Direktlänk till inlägg 20 mars 2011

TRÅKIG

Av Anita - 20 mars 2011 08:31

Läser min blogg för ett år sedan och för två år sedan. En kul grej som finns på den här bloggen.

Inser med fasa att jag blir tråkigare och tråkigare och skriver tristare och tristare. Undrar varför. Det är nu jag skulle blomma ut på alla sätt.


Idag skiner solen från klar himmel men jag ska följa DataFia till Sundsvall och Biltema. Båda deras bilar gick sönder igår. Funderar lite lätt på om jag ska sluta skriva men då måste jag börja skriva dagbok igen och det känns lite jobbigt.


  

Ha en bra dag ialla fall så funderar jag på hur jag ska göra under dagen.


 
 
Ingrid

Ingrid

20 mars 2011 09:21

Inte ska du väl sluta skriva!

Jag uppskattar din blogg väldigt mycket och även om du nu är lite gnällig ibland, så har du ju anledning till det. Lite trista är vi väl lite till mans alla vi bloggare.

Ibland känner man att alla foton är tagna och allt är skrivet, men så rätt vad det är så är man på det igen!

Det finns i alla fall ingen som kan beskriva naturen, årstidsväxlingarna och allt runt det som du, du har verkligen en poetisk ådra!

Kram och ha en fin söndag!

http://stenstugu.com/wp

 
Mia

Mia

20 mars 2011 09:23

Trillade in på din blogg och fann en våryra, läser din profil och ler stort. För gammal för att blogga... undrar hur gammal du är då? Vi blir nog inte för gamla för att blogga förrän vi hamnar där nere, sex alnar under jordskorpan. Ska kolla vidare på din blogg, den känns levande och trevlig.

http://miatankar.webblogg.se

 
Herta

Herta

20 mars 2011 09:48

Vill bara säga helt kort: Din bedömning av DIn skrivförmåga och Din blogg är helt fel. Fortsätt att skriv.

http://www.hertabloggen.blogg.se

 
Ingen bild

Lise-Lotte

20 mars 2011 10:23

Snälla du inte ska du sluta skriva! Och att du skulle vara tråkig, nej nej nej!!! Så fortsätt för allt i världen! Du kan ju inte göra oss läsare besvikna, eller hur?! För det blir vi garanterat om du slutar! Vi älskar ju att följa ditt liv i Fisksjön.

 
Liliann

Liliann

20 mars 2011 10:31

Våga bara sluta skriva Anita! Är det något du inte är så är det då tråkig, följer med stort nöje din blogg...
KRAM

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
Ingen bild

AnEk

20 mars 2011 13:57

Snälla Anita sluta inte skriva, jag blir glad varje dag jag läser din blogg även när du är förb eller deppig, tråkigt blir det aldrig! Kram!

 
Ingen bild

Titti

20 mars 2011 15:56

Nu är väl inte jag rätt person att yttra mig i frågan, eftersom jag lade ner min egen blogg förra året...
men jag tycker det passar alldeles utmärkt att du använder bloggen som dagbok. Då får du ju lite feedback med, av oss som kikar in och hälsar på. Och det är väl positivt, i synnerhet om vintern när du känner dig lite ensam emellanåt!

Kramar

 
Soldansaren

Soldansaren

20 mars 2011 17:07

Vad i alla sin dar får dig att säga att du är tråkigare? Jag njuter lika mycket av din blogg och att få följa ditt liv i Fisksjön - som du beskriver så levande så att det känns som om man gick bredvid dig - som förra året och förrförra.

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Ingen bild

Märit

20 mars 2011 18:42

Efter att ha läst alla positiva kommentarer så hoppas jag att du förstår att du är värdefull för många medmänniskor. Jag tycker som alla andra att det är spännande att följa dig och dina göranden och tyckande. Kram :-)

 
Lena

Lena

20 mars 2011 21:24

Sluta inte att skriva! Livet behöver inte vara happenings hela tiden. Livet är nu! Det är det du skriver så bra om. Fortsätt snälla du.

http://lillahonshuset.bloggplatsen.se

 
Margit

Margit

21 mars 2011 01:28

Du Anita FÅR inte sluta med bloggen!!! Vi är många som följer dej, och du oss...så var snäll och fortsätt med det!!!
Och att kunna BLICKA TILLBAKA..till förra åre,.i ord o bild...det gör även jag, tycker det är roligt!
Sen får vi uppmuntar varandra..och UPPMUNTRAS av varandra...det betyder så mycket!!!
kram!!!

http://margitholm.blogg.se

 
Skatan

Skatan

21 mars 2011 11:13

Du blir INTE tråkigare ... om du nu skulle inbilla dig det. Men man kan känna att inspirationen tryter ibland (det gör den hos mig just nu) och då får man väl ligga lågt ett tag. Det är kanske det du känner nu, lite vårtrötthet. Men, Skogsnuvan, nåde dig om du får för dig att upphöra helt. Då kommer Skatan och tar dig ...

Kram!

http://skatanstankar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 23 april 10:24

  Det går sakta med våren här i Fisksjön. Visserligen har alen gula hängen som gör att jag går omkring och nyser fast jag äter allergimedicin.  Kallt på nätterna så snön tinar inte trots att solen skiner på dagarna.  Vägen är visserligen bar m...

Av Anita - Tisdag 16 april 09:34

  Denna långa förbannade vinter som aldrig verkar ta slut. Så jag frusit och frusit och som jag längtat och saknat sol och värme. i söndags kväll åkte jag på bio och såg Möte i Rom med bl Lassgård. Jag gillar honom och han kan spela så många oli...

Av Anita - Fredag 12 april 08:38

      Det blir bara värre och värre. Visst har jag haft 4 skrivare och visst har dom krånglat men nu går skam på torra land. Vi köpte en nya skrivare för att nu är det dags att ha vägföreningsmöte med allt det innebär. Det ska skrivas kallelse...

Av Anita - Lördag 6 april 10:03


  Jag skrev ett långt blogginlägg om hur det är att vara pensionär och lite annat men datorn åt upp alltsammans och lika bra var det för det var bara gnäll. Snö snö snö. Kallt kallt kallt. Halt. Kinabrors hund Jack har brutit några klor i en f...

Av Anita - Tisdag 2 april 12:19

  Skärtorsdagen var det skapligt väder ändå men jag lät häxan Hanna åka i mitt ställe till Blåkulla.   Så började snön vräka ner.    Att åka till Lillsjön på pimpeltävling blev inte av för någon av oss. Jag började laga mat istället.  ...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards