Direktlänk till inlägg 28 maj 2011

ALLA DESSA FANTASTISKA KVINNOR

Av Anita - 28 maj 2011 08:54

  Mitt ibland alla matchomän och hårdkokta karlar finns dom där.De duktiga, modiga, vackra kvinnorna som orkar tampas med de ibland helt oförstående och sanslösa karlarna som kan göra livet surt för den gladaste.


Det är dom här jag saknar från jobbet. Kände det när min jobbkompis och jag drog till stan för att i glada tjejers lag tacka av ytterligare en som försvinner till andra spännande äventyr.


Tipsrunda, exotisk planka och mycket skratt och prat gjorde den häggdoftande försommarkvällen till en toppenkväll.

  När stormen mojnade regnade det hela fredagen och det blev till största delen en innedag. Visserligen en liten tur för att handla lite mat. Frampå kvällen kom PappersBeda. Hon ska vara borta i helgen så hon kom med en födelsedagsprecent.


Av ett par gamla jeans har hon gjort ett förkläde till mig som jag kan ha ute i trädgården. Där finns plats med både telefonen, spaden och rensverktygen. Toppenbra.  


Så kom broder O med fjälla och lämande hunden Wilma. Hon ska vara här tillsammans med katten Oskar och mig en vecka när dom ska åka till Grekland.

  Hon är en väldigt trevlig hund och natten har faktiskt varit lugn. Katten Oskar kom inte och jagade henne ur min säng utan lade sig på sin fårskinnsfäll högt under taket uppe på ett skåp. Han har inte heller stått ivägen och hindrat henne från att komma in i huset som han brukar göra så förhoppningsvis ska det bli bra.


  Så fyller jag 63 år och ett helt år till har gått. Ser man tillbaka på det så har det varit ömsom vin ömsom vatten som man säger.


Sjukdomar och elände men också ett liv i frihet och ett liv när jag fått uppleva våren, varit utomhus och verkligen samlat kraft och energi.


Som jag berättade förut så plockar jag alltid en liten bukett av de vilda utslagna blommorna så jag ser en blomma varje morgon jag vaknar. Igår plockade jag små söta violen i gräset nere vid sjön. Dom är så oansenliga så de flesta missar nog att dom finns men tillsammans blir dom som det vackraste ljuvaste smycket.

Är dom inte fina i alla sin enkelhet?


Kinabror och broder B har redan ringt och grattat. Ska väl iväg och hämta smörgåstårta på utifall att någon råkar komma framåt eftermiddagen.


Dagens ord: Ungdomen har ett fagert ansikte. ålderdomen en vacker själ. Synd att man inte kan vända sig ut och in i så fall.  
ANNONS
 
Sundinska

Sundinska

28 maj 2011 11:11

Men det där förklädet var ju supersmart! Det borde hon söka pantent på :)
Har en massa gamla jeans som har blivit...äum...för små på något konstigt sätt som jag absolut inte förstår. Men ett par kan jag ju göra något med, jag kan ju tråckla ihop ett förkläde! :)

http://solagast.blogspot.com

 
Ingrid

Ingrid

28 maj 2011 12:20

Grattis, grattis på 63-årsdagen!

Du är ju rena ungdomen och vilken fin present du fick. Det där förklädet var verkligen en kreativ skapelse!

Synd att jag inte kan komma och smaka på smörgåstårtan, hade det inte varit så långt till Fisksjön hade jag garanterat dykt upp.

Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Soldansaren

Soldansaren

28 maj 2011 12:22

Grattis kära Skogsnuva! Och tack än en gång för att man får vara med och följa ditt liv, både vinet och vattnet, här på din vackra och livsbejakande blogg!
Stora, stora kramar!

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Selma

Selma

28 maj 2011 13:02

Grattis!

http://frunatmaken.wordpress.com

 
Skatan

Skatan

28 maj 2011 16:09

Grattis ... men hur många år som än går kommer du inte ifatt mig i alla fall *fniss* :-) ... Hoppas du får en fin dag. Förklädespresenten var ju helt underbar ... så himla praktisk också. Just nu känner jag mig varken fin utanpå eller inuti ... så jag behöver inte bekymra mig om att jag inte kan vända mig ut och in ...
Du ... däremot är lika vacker ut- som invändigt. Extra många kramar får du en sån här dag ... KRAMAR!

http://skatanstankar.wordpress.com

 
Kristina

Kristina

28 maj 2011 21:57

Ett stort grattis på födelsedagen önskar jag dig!
Viken fantasi att kunna göra ett så fantastiskt förkläde.
Ha det så gott och kram!

http://kristinakicki.bloggplatsen.se

 
Karin

Karin

28 maj 2011 23:16

Det har varit födelsedag här tydligen, så jag passar på att instämma i kören: Grattis.
Min 63 års dag firas vid midsommartid....
Kram Karin

http://pixelmojan.se

 
Sundinska

Sundinska

30 maj 2011 00:27

Men hjälp, nu lider jag av Alzheimer Light...jag glömde ju att skriva grattis i mitt inlägg..! :S
Nu blir det ju i efterskott istället, men bättre sent än aldrig heter det ju!

http://solagast.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Lördag 23 feb 08:36

Efter en vecka full av liv och lust sitter jag här själv en lördagsmorgon. Skåningarna åkte imorse och Kinabror har farit på rally. Igår var det fullt ös hela dagen. Vi hela gänget (8 st) var på Hammarstrand och åt på hotellet. Innan hade barnen åk...

Av Anita - Onsdag 20 feb 09:51

Som vanligt kunde jag inte sova när fullmånen spridde sina strålar över sovrumsgolvet i förrgår natt. Det blev till att ligga och fundera. Det har varit några fina dagar nu minsann. Bestämde mig för att julgranen ska ut nu. Den börjar barra lite gr...

Av Anita - Måndag 18 feb 09:37

Det har varit en vecka med konstigt väder men vad kan man vänta sig den här vintern? Det har varit blåst, halka, snö och skitväder men så igår var det helt suveränt. Vattnet på sjön hade frusit till under natten, det var ett par grader kallt och vark...

Av Anita - Fredag 15 feb 16:03

  Nog har jag hört hur man ska göra. Gå så man blir svettig och anfådd i en halv timme varje dag. Helst ska man ha stavar att fäkta med och en del går med hörlurar så dom ska slippa höra naturen ljud och slippa höra hjärtat och andetagen.   me...

Av Anita - Torsdag 14 feb 12:24

  Inte lär det bli varken rosor eller kärlek för mig en sådan här dag men det blev i alla fall en teckning från en liten kille som råkade komma inatt. Det är Kinabrors son med familj som kom och nu blir det säkert en vecka med full rulle. Lite o...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se