Direktlänk till inlägg 8 september 2011

GLÖMSK ÄR JAG OCKSÅ

Av Anita - 8 september 2011 14:51

  

Idag är det uppehållsväder och jag samlar frön och plockar lite utanför. Jag har massor med krasse i olika färger och jag samlar fröna och torkar dom till nästa år. Visserligen vet man inte vad det blir för färg men skit samma.


Så samlar jag vallmofrö och då kommer jag på att någon bad att få frö från min rosa fleråriga vallmo. MEN vem var det? Kontakta mig så skickar jag en hoper i ett kuvert.


Jag har jobbat idag och sedan tog jag en promenad i närheten och plockade lite lingon eftersom jag inte såg några jägare på de här markerna. Hittade lite blåbär som var så stora, goda och fina så jag kunde inte låta bli att plocka en skål full som jag åt med lite mjölk. Gott.


Blir ett kort inlägg idag för jag ska ut på nya äventyr som förhoppningsvis blir alldeles gratis idag. Ha det.


Dagens ord: Så länge man inte gett upp har man inte förlorat.

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

8 september 2011 16:39

Egenplockade blåbär med mjölk, kan det bli bättre?!

Lycka till med dina äventyrligheter!

Kram

http://stenstugu.com/wp

 
Karin

Karin

8 september 2011 19:04

Det där med att gamla plomber från 60-talet lossnar, det känner man igen. Det har hänt mig en gång i år och mannen två gånger. Och året är inte slut ännu.
Lycka till med dagens finurligheter.....
Kram Karin

http://pixelmojan.se

 
Ingen bild

Marja

9 september 2011 17:43

Hej och Grattis på namnsdagen! Du får gärna skicka vallmofrön till mej om du har över.

 
Kristina

Kristina

9 september 2011 23:36

Nu fick jag mig ett gott skratt när jag läste om tur i kärlek.
Du skriver så humoristiskt och härligt och beskriver allting som det är. Det här med tandläkare det är inte roligt. Jag bara väntar på att han ska höra av sig.
Jag har inte plockat några fröer än, det bara regnar så de blir ju aldrig torra. Jag har tagit tomatfrö det är det enda.
Ha det gott och goa kramar till dig!

http://kristinakicki.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 10 dec 06:56

  Söndagsmorgon och jag hade tänkt göra köttbullar och plocka lite lätt men när jag tittar ut så förstår jag att det ska bli andra bullar minsann. Det hade snöat och snöat. Katten Morris vände när han gick ut på bron och jag kände hur humöret sjön...

Av Anita - Fredag 7 dec 16:18

Vaknade till att katten Morris satt på min mage och klappade mig på näsan med tassen. Det var mörkt och jag var trött och mätt efter gårdagens julbord på PRO.   Nu ska vi ta dagarna i tur och ordning och inte virra till det som jag har en förmåga a...

Av Anita - Onsdag 5 dec 15:56

  Så sitter han där, ensam framför sin eld mitt i skogen. Sitter där och suckar och minns. Han är inte särskilt gammal, bara så där 100 år så minnet är det inget fel på.   Han minns när han var en viktig kraft på gården. Hur han gick runt ...

Av Anita - Tisdag 4 dec 09:22

Jag bakar inte. Jag städar inte, men oj vad jag gillar att pynta och gräva i alla mina oändliga lådor med julsaker, en del så gamla så dom nästan ramlar sönder. Visst fanns det tider då jag gjorde hela land med pepparkakshus och bakade pepparkakor ...

Av Anita - Lördag 1 dec 11:39

Ibland hör jag saker på radio och ser på tv och på datorn som får mig att undra hur det står till och hur det har blivit. Det var en kvinna som bredde ut sig över oskicket att inte stänga toalocket efter sig. Menade att om man spolade innan man stä...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se