Direktlänk till inlägg 14 juli 2011

ROSOR ROSOR ROSOR

Av Anita - 14 juli 2011 16:56

Kan man tänka sig ett gulligare hus att bo i än det här. Stockrosor efter väggen och skära doftande rosor mitt emot dörren. Det är rosor överallt. Precis överallt. Under snedtaket med öppet fönster sover man så jättegott.


Vi gick till botaniska trädgården på förmiddagen och överväldigas av rosdoft och vackra blommor.

   Tänk att det finns så mycket vackra rosor. Undrar om människor som är omringade av rosor blir lyckligare och mer harmoniska.

   På eftermiddagen hämtade vi PappersBedas syster vid flyget och tog oss en långpromenad bort till Visby ända fram till hamnen. 

Där ni låg det lyxbåtar och det vackra folket snurrade runt bland polisbilar och ambulanser.


Det är verkligen det vackra folket i den här staden. Man springer,cyklar och alla är snyggt klädda, solbrända och verkar ha så mycket pengar som helst.


Av vad man såg så kan man inte fatta att folk har råd att ösa ut så mycket pengar. Billigaste pizzan nästan 100 kr och resten av maten ska vi inte prata om, Läste lite menyer nere på stan och det handlar om flera hundra kronor men det verkar ju vara folk som har råd för det är fullpackat överallt.


men......man kan nöja sig med att gå omkring och titta på den vackra staden med de vackra husen och de underbara rosorna.

   Idag har det regnat och nu ser jag fram emot morgondagen då PappersBeda och jag ska hälsa på bloggkompisen Ingrid.


Dagens ord: Det regnar på både det vackra folket och på oss vanliga dödliga.

 
 
Ingen bild

Cecilia

14 juli 2011 19:41

Du verkar ha det riktigt gott.Och visst det är så dyrt att äta ute men det är mysigt i bland på semestern.Njut och ha det gott kram.

 
Sundinska

Sundinska

14 juli 2011 22:15

Vilket underbart boende! Vart ligger det? Visade sambon och han sa att där ville han oxå bo nästa gång vi kommer till ön :) Men ni kanske inte hyr?

http://solagast.blogspot.com

 
Janne

Janne

15 juli 2011 10:02

Det ser mysigt ut där. Här har det regnat i natt och det regnar lite fortfarande. Ha en fin dag nu !

http://badbollen.blogspot.com

 
Karin

Karin

15 juli 2011 14:48

Så fint du bor! Och Visby är verkligen rosornas stad!
Va´ härligt att ni ska träffa Ingrid! Hälsa henne så gott, och ha det riktigt mysigt och pratigt ihop!
Kram Kari

http://htpp://pixelmojan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Av Anita - Onsdag 27 mars 07:54

  Det har varit en hel del sista veckan Lördagen var det årsmöte nere i byn och vår nya ordförande hade fixat att dom som ville kunde komma och underhålla. Dessutom hade hon lagat en massa god mat. Faktiskt hade det kommit mer folk än det brukar o...

Av Anita - Torsdag 21 mars 14:58

  Det flyger tre svanar över sjön. Borta vid åmynningen hör jag en strömstare kvittra och kastar sig i vattnet med ett plask. Är inte det vårtecken om något?   Kinabror är ute på sjön och drar upp en gädda som är mer lik en krokodil. Ett j...

Av Anita - Onsdag 20 mars 10:21

  Nu samlar jag på vårtecken. Jag har tre perioder av mitt sovliv. Sommaren naken i  sängen. Hösten den kinapyjamasen men iår blev det så kallt redan i oktober så det blev flanellpyjamas som kom på direkt och så har det varit hela vintern Vi...

Av Anita - Tisdag 12 mars 09:33

Det blir dåligt med att skriva blogg nu och lika dåligt med att ta bilder. Det har varit en mulen vecka och jag har ägnat mig åt tråkiga saker som trots allt måste göras.   Tagit ner mina röda julgardiner och satt upp gula istället och faktiskt p...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards