Direktlänk till inlägg 8 september 2011

GLÖMSK ÄR JAG OCKSÅ

Av Anita - 8 september 2011 14:51

  

Idag är det uppehållsväder och jag samlar frön och plockar lite utanför. Jag har massor med krasse i olika färger och jag samlar fröna och torkar dom till nästa år. Visserligen vet man inte vad det blir för färg men skit samma.


Så samlar jag vallmofrö och då kommer jag på att någon bad att få frö från min rosa fleråriga vallmo. MEN vem var det? Kontakta mig så skickar jag en hoper i ett kuvert.


Jag har jobbat idag och sedan tog jag en promenad i närheten och plockade lite lingon eftersom jag inte såg några jägare på de här markerna. Hittade lite blåbär som var så stora, goda och fina så jag kunde inte låta bli att plocka en skål full som jag åt med lite mjölk. Gott.


Blir ett kort inlägg idag för jag ska ut på nya äventyr som förhoppningsvis blir alldeles gratis idag. Ha det.


Dagens ord: Så länge man inte gett upp har man inte förlorat.

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

8 september 2011 16:39

Egenplockade blåbär med mjölk, kan det bli bättre?!

Lycka till med dina äventyrligheter!

Kram

http://stenstugu.com/wp

 
Karin

Karin

8 september 2011 19:04

Det där med att gamla plomber från 60-talet lossnar, det känner man igen. Det har hänt mig en gång i år och mannen två gånger. Och året är inte slut ännu.
Lycka till med dagens finurligheter.....
Kram Karin

http://pixelmojan.se

 
Ingen bild

Marja

9 september 2011 17:43

Hej och Grattis på namnsdagen! Du får gärna skicka vallmofrön till mej om du har över.

 
Kristina

Kristina

9 september 2011 23:36

Nu fick jag mig ett gott skratt när jag läste om tur i kärlek.
Du skriver så humoristiskt och härligt och beskriver allting som det är. Det här med tandläkare det är inte roligt. Jag bara väntar på att han ska höra av sig.
Jag har inte plockat några fröer än, det bara regnar så de blir ju aldrig torra. Jag har tagit tomatfrö det är det enda.
Ha det gott och goa kramar till dig!

http://kristinakicki.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Fredag 17 maj 07:37

  Sista dagarna har gjort mig riktigt nöjd både med vädret och med min insats. Tänk att energin kan komma tillbaka så fort bara det blir fint väder.   Tisdagen plockade jag ut pelargonerna till växthuset. Jag lagade sprickor med ull så att de...

Av Anita - Måndag 13 maj 09:16

Ibland ska det vara första gången på länge som man man gör något och så var det den här helgen.   Första gången på flera år som min bloggvän Skatan kommer och hälsar på. Det var så roligt att träffa henne igen och på något sätt kändes det som igå...

Av Anita - Torsdag 9 maj 15:48

  Igår kväll var det lugnt och fint och snön hade gått bort. Lagom till att gå badstrandsrundan. Storskrakarna har kommit nu och oj så dom slogs ute sjön.   Nu är det så tyst och bara lommen och sjöfåglarna hörs.   Så torsdag. En mulen oc...

Av Anita - Tisdag 7 maj 18:01

  De sista dagarna har det vräkt ner snö, smält och vräkt ner igen. En dag kunde jag vara ute en stund och gå ner till badstranden för att se om vattnet höjt sig. Det hade det och det var lika högt vatten som det brukar vara.   Nästan hela sa...

Av Anita - Söndag 5 maj 10:54

  Vanligtvis skriver jag inte om elände och politik. Det är så många andra som skriver om sådant så jag håller mig ofta till mitt lilla liv i skogen. mest retar jag mig på väder och kyla och lastbilar men i dessa dagar kan jag inte låta bli att bl...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se