Direktlänk till inlägg 14 januari 2011

GRANEN FÅTT FNATT

Av Anita - 14 januari 2011 21:32

  


Så har jag skrutit med min gröna fina gran som inte barrar och som skulle få vara inne till påsk.


Kommer hem efter en dag på jobbet. Sätter mig framför tvn och hör hur det börjar rasa julkulor ur granen och inte bara kulor, barr barr barr. Tatter,tatter,tatter på golvet.


Dessemellan jag tittar på "Lets Dance" plockar jag av granen allt glittande bjäfs och tänk så mycket grejor som fanns på. Tog timmar att klä på. Tar timmar att klä av men det är inte lika roligt.


Mer som inte är roligt idag är att det återigen är svinkallt -26 grader. Jag har varit på jobbet idag så det var lite kallt när jag kom hem men nu har jag eldat så Oskar ligger framför brasan och mår gott.   


Hoppas att det blir lite bättre imorgon annars kommer jag att drabbas av vinterdepp igen. Jag hade hoppats att det värsta var över.


Dagens ord: Det är inte allt som räknas som går att räkna, och inte allt som går att räkna som räknas. Fundera på det ni.

 
 
billan

billan

14 januari 2011 22:03

Trodde först att gubben fått fnatt, läste grannen:)...
-25 här, fy faaan, deppen är nära:(
Kram!

http://auroraborealis-1.blogspot.com

 
Ingrid

Ingrid

14 januari 2011 22:05

När jag såg din rubrik tänkte jag att du nu skulle komma med en riktig skrytbild på din fina gran med gröna skott och små lila kottar, men så fel jag hade. Så kan det gå, men det är ju bra att du har något att pyssla med i TV4:as evinnerliga reklampauser. Vad tror du, åker Ranelid ut i kväll eller blir han en ny Willy?

Ha en fin fortsättning på kvällen och hoppas kylan ger med sig snart igen.

Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Ann

Ann

15 januari 2011 11:00

Hejsvejs! Tänk, jag läste också "Grannen har fått fnat" ...hahaha...
Va märkligt med granarna i år, vår började också att "tvärbarra" och vi fick klä av den på direkten...För oss som har mycket grejer i granen är det ingen lek att klä av den, Anita ! Kram till Dej och elda på, det gör vi!!!

http://dansann.blogg.se

 
Selma

Selma

15 januari 2011 15:02

Det är aldrig lika kul att stöka bort och städa undan.

http://frunatmaken.wordpress.com

 
Trollet

Trollet

15 januari 2011 19:51

Hylla det icke mätbara!

Min gran åkte igår, nu står den i snön precis utanför ytterdörren och fryser, ingenting glittrar längre och snart är barren borta. Nästan lite sorgligt, den har gjort sitt och åker ut. Hmm!

http://trolligt.wordpress.com

 
Skatan

Skatan

15 januari 2011 21:52

Vad synd ... du som brukar ha sällskap av din gran bra mycket längre än så här. Och vad synd att det har blivit kallt igen hos dig. Fast det är nog att hoppas på för mycket att det värsta skall vara över. Februari brukar väl kunna vara en ganska kall månad, säger Skatan "uppmuntrande".

Nej jag menar inte att vara dum och retsam. Jag hoppas också verkligen att det värsta är över.

Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Margit

Margit

15 januari 2011 23:01

Så "lustgt"..att granen..."hux flux"...börajde barra..och att grejerna böejade att falla ner på golvet!!! Ja visst tar dte tid...att både klä den...oCH även att plocka bort..stoppa ner akerna i sina lådor..OCH julgransbelysningen.
När det slutligen är gjort...så visst känns det ändå skönt på nåt vis..och man plockar bort de röda dukarna och gardinerna. Blir betydligt ljusare och trevligare.
Vi var till Köping..och köte panelgardiner..till 2 fönster. OCH så ljust det blev..vit botten..med liksom träd och rödbruna blad på den.
Är du med i Facebook också??? Kanske man även då kan hitta dig där???
Förstår att den hemska kylan är jobbig för dej!
När vi iblan d komemr ner..på morronen..så har vi "bara"..drygt + 18....och dE%T tycker jag känns kallt. Då sätter vi på extra värme..tills 21-22 grader..då får vi vara nöjda....
Kram till dej min vän!! /Margit

http://margitholm.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards