Direktlänk till inlägg 6 december 2010

NÖJD

Av Anita - 6 december 2010 14:07

  

I morse när jag vaknade kände jag att det var lite mindre kallt.

Jag är NÖJD  med att det bara var -10 grader och äntligen möjligt att gå ut.


Jag är väldigt NÖJD med att jag åkte till fotvården idag och fick sitta i ett fotbad med varmt vatten. Mina stackars frusna fötter är fortfarande varma.


Jag är NÖJD med att katten Oskar och jag äntligen kunde gå badstrandsrundan. Lite besvärligt att gå nu när jag inte trampat upp snön på flera veckor. Bastun stod frusen och översnöad. Någon bastu har det inte heller blivit på länge. Kung Bore har ju stått ivägen.


   

Jag är NÖJD med att katten Oskar har hittat en varm plats precis under taket uppe på en hylla och mår väldigt gott på ett gammalt fårskinn.


Jag är NÖJD med att jag ätit rotmos och fläsklägg till lunch.


Jag är NÖJD med att blåskatarren är lite bättre.


Dagens ord: Om man inte har för stora krav kan man vara nöjd med lite. 

 
ANNONS
 
Skatan

Skatan

6 december 2010 15:02

Vad härligt att kunna få en "mellandag" du och Oskar ... och vila upp er från den värsta kylan. Och kanske "lagra" lite värme.
Jag är också nöjd med att ÄNTLIGEN fått mitt högra öga fixat också. Nu kommer jag snart se som en "örn". Vad det inte det du sa? :-)

Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Ingrid

Ingrid

6 december 2010 15:23

Så skönt med en dag med lite mindre kyla. Katten Oskar ser verkligen ut att ha gjort det gott för sig. Katter är otroliga på att hitta mysiga sovställen.

Hoppas att dagen fortsätter lika bra som den tydligen börjat och att du får en fin kväll.

Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
mimio

mimio

6 december 2010 15:42

Åhhh vad skönt det ser ut där Oskar ligger! Djur har minsann en enastående förmåga att få till det, hitta gömmen, ligga avslappnat och inget ser så vilsamt ut som när djur sover...
Zzzzzzzzzz...
Härligt.
på tal om fotbad, jag ska ta ett bad i kväll i mitt fina tassa-kar hihi och titta ut på snön som lyser =)) njuuuta!

http://mimio.blogg.se

 
Liliann

Liliann

6 december 2010 18:34

Skönt att Kung Bore lossat greppet lite hos dig, det är väl lite väl mycket att hålla i för honom det är ju kallt överallt!så nånstans måste han väl vila sig?...här fortfarande runt -20 och har så varit bra länge...Bara att klä på sig...
KRAM

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
Kristina

Kristina

6 december 2010 19:33

Oj vad kallt du har det!
Vi har haft det lite varmare men nu sjunker tempuraturen igen.
Tur att vi har mycket ved, vi eldar hela tiden.
du skriver så härligt!
kram!

http://kristinakicki.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Herta

6 december 2010 22:57

Tur att det blivit varmare hos Dej.

 
Sundinska

Sundinska

9 december 2010 19:45

Åh så mysigt han verkar ha det, lille Oscar :)

http://solagast.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Fredag 17 maj 07:37

  Sista dagarna har gjort mig riktigt nöjd både med vädret och med min insats. Tänk att energin kan komma tillbaka så fort bara det blir fint väder.   Tisdagen plockade jag ut pelargonerna till växthuset. Jag lagade sprickor med ull så att de...

Av Anita - Måndag 13 maj 09:16

Ibland ska det vara första gången på länge som man man gör något och så var det den här helgen.   Första gången på flera år som min bloggvän Skatan kommer och hälsar på. Det var så roligt att träffa henne igen och på något sätt kändes det som igå...

Av Anita - Torsdag 9 maj 15:48

  Igår kväll var det lugnt och fint och snön hade gått bort. Lagom till att gå badstrandsrundan. Storskrakarna har kommit nu och oj så dom slogs ute sjön.   Nu är det så tyst och bara lommen och sjöfåglarna hörs.   Så torsdag. En mulen oc...

Av Anita - Tisdag 7 maj 18:01

  De sista dagarna har det vräkt ner snö, smält och vräkt ner igen. En dag kunde jag vara ute en stund och gå ner till badstranden för att se om vattnet höjt sig. Det hade det och det var lika högt vatten som det brukar vara.   Nästan hela sa...

Av Anita - Söndag 5 maj 10:54

  Vanligtvis skriver jag inte om elände och politik. Det är så många andra som skriver om sådant så jag håller mig ofta till mitt lilla liv i skogen. mest retar jag mig på väder och kyla och lastbilar men i dessa dagar kan jag inte låta bli att bl...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se