Direktlänk till inlägg 18 november 2010

AWARD

Av Anita - 18 november 2010 09:26

  

Nu har jag fått ett Award igen denna gång från Billan. Jag har funderat i flera dagar om vad jag ska kunna berätta för er som ni inte redan vet.

Nu kör jag och har ni hört det förr så må det vara mig förlåtet.


1. Jag ljuger som en häst travar. Har sagt att jag aldrig haft högklackade skor och att dom som går och vinglar i såna är riktiga dumhuven.

Igår när jag letade vinterstövlar i klädskrubben hittade jag dom.

  

Visst ja. När jag skulle ha examen i 9-an skickade min moderna och unga mamma efter dom till mig och dessutom en tjusig ljusgul spetsklänning med otroligt smal midja, båtringning och en jättevid kjol med massor av underkjolar.

Jag var vacker som en dröm men kunde varken gå och än mindre dansa. Det var både första och sista gången jag utsatt mig för liknande plågor.


Men tjejer o killar jag ljuger inte då jag säger att jag aldrig bär stringtrosor för att dom skär in i ändan.

  

2. Jag har haft 2 hundar och 2 kattor. Min första hund var en blandrashund som var den mest kloka och snälla hund man kunde tänka sig.

Den andra var en renrasig Pyrynerer, stor som en kalv och dum som jag vet inte vad.

Min förra katt hette Tiger och blev 20 år gammal och nu har jag ju Oskar som jag minsann har ett speciellt förhållande till. Han har den vackraste mjukaste silverglänsande päls man kan tänka sig.

  



3. Jag vet ju att en del människor söderifrån tror att vi här uppe i norrland är ganska insnöade (och rent fysiskt kan det minsann stämma ibland) men jag vill påstå att jag har rest och upplevt en del. Jag har varit på många ställen i Sverige och jag har faktiskt varit i 10 länder när jag tänker efter. Längst bort Kina och mitt favoritland Italien har jag besökt många gånger.


  

  

Tro jag det att man upplevt underbara stunder där, på den här bilden var det väl någon gång under 70-talet och jag var riktigt coooool.


4. I ett föregående liv var jag spåkvinna i Toscana. Var zigenarkvinna och bodde i en rosa husvagn av trä. Spådde dansade och ägde inte ens ett par skor.


5. Kom in på konstfack men fegade ur och började jobba på försäkringskassan istället. Tala om misstag.


  

6. Jag är bra på att ordna annorlunda grejor för barn och vuxna. Här har jag antagit rollen som häxa i "Fångarna i skogen". Tomteleken är en grej vi brukar göra och barnteater har jag fixat. Nu har jag lite lessnat för det är mycket jobb och jag blir latare och hoppas nu att någon annan ska ta över våra lekar så det inte dör ut för det är roligt.


7.Jag älskar att dansa (det har ni väl fattat förut), simma i månskenet och vara på fest (ännu mer om jag slipper fixa festen själv). Umgås med människor och djur och framför allt Känna att jag är FRI


Då ska jag alltså skicka det här awarden vidare till 7 st.


Som vinnare ska man

Kopiera awarden till din blogg

Tacka och länka till den du fick priset av.

Berätta 7 saker om dig själv

Skicka vidare awarden till 7 av dina vinner.


Svårt det men jag skickar till

Auroraborelius

DansAnn

Lillahönshuset

Livet efantastiskt

Sofie

Zaq


Dagens ord eller funderingar: Svalan är en klok fågel som flyger till värmen när hösten kommer. Ibland kunde man önska att man vore en svala.

 
 
Ingrid

Ingrid

18 november 2010 10:16

Så roligt med så många avslöjanden. Höga klackar har jag minsann vinglat omkring i. Förr kunde jag gå och servera en hel dag i högklackat, nu klarar jag nätt och jämt en måttligt hög kilklack.

Fotot på dig och Oskar är helt förtjusande och du skulle ju absolut ha valt konstfack!!

Ha en fin fortsättning på dagen!
Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Skatan

Skatan

18 november 2010 17:13

Där ser du ... att du också "stolpat" kring en gång i såna där klackskor :-) ... Jag har också fått en award från Billan fast jag kallar henne Herta ... men jag har "fuskat" lite och bara tramsat ... Det var vad jag orkade med idag.

Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Herta

Herta

18 november 2010 22:36

Kul att Du fick till min vidareskickning så bra.

http://www.hertabloggen.blogg.se

 
billan

billan

19 november 2010 09:03

Tack rara du för awarden, det värmer och själ och hjärta!!!
Nu ska jag läsa lite mer här hos dig och se vad du avslöjat, spännande.....Det har varit dåligt med tid till bloggläsande och skrivande under veckan, tur det är helg snart!
Tänkte på dig i morse när jag så termometern, minus tolv....undrar hur kallt Anita har det i fisksjön???
Jag är inte i någon vidare form idag, tar kompledigt och kryper ner under täcket igen!
Bamsekramar!

http://auroraborealis-1.blogspot.com

 
billan

billan

19 november 2010 09:05

hi hi... värmer i själ och hjärta menar jag givetvis:)

http://auroraborealis-1.blogspot.com

 
zaq

zaq

22 november 2010 10:19

Tack snälla för Avarden, jag har som jag skrivit haft en mental härdsmälta och knappt bloggat något, tråkigt både för migsjälv men även för mina nära o kära som brukar få ta del av min vardag, då tänker jag främst på mor min somjag nuförtiden har så långt till.
Jag ska ta mig an uppgiften med liv och lust, men först en massa "to-do" idag, uj-uj-uj!
Kram!

http://zaq.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards