Direktlänk till inlägg 30 december 2010

SNART ETT NYTT ÅR

Av Anita - 30 december 2010 18:16

  

Sitter här på näst sista dagen av det här året och känner mig rätt mätt. Sonen önskade sig spagetti och köttfärssås och att göra köttfärssås på älgkött blir väldigt gott. En gräddskvätt på slutet gör susen.


Den här veckan har varit riktigt bra. Kylan har gett med sig och det är faktiskt riktigt skönt att gå ut. Ved har jag fått.

Alla dagar har det kommit trevliga människor och hälsat på. Igår kom PappersBeda med familj och hjälpte till att äta upp julmaten.


Jobbat lite har jag gjort från och till. Ikväll sitter jag och funderar på morgondagen och min trerättersmiddag och alla människor som kommer att dundra in och fylla huset med skratt och värme.


Sonen sover på soffan och katten Oskar lika så. Det känns så mysigt i hela huset. Brasan sprakar och fin musik på radion. Kaffepannan puttrar på vedspisen och sprider en god doft omkring sig.


Nu är det till att se fram mot ett nytt och bättre år för år 2010 har inte varit något höjdarår för mig. Kanske hade jag för stora förväntningar på mitt "eviga sommarlov". Sjukdom och elände blev det men det får vara slut på det nu.


Jag ger inga nyårslöften utom de vanliga. Det är att jag varje år ska lära mig något nytt. Iår var det ju luffarslöjden som var det nya. Det är faktiskt väldigt roligt.

Kursen i personlig utveckling som skulle lära mig att tänka positivt vet jag inte om den tog på mig. Till och med sonen säger att jag förväntar mig att saker och ting ska gå åt helvete och då gör det det. Så då får jag väl försöka med ett nyårslöfte. Vara mer positiv.


Så eftersom morgondagen kommer att bli ett enda härligt flöj har jag nog inte tid att skriva så därför får det bli idag.


Dagens ord: Önskar er ett år med hälsa, kärlek, pengar och många skratt. Har man dom här sakerna kan ingenting gå fel. 
ANNONS
 
Ingen bild

Märit

30 december 2010 18:33

Av hela mitt hjärta och hela min själ önskar jag dig ,Anita ,ett riktigt Gott Nytt År och att du får må riktigt bra på alla sätt. Kram

 
Skatan

Skatan

30 december 2010 21:00

Ja, har man de sakerna så kan inget gå fel ... plus vänner som du, Skogsnuvan, förstås. Som lär en annan att "leva" ...

Gott Nytt År 2011!

PS jag måste också hitta det där skrinet. Än så länge har jag inte "ramlat över" det men jag är säker att det kommer i min väg när det ska komma i min väg. Hälsa Micke så gott och Oskar också och alla som jag känner ... Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Ingrid

Ingrid

30 december 2010 21:57

Jag önskar dig en riktigt fin nyårshelg och ett 2011 som blir mycket bättre än det vi just tagit oss igenom.

Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Lena

Lena

30 december 2010 22:19

Jag vet ett bra citat: "Det är bara att bryta ihop och gå vidare". Hoppas ditt nya år blir mycket bättre för du har haft en hel del otur. Nu kan det bara bli bättre! Annars får du tänka på citatet:) Gott nytt år önskar jag dig! Själv firar jag med ProViva... Kram Lena

http://lillahonshuset.bloggplatsen.se

 
Hannele på Hisingen

Hannele på Hisingen

31 december 2010 12:01

Gott nytt år!

http://hannelesparadis.blogspot.com

 
Sundinska

Sundinska

31 december 2010 14:01

Önskar ett hjärtligt och fint nyårsfirande och hoppas att det nya året blir varmare med mindre snö(ja, för dig alltså ;)) så att du slipper slita och frysa så illa.
Gott Nytt År!
/Sundinska

http://solagast.blogspot.com

 
Staffan H

Staffan H

31 december 2010 16:29

En riktigt fin nyårshelg och ett riktigt gott nytt 2011 önskar jag dig!

http://staffanhuss.wordpress.com

 
Ingen bild

Lise-Lotte

31 december 2010 16:55

Önskar Dig ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt År!

 
Herta

Herta

31 december 2010 17:14

Önskar Dej ett riktigt Gott Nytt 2011.

http://www.hertabloggen.blogg.se

 
irja

bloggplatsen.se " title="http:// 40-talisten, bloggplatsen.se " target="_blank">irja

1 januari 2011 18:55

Kära Anita !!!
Önskar dig min käre vän GOTT NYTT ÅR, Givetvis hälsa och välgång,,,,ÅR 2010 har ju inte bara varit elände, men det är nog det man kommer ihåg först och främst, det har nog varit en och annan ljusglimmt,också..... Men livet har sin gilla gång, och det är ingen annan än en själv som kan rå över sitt eget liv och det man vill göra med den,,,, men sjukdom kan ingen rå över.....Livet är som en gungbräda ena dagen upp, nästa dag ner,,, Livets berg och dalbana,,, Bra, halvbra , sämst,,,, I dag halvbra för att det fortfarande är så kallt ute..... LER,,, Men det som är bäst,,,, ÄR att du är min kära bloggvän, och att vi har fått lära känna varanndra något genom våra kommentarer och bloggar, och önskar att de så blir ett tag framöver, Kära Anita.....Dagens Citat från mig : Livet är som en gungbräda,,, ena dan upp, nästa dag ner.....
God fortsättning på de NYA ÅRET önskar jag dig.... FÅNGA DAGEN.... KtamiZ IA.....

http:// 40-talisten, bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Av Anita - Fredag 31 juli 19:23

Vad gör man när man inte kan sova. Det händer sällan men strax före fullmånen kan det hända att jag ligger och vrider mig i sängen Utanför är det svart som det börjar bli nu. Jag läser och läser och ögonen kliar. När klockan närmar sig 3 kliver jag u...

Av Anita - Torsdag 30 juli 14:41

Så iförrgår for alla iväg utom Kinabror och jag. Det blev tomt och tyst. De enda som förde ljud var alla svalorna som flög omkring och kvittrade glatt.   Mulet och grått och regnskurar men det blåste i alla fall inte. Hörde ni, jag försökte leta...

Av Anita - Måndag 27 juli 20:44

  När man var barn så byggde vi kojor i skogen och var där nästan jämt. De här tuffa killarna gjorde det lite enklare för sig. Dom renoverade det gamla grishuset och var där nästan jämt. Man hörde ett fnitter då och då från skogen. Här har dom i n...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se