Direktlänk till inlägg 22 september 2011

JAHA DET KUNDE MAN GE SIG FASEN PÅ

Av Anita - 22 september 2011 19:16

  

Jag gillar inte disk.

Jag gillar inte strykning

Jag gillar inte mardrömmar

Speciellt gillar jag inte alla tre saker samtidigt.


Vi hade meditationsmöte igår kväll och jag vet inte men jag brukar aldrig ha mardrömma men inatt hade jag det och vaknade kallsvettig vid 3-tiden och började tänka på att jag kanske skulle låsa dörren och ta in nyckeln.

Jag brukar skita i det men när man drömmer om skäggiga karlar som smyger omkring i huset så börjar man få för sig saker när man ligger i mörkret och huset knakar både här och där.


Så det blev att kliva upp och låsa och äta tunnbrödmacka och dricka mjölk.

Så blev det att vakna halv 10 och ge sig iväg till jobbet och för att träffa tjejerna och käka paltbröd med fläsk på hotellet tillsammans med tjejerna.


Så lång var det bra. men.....hemma väntade en massa disk från igår kväll.


Då krånglar diskmaskinen och jag börjar försöka laga den genom att skruva isär och rengöra både här och där. Det dök ju upp en karl för att fika men han verkade inte heller ha en aning om vad som var fel.


Klart den här gamla ärvda diskmaskinen har väl gjort sitt så nu blir det väl till att stå och handiska i fortsättningen för ny diskmaskin har jag då inte alls råd med.


Det börjas nu, Höst och vinterhelvetet med trasiga grejor och utgifter för pengar man inte har. Attans attans jävla skit.


Så bestämde jag mig för att styrka gardiner och sätta upp så det blir lite mer ombonat för naturligtvis har jag ingen värme än för min pump har inte fått någon el och veden måste jag försöka spara på.


Då jag står där och stryker och muttrar för mig själv så hör jag en liten fräsknall och inser att sladden har lossnat ur strykjärnet och hela skiten är strömförande.


Försiktigt försitktigt drar jag ur den brända sladden och nu jävlar är det nog för idag.


Det är bara att knula ner sig i soffan och sura och absolut inte göra ett enda dugg mer för nog ska det gå åt helvete.


Regnar gör det också men det skiter jag i och allt jag tänkt göra får vara till en annan och förhoppningsvis bättre dag. Disken får stå där i maskinen och sura precis som jag.

 

Dagens ord: En olycka kommer sällan ensam.

ps

Positiva tokar kunde säga att tur att du inte fick översvämning eller fick ström i dig eller att det verkligen kom in en farlig gubbe i huset men va faaaaaan.

Jag tillhör inte alltid dom positivas skara. Det ska ni veta. 

 
ANNONS
 
Karin

Karin

22 september 2011 19:51

Hoppas att du vaknar på bra humör imorgon.
Du, ibland hjälper det att ge grejorna en spark!!
Kram Karin

http://pixelmojan.se

 
Ingrid

Ingrid

22 september 2011 19:57

Men kära nån då!
Nu blir det högläsning för Åke igen.

Varm kram!

http://stenstugu.com/wp

 
Ingen bild

Herta

22 september 2011 20:13

Men inte alla apparater samtidigt.

 
Ingen bild

AnEk

22 september 2011 21:09

Usch vilken otursdag, men i morgon kan det bara bli bättre! Snälla,lås dörren om dig! Kram!

 
Liliann

Liliann

22 september 2011 22:01

jag skickar bara en stor kram jag....

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
Margit

Margit

23 september 2011 00:10

Aj aj aj, ja det var inga roliga saker..att BÅDE diskmaskinen och strykhärnet...GICK SÖNDER!!! Och allt kostar pengar...
Kram vännen!!!

http://margiholm.blogg.se

 
The Secret Garden

The Secret Garden

23 september 2011 13:31

Tack för din fina kommentar på min blogg! :)
När jag läser om eländet så förnimmer jag en härlig underton av humor.
Och diskmaskin kan man klara sig utan, jag har aldrig haft någon. ;)
Men lömska elsladdar ska man se upp med.

http://hemligatradgarden.blogspot.com

 
Soldansare

Soldansare

23 september 2011 13:40

Nej, sätter det igång och djävlas så är det som för gjort. Ligg stilla i soffan du. Är det ingen Åsa-Nisse-film på tv:n?

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
margareta.warenius@gmail.com

margareta.warenius@gmail.com

23 september 2011 20:06

en diskmaskin kan man klara sig utan. Tänk så mycket annat du har som är avundsvärt.<du öppna dörren och har världens finast miljö, frisk luft, rent vatten och framförallt TYSTNADEN. Jag har aldrig haft någon diskmaskin. Ett fint tillfälle till meditation då maan står vid baljan!
margareta

http://margaretawareniusblogspot.com

 
billan

billan

24 september 2011 21:52

Din dag var banne mig värre än min otursdag! Du som har så mycket folk hos dig behöver verkligen en diskmaskin...dygnet har ju endast 24 timmar och det är mycket man vill hinna med på den tiden:)
Och vet du vad? Pilla med fröerna och plantorna är rena terapin för mig, typ som din meditation och trumman är för dig.
Må så gott min vän!

http://auroraborealis-1.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Tisdag 15 jan 10:19

Som ni vet så gillar jag inte att hålla på med ved. Ni som inte behöver elda förstår nog inte riktigt hur mycket jobb det är med veden innan den ligger i brasan och värmer och gör det mysigt.   Stockarna ska hem, sedan kapas och klyvas och ligga ...

Av Anita - Söndag 13 jan 08:27

Inte är jag rädd för mörker, björn och varg och andra djur (nu ljuger jag, ormar gillar jag inte).    Så är det stormen. Storm är jag rädd för. Jag vet att den river ner både träd och tak och sprider allt löst ut över marken. Jag vet att huset ...

Av Anita - Torsdag 10 jan 10:11

Sonen säger ibland att jag skriver för långa bloggar och därför ska jag fatta mig kort.   Timmerbilar som kör på vår smala byväg. Jag är livrädd att möta dom. Till Bräcke med min trasiga bil för att få den fixad. Renar efter vägen. Loppis i...

Av Anita - Måndag 7 jan 14:42


  Tänk att allt ska vara så komplicerat med tekniken. Först om främst skrivaren. Jag har slut på färg och det är skitdyrt med ny färg. Billigare att köpa en ny skrivare men vad är det för fasoner. Skräpa ner med en massa skrivare.   Egentligen...

Av Anita - Lördag 5 jan 09:28

Jag tittar ut genom fönstret och får se sju snöskotrar åka över sjön. Eftersom det regnade igår skulle jag tro att det var väldigt subbigt och blött på sjön. Nu verkar det vara uppehåll och nollgradigt. Blankis och jättehalt.   Det har minsann va...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se