Direktlänk till inlägg 21 september 2010

UT UR FEBERDIMMAN

Av Anita - 21 september 2010 13:26

  

Så ljusnar det lite både utanför och inne i mig. Feberdimman jag levt i över en vecka har börjat lösas upp men jag ser med förfäran på vågen att jag gått ner till 63 kilo. Minns inte senast jag vägde så lite. Borde känna mig lätt och smidig som en älva men fötterna är tunga som bly fortfarande.


Igår skrapades vägen och sedan började regnet som det var förra gången så det står väl inte på innan den är lika dålig igen.


Gamle Anders började kasta in min ved igår men idag regnar det. Jag har lyckats ta mig ut och plocka in lite pelargoner.

PappersBedas man letar efter tvättmaskin till mig och min dator är klar men att åka till Sundsvall orkar jag inte ännu.


Yrseln är det värsta så jag får ta det lugnt i alla fall. Tänk så stökigt och skräpigt det blir på kort tid när man inte är uppe och gör de småsaker som livet består av, sakerna man gör hela tiden utan att tänka på det.


Tänk att vedträden känns så tunga bara av att stoppa dom i spisen.


Nåväl. Jag fick en utmaning av DansAnn idag och jag ska försöka svara på dom.

1. Kärleken i mitt liv. Borta sedan många år men eken vi satt tillsammans växer och frodas och som han sa: Så länge eken lever finns min kärlek hos dig.


2.Min favoritfärg är: Turkos


3.Jag är fantastiskt glad när....Jag får dansa och vara i solen.


4.Jag vet fortfarande inte....vad som är mitt mål med det här livet.


5.min dröm är.   Att vinna en massa pengar så att jag kan uppfylla alla mina smarta drömmar. Att kunna unna mig sånt jag vill göra och ha.


6.Jag tror....... Att människors goda och kärleksfulla tankar bildar ringar på vattnet och sprider sig runt omkring sig.


7. Jag kommer förmodligen aldrig.....att bli rik.

Jag utmanar:


Ninnimarie

Lillahönhuset 

Mimio

Zaq

Eldklotter

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

21 september 2010 14:54

Så skönt att du känner dig lite bättre, men det tar nog ett tag innan krafterna vänder åter. Du får vara rädd om dig!

Visst är det så att det stökar till sig när man inte orkar hålla efter riktigt. Jag ser bara på de rum vi inte använder. Man tycker att det borde vara rent och fint där, men icke. Så fort rummen ska användas måste man städa först.

Ha en bra fortsättning på veckan och krya på dig!
Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
zaq

zaq

21 september 2010 22:54

Tackar ;-)
Låter bra att det börjat vända, hoppas yrseln ger sig fort för den är inte kul :-( Har inte haft någon av pesterna men yrsel... Bläk!
Skönt att höra att du får hjälp med veden när det nu olyckade sig så med den mittför döra!

http://zaq.blogg.se

 
Skatan

Skatan

23 september 2010 05:37

Åååh vad härligt att det börjar gå åt "rätt håll" ... att dimman har lättat ... även om inte yrseln har gjort det ännu. Något ont som inte har något gott med sig ... kanske vår positiva vän Dansann skulle säga ... och jag med förresten ... och tänker på att du rasat i vikt. Nu hade du ju inte behövt gå ner i vikt men när du får tillbaka aptiten kan du ju njuta "ohöljt" och slipper i alla fall att tänka på deeen.

Massor av kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Kiza

Kiza

23 september 2010 07:14

Ha en finfin dag vännen //Kramelikram

http://www.kiza.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Titti

23 september 2010 10:40

Härligt att du är på bättringsvägen!
Det här var väl inte den bästa bantnigsmetoden precis, men det kunde du ju inte välja själv.

Så vackert sagt av din kärlek!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 12 aug 08:37

  Nu börjar nätterna bli kalla, härom natten bara några grader. Det är dagg i gräset och en annan ton i luften. Som vanligt hade jag planer för dagen som det inte blev något av.   Plockade rödvinbär och gjorde en massa gele. Då blev det till a...

Av Anita - Söndag 9 aug 18:19

  Mulet och varmt. Morgonfika hos AMV och Gubben. Till Hammarstrand för att handla till kräftskivan. Till kyrkogården i Pålgård för att titta till mammas grav. Vattna blommor och gå ner till sjön. AMV och jag sitter på strandstugeveranda...

Av Anita - Fredag 7 aug 07:50

  Tre dagar med full fart.  I tisdags började jagh med att plocka lite blåbär och småstöka lite. Så fick Kinabror och jag besök av en kusin som vi inte träffat på länge och i sällskap hade hon en fd jobbarkompis till Kinabror som han inte träffa...

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se