Direktlänk till inlägg 20 december 2010

VÄNTAT OCH OVÄNTAT

Av Anita - 20 december 2010 17:08

Bodybilding i form av snöskottningen igen. Väntat.


Chokladask av snälle S (tror jag iallafall) Oväntat.


Elda. Väntat.


Fågelfrö slut till och med på affären. Domherrarna surar. Oväntat.

  

Skickat efter cd med Glädje och Livsenergi för att ge bort i julklapp till behövande kvinna men.......tror jag behåller den själv för Glädje och Livsenergi saknas nog allra mest för sursuggan Anita.


Girlanger uppsatta i salen och i köket. Jag gillar girlanger. Väntat.


Glitter över hela golvet och borden och i håret och överallt efter att av misstag krossat en ängel med glitter i. Oväntat.


Julgranen klädd. Väntat. Varför ska man inte få göra den klar i tid och inte vänta till sista sekunden.

  

Jobb. Väntat.


Nymössan skyddade öronen bra när jag skottade. Väntat eller.....


Oväntade och vackra julkort kom idag en del gjorda med möda och kärlek. Värmde mitt frusna hjärta.


Sotade ur spisarna. Väntat.


Startade av misstag ett familjegräl på Facebook om hur till vida någon skulle hjälpa mig skotta snö eller inte. Oväntat.

  


Tomten från Höglunda kom med julens finaste klapp. Vad kan en som jag behöva mest av allt. Jo just det Värme. Jag fick ved hörde ni TORR FIN VED. Oväntat.


Tvättade kläder. Väntat.


Vänner. Konstaterar att kan jag inte få någon kärlek kan jag åtminstone få vänskap och de riktiga vännerna gör mitt hjärta varmt och även min kropp ibland. 


Dagens ord: Det du gör mot andra kommer andra att göra mot dig. 
ANNONS
 
Skatan

Skatan

20 december 2010 18:50

Så sant som det var sagt ... eller bloggat: Det du gör mot andra kommer andra att göra mot dig.

Du är så älskad Skogsnuvan för att du ger så mycket kärlek och vänskap. Fattaru´väl. Och nån sursugga är du då rakt inte. Bara missmodig ... och det med rätta ... ibland. Inte så konstigt när det bara snöar och snöar och är kallt som sjutton ...

Jättefin julgran ... måste jag tillägga innan du får min ...

Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Ingen bild

Cecilia

20 december 2010 19:48

Hej Anita det var väl inget gräl mer en disskution på facebook min syster är känslig och Björn gillar att tetas.Jag gillar ditt sätt att skriva och jag med familj önskar dig en riktig God jul många varma kramar från Cecilia med familj.

 
Herta

Herta

20 december 2010 21:30

Vad DU är igång i tid med granen. Jättefin på bilden.

http://www.hertabloggen.blogg.se

 
Ann

Ann

21 december 2010 07:39

Hej min vän!! Vilken härlig gran... Vår står på plats och ska kläs ikväll....
Dagens ord är helt rätt!!! Massor med dan-före-dan-före-dan-före....kramar! Ann

http://dansann.blogg.se

 
Ingrid

Ingrid

21 december 2010 17:37

Så fin din gran ser ut!
Vår klär jag inte förrän på torsdagskväll, det är tradition här hos oss att det ska göra på kvällen före julafton. När vi var barn klädde mamma julgranen efter att vi somnat och så stod den där och lyste när vi kom ner på julaftonsmorgon.

Ha det så gott och en riktig GOD JUL önskar jag dig! Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Soldansaren

Soldansaren

21 december 2010 17:39

Vilken underbar gran! Så ska en gran se ut. Ha en riktigt god jul, Skogsnuvan!!

http://soldansarenssida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Av Anita - Torsdag 30 juli 14:41

Så iförrgår for alla iväg utom Kinabror och jag. Det blev tomt och tyst. De enda som förde ljud var alla svalorna som flög omkring och kvittrade glatt.   Mulet och grått och regnskurar men det blåste i alla fall inte. Hörde ni, jag försökte leta...

Av Anita - Måndag 27 juli 20:44

  När man var barn så byggde vi kojor i skogen och var där nästan jämt. De här tuffa killarna gjorde det lite enklare för sig. Dom renoverade det gamla grishuset och var där nästan jämt. Man hörde ett fnitter då och då från skogen. Här har dom i n...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se