Direktlänk till inlägg 8 september 2011

GLÖMSK ÄR JAG OCKSÅ

Av Anita - 8 september 2011 14:51

  

Idag är det uppehållsväder och jag samlar frön och plockar lite utanför. Jag har massor med krasse i olika färger och jag samlar fröna och torkar dom till nästa år. Visserligen vet man inte vad det blir för färg men skit samma.


Så samlar jag vallmofrö och då kommer jag på att någon bad att få frö från min rosa fleråriga vallmo. MEN vem var det? Kontakta mig så skickar jag en hoper i ett kuvert.


Jag har jobbat idag och sedan tog jag en promenad i närheten och plockade lite lingon eftersom jag inte såg några jägare på de här markerna. Hittade lite blåbär som var så stora, goda och fina så jag kunde inte låta bli att plocka en skål full som jag åt med lite mjölk. Gott.


Blir ett kort inlägg idag för jag ska ut på nya äventyr som förhoppningsvis blir alldeles gratis idag. Ha det.


Dagens ord: Så länge man inte gett upp har man inte förlorat.

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

8 september 2011 16:39

Egenplockade blåbär med mjölk, kan det bli bättre?!

Lycka till med dina äventyrligheter!

Kram

http://stenstugu.com/wp

 
Karin

Karin

8 september 2011 19:04

Det där med att gamla plomber från 60-talet lossnar, det känner man igen. Det har hänt mig en gång i år och mannen två gånger. Och året är inte slut ännu.
Lycka till med dagens finurligheter.....
Kram Karin

http://pixelmojan.se

 
Ingen bild

Marja

9 september 2011 17:43

Hej och Grattis på namnsdagen! Du får gärna skicka vallmofrön till mej om du har över.

 
Kristina

Kristina

9 september 2011 23:36

Nu fick jag mig ett gott skratt när jag läste om tur i kärlek.
Du skriver så humoristiskt och härligt och beskriver allting som det är. Det här med tandläkare det är inte roligt. Jag bara väntar på att han ska höra av sig.
Jag har inte plockat några fröer än, det bara regnar så de blir ju aldrig torra. Jag har tagit tomatfrö det är det enda.
Ha det gott och goa kramar till dig!

http://kristinakicki.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Lördag 23 feb 08:36

Efter en vecka full av liv och lust sitter jag här själv en lördagsmorgon. Skåningarna åkte imorse och Kinabror har farit på rally. Igår var det fullt ös hela dagen. Vi hela gänget (8 st) var på Hammarstrand och åt på hotellet. Innan hade barnen åk...

Av Anita - Onsdag 20 feb 09:51

Som vanligt kunde jag inte sova när fullmånen spridde sina strålar över sovrumsgolvet i förrgår natt. Det blev till att ligga och fundera. Det har varit några fina dagar nu minsann. Bestämde mig för att julgranen ska ut nu. Den börjar barra lite gr...

Av Anita - Måndag 18 feb 09:37

Det har varit en vecka med konstigt väder men vad kan man vänta sig den här vintern? Det har varit blåst, halka, snö och skitväder men så igår var det helt suveränt. Vattnet på sjön hade frusit till under natten, det var ett par grader kallt och vark...

Av Anita - Fredag 15 feb 16:03

  Nog har jag hört hur man ska göra. Gå så man blir svettig och anfådd i en halv timme varje dag. Helst ska man ha stavar att fäkta med och en del går med hörlurar så dom ska slippa höra naturen ljud och slippa höra hjärtat och andetagen.   me...

Av Anita - Torsdag 14 feb 12:24

  Inte lär det bli varken rosor eller kärlek för mig en sådan här dag men det blev i alla fall en teckning från en liten kille som råkade komma inatt. Det är Kinabrors son med familj som kom och nu blir det säkert en vecka med full rulle. Lite o...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se