Direktlänk till inlägg 28 september 2010

KUNDE VARIT VÄRRE

Av Anita - 28 september 2010 08:57

  

Visst kunde det vara värre. Det kan alltid vara värre.

Helgen har trots mattheten varit rätt bra. Jag har haft besök från och till. Lördag kom pappersbeda med man.


Söndag dök DansBritt upp för att hjälpa mig ta in trädgårdsmöbler och sedan kom Sundsvallsborna och hade med sig en helhärlig precent. Det var en docka som föreställer mig som en syster till S har gjort.

  

Hel roligt.

Så kom min gamla svägerska med man och vi satt och pratade länge länge. Till slut kom brorsan också.

Det har varit två soliga dagar men iskallt på nätterna och alla blommor har frusit. I växthuset står alla mina pelargoner och det är nog dags att bära dom inomhus snart.

Igår lade gamle Anders in den sista veden i vedboden så nu kan jag vara lugn för det i alla fall.


Så mycket pengar som gått den här månaden bara för den här skiten gör mig alldeles förfärad. Veden, vedinkastningen och tvättmaskinen, läkarbesök och medicin. Det betyder att nöjespengar finna det ingen som helst möjlighet till. Det blir att ligga hemma och kura.


Visst visste jag att det skulle bli kärvt att leva på den här lilla pensionen men jag hade inte räknat med att jag skulle bli så här sjuk.


Det kan inte hjälpas att jag känner mig lite låg och det där "det kunde vara värre" har aldrig varit någon tröst för mig.


Dagens ord: I livets hinderlopp får man ta hindren som dom kommer.

 
ANNONS
 
Liliann

Liliann

28 september 2010 10:51

Vilken härlig ängel.....
Lika fin som du!
KRAM

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
zaq

zaq

29 september 2010 11:19

mm... Och ibalnd får man hoppa som fan!
Samma jävla hinder en gång till, det suger hårt :-(

skönt ändå att höra att det är åt bättrehållet, jag har inte orkat läsa en blogg tills idag. Det blev din...
Kram

http://zaq.blogg.se

 
Skatan

Skatan

29 september 2010 13:30

Vilken underbar Skogsnuvan-ängel-docka ... Precis som du är. Har du förresten sett din "dubbelgångare" hos Stenstugu-Ingrids inlägg om marknaden hon var på. Titta får du se ... Men ingen är förstås som du. Skönt att du går mot bättring. Det måste verkligen vara jobbigt att leva så "på marginalen". När du blir starkare kanske du kan jobba lite extra så att du kan spara till den där "guldkanten" igen. :-)

Massor av kramar!

http://skatanstankar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 11 dec 09:02

  I förrgår vaknade jag till att det hade snöat igen. När jag ligger i sängen så kan jag se ut på balkongen och hur mycket snö som kommit kan jag se på balkongräcket och det avgör om jag ska kliva upp eller om jag ska tjura till mig och ligga kvar...

Av Anita - Söndag 8 dec 12:03

  Hörde att det skulle bli två dm snö och då bestämde jag mig för att det mesta av dagen skulle tillbringas utomhus. Jag tänkte välja ut vilken julgran jag ska ha innan dom snöar ner.   Jag har ju snöat in på julfilmer och satt och såg på t...

Av Anita - Fredag 6 dec 09:50

  Under ladugårdsgolv och hus sägs dom bo småfolket eller vittra som man säger. Säkert finns dom under den gamla ladugården.   Man ska inte bara julstöka det finns faktiskt annat att roa sig med. Jamtli i Östersund har en utställning om alle...

Av Anita - Onsdag 4 dec 09:19

Jag tycker mest om morgonen. När jag vaknar och det håller på att ljusna. Kroppen känns mjuk och varm och aldrig är flanelltäcket så skönt som just då. Jag tänker nästan alltid på hur skönt det är att inte behöva kliva upp utan kan ligga och dra mig....

Av Anita - Måndag 2 dec 12:34

Medan köttbullarna steks i ugnen ska jag passa på att blogga lite grann. Fin dag idag också så jag ska nog gå ut en sväng sedan jag stökat med det jag tänkt.   Nu har det varit första advent och jag hör hur folk börjar stöka med allt innan jul...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se