag in och ändrar själv när jag får en kommentar från dig ... men andra kanske blir väldigt förvånade när dina kommentarer kommer från Skatan.

Jag hör av mig ... per telefon.

Jag tycker så himla synd om dig nu ... och önskar verkligen att någon snällare makt förbarmar sig. Och det snart.

Massor av kramar från mig!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Ingrid

Ingrid

20 september 2010 09:38

Kära Skogsnuvan!
Jag älskar dina svarta utgjutelser. De får mig verkligen att känna mig som om jag seglade omkring på en räkmacka.

Men jag tycker verkligen synd om dig, ibland verkar det som om allt är emot dig och det där med veden!! Hoppas att du får hjälp med den så den kommer under tak innan den blir blöt.

Hoppas att du snart får krafterna åter och kan se lite ljusare på tillvaron!
Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Liliann

Liliann

20 september 2010 10:12

jag kan komma å hjälpa dig med veden!...om du vill?
har ett par ensamma helger framöver..
KRAMAR

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
Ingen bild

AnEk

20 september 2010 18:02

Vilken tur att du har så många hjälpsamma vänner
omkring dig när livet visar sig från sin jävligaste sida.
Harpest av alla sjukdomar, jag lider verkligen med dig! Många kramar med hopp om att du fort blir frisk igen och den underbara Anita du vanligtsvis är.
Anita E

 
billan

billan

20 september 2010 21:15

Nä men fy vilket elände! Tur mitt i all bedrövelse att du har dina fina vänner som hjälper dig med veden och allt de andra som frestar på tålamodet..... Jag tycker verkligen synd om dig men kan inte låta bli att le när jag läser det du skriver om hur moder natur behandlat dig trots din goda omvårdnad:)
Hoppas att du piggar på dig snart igen och Bamsekramar till dig!

http://auroraborealis-1.blogspot.com

 
Ann

Ann

21 september 2010 08:58

Hej min vän! Lite uppiggande utmaning!!!
I höstmörkret!! Se i min blogg!! Kram! Ann

http://dansann.blogg.se

 
Soldansaren

Soldansaren

2 oktober 2010 13:25

"Jag vet att det är jävla modernt att vara så förbannat positiv..." En uppfriskande inledning, det känns så skönt att någon protesterar ibland. Är glad att det känns lite bättre nu i alla fall!Kram!

http://soldansarenssida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 12 mars 09:33

Det blir dåligt med att skriva blogg nu och lika dåligt med att ta bilder. Det har varit en mulen vecka och jag har ägnat mig åt tråkiga saker som trots allt måste göras.   Tagit ner mina röda julgardiner och satt upp gula istället och faktiskt p...

Av Anita - Tisdag 5 mars 13:00

  Nästan lika lat som katten har jag varit sista veckan. Kinabror och jag har tittat på skidskytte och det har varit mycket sånt. Jag gillar ju inte sport men just skidskytte och Vasaloppet vill jag titta på.   Vasaloppet föresten är ju något ...

Av Anita - Tisdag 27 feb 10:01

  Nu har jag inte skrivit på ett tag för nu har den tid kommit som kallas för vårvinter Det är nu det är kallt på nätterna och solen börjar värma. Det är nu vi börjar ha folk som kommer hit. Det är då jag har mycket att göra.   Det är nu vi...

Av Anita - Torsdag 22 feb 08:31

  När man nästan gett upp hoppet så kommer en sådan sagolik dag som man glömt att det kan bli fast det är vinter. Bara någon grad kallt. Solsken hela dagen. Fågelkvitter    Måndagen var det tovningskurs och vi har gjort ganska många fåglar....

Av Anita - Söndag 18 feb 09:27

  Nu kommer Kinabrors son med familj, frun, tre barn och två hundar. Kinabror har eldat i sommarstugan. Det lyser välkomnande i alla fönster. Vägen och gårdsplanen är skottad. Vattnet fungerar och brasan är tänd. Älggrytan och potatisen puttra...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards