Direktlänk till inlägg 10 november 2010

HUR DET KAN BLI

Av Anita - 10 november 2010 21:47

En stressig vecka har det varit hittills då det inte blev som jag tänkt precis. Först det där med tvinspelningen för jag hade harpest.


Så det att jag jobbat flera dagar.


Missen igår kväll när jag skyndat mig hem för att följa med vägbasen på vägföreningsinfo till stan och han hade glömt det och redan åkt iväg.


Så skanning av foton då min skannarkompis inte kom för bilen inte gick igång.


Idag klev jag upp kl 6 för att åka i snövädret till jobbet och hinna jobba någon timme innan DansBritt och jag skulle börja med vårt pyssel med kransar och julkorgar.

  

Olämplig att det precis idag blev snö när vi skulle behöva gå till skogen och plocka på oss en massa kvistar av olika slag. Jo då vi klädde på oss och gick i alla fall men fy så trist att gå i snö. Det är inte klokt vad jag tycker illa om snö.

  

Det tar längre tid än man tror att göra kransar men roligt är det speciellt om man har någon kompis att prata med samtidigt. Med sprakande spis och kaffepanna på kok så blir det en rolig och härlig dag.

   

Tänk så fort tiden går när man har roligt. Nu när jag tittar på bilderna slår det mig som en köttklubba i huvudet. Vilken fruktansvärt ful korkmatta jag har i köket fast jag är ju van att se den förstås.


Idag fyller KinaBror 60 år och jag har pratat med honom i telefon. Han ligger på kinas semesterö och solar och dricker paraplydrinkar och om jag känner honom rätt är han säkert omgiven av söta flickor. Vilken 60-årsdag.


Det känns konstigt att han blivit 60 år. Tycker inte det var så länge sedan han var min lillebror, busig som få och alltid pigg på farliga äventyr. Jämfört med honom var jag både feg och blyg.


Fortsätter det snöa så kommer jag inte att gå utom dörren kanske bara för att ge småfåglarna lite mat. Jag ska inte jobba imorgon så jag behöver inte ut med bilen heller. Det är underbart att själv få bestämma. Det är då ett som är säkert.


Dagens ord: Det som man tycker är roligt känns aldrig jobbigt.

 
 
billan

billan

10 november 2010 22:22

Vad fint ni pysslat! Och vad trevligt med pysselsällskap....
I ett rum på torpet ligger en likadan korkmatta som din fast mörkgrön till färgen, äkta 70-talsfärger:)
Stanna inomhus imorgon och njut av att ta dagen som den kommer!

http://auroraborealis-1.blogspot.com

 
Ingen bild

Ingrid Selander

10 november 2010 23:03

Fina decorationer ni har gjort. Förra året gjorde jag en dörrkrans av enbart rönnbär. Den åt fåglarna upp, så den gjorde ju lite mer nytta än jag hade tänk. Göte blir ju 60 idag, då kom jag att tänka ca 55 år bakåt.Då nån gång hade jag följt med brorsan hem till er och när vi skulle åka hem, så kom lille Göte fram till bilen,och sa så här. En öte åte inna å...Dom orden har jag tänkt på lite då och då, det lät så gulligt. Ha de gott Anita!

 
Skatan

Skatan

11 november 2010 05:45

Åh vad fina kransar och juldekorationer ni har fått till. Skall de säljas till 1 advent eller på någon julmarknad? Jag börjar förstå ditt agg mot snö nu ... har nästan börjat känna likadant. Men här är snön blöööt ... så att den går igenom vilka skor eller kängor (nästan) man har på fötterna. Mina åtminstone .. och jag blev iskall och deeet var inte bra för hälen och förkylningen. :-(
Jag måste ut med StinaFina ... du kan bara släppa ut din Oskar ... så du kan kura inomhus heeela dan om du vill.

Ha det gott!

Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Liliann

Liliann

11 november 2010 07:53

Fiiiina saker....längtar till lördag...
Kram

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
Ingrid

Ingrid

11 november 2010 08:21

Vilka fina kransar ni har gjort! Jag önskar att jag var så där pysslig och konstnärlig, men det är jag nu inte, så det är inte mycket att göra åt. Vi har alla våra för- och nackdelar och jag må väl ha någon annan fördel då?
Grattis till dig som har en bror som fyller 60 år. Du skulle ju varit där och druckit paraplydrinkar du också och sluppit snö och elände ett tag!
Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Margit

Margit

14 november 2010 02:05

Så fina kransar ni gjort. Föbereder inför Advent och julen, förstår jag!!!
Snön här i Sörmland och i Västmanland...hos Lasse i Kolsva..är det inte mycket kvar av...TROTS att det var SÅ MYCKET!!!

kramiz!!

http://margitholm.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards