Direktlänk till inlägg 27 januari 2012

JAG STACKARS GAMLA KVINNA

Av Anita - 27 januari 2012 17:35

Ser mig i spegeln när jag tagit ett bad och ser på mig själv. Det finns dom som säger att rynkor runt ögonen är skrattrynkor men va faaan så roligt har jag då inte haft.


Fick reda på att jag skulle bejaka min kvinnlighet och tog på en kjol en kväll när jag hade tjejerna på besök. "Va faaan ska du bort eller". Ja ni förstår.


För att fortsätta med det kvinnliga så har jag mina aningar att det finns vissa av er som heller skulle torteras än att erkänna att era bh.ar med båge är ett eleände, att ni kastar av er dom så fort ni kommer hem och drar på er något mjukt och härligt. Bågar och små buttar under brösten och man ser ut som om man hade tonårsbröst men ack så man bedrar sig när dom åker av. Falsk varudeklaration kan man nästan kalla det.


Nu tar vi något annat. Iförrgår fick jag tillbaka bilen  och fick 5000 spänn åt helsike.

Dessutom luktade bilen gammal cigarettrök så man kunde spy men jag har satt in en skål med ättika. Ska visst hjälpa har jag hört. Den lukten fick jag liksom gratis tror jag.


Som en tröst var jag på hotellet i Kälarne tillsammans med några vänner och lyssnade på Jack Wresvik.

Som jag sagt förut är jag förtjust i trubadurer. Det finns ett djup i dom fast dom är män. Man blir nog inte trubadur annars. Då blir man dansbandsmusiker eller hårdrockare. Då har man större möjligheter att tjäna stora pengar, bli berömd och få hångla med mycket brudar.


men trubadur, hur många blir berömda och kända av dom. Ändå sjunger dom vackra romantiska sånger och ibland något roligt.

Jack var helt underbar och härlig. Jag säger bara det.

'Tyvärr har jag inte varit tillsammans med någon trubadur. Jo nu ljuger jag. Det var visst en italiensk sångare en gång.  

t  

Det händer att jag får till mig saker ibland som får mig att tänka och nu måste jag berätta för er


Trädet är som livet. Roten ner i marken ger stabilitet ocvh och styrka.

Grenarna växer åt olika håll. Valet finns vid varje grenklyka, tar du rätt gren och rätt igen och igen kan du komma upp till trädets topp och se ut över världen.

Väljer du en annan svagare gren kan du bli stannande och aldrig komma längre

om du inte väljer att vända om och ta en ny väg uppåt, så vad du gör välj rätt gren här i livet så blir allt så mycket lättare.

  En del kan vara helt nöjda med att stanna på marken och luta sig mjukt mot trädet.

  En del kan stå under ett blommande äppelträd och dra in vårens alla dofter och vara lyckliga ändå.

  En del vill bara klättra en liten bit och stanna och lata sig på en solbelyst gren.

Träd är underbara och kan se ut på många olika sätt, precis som vi människor, olika blad olika grenar olika storlek men ett har alla gemensamt. Vi strävar mot ljuset.

 

Som jag sa förut så har jag nog stannat kvar ganska långt ner men det är aldrig för sent att försöka nå upp till toppen och ljuset men jag vet inte ens om jag vill.


Lat som jag är kanske jag nöjer mig med att sitta under eken och lukta på blommorna.


Nu tjejer är det fredag. Ska ni inte ut och härja så ta för allt i världen av er bhn och sladdra omkring i något skönt.

Nu när jag är pensionär har jag kastat bhn Ingen bryr sig ju ändå om jag har hängpattar eller inte. >Katten Oskar han älskar mig ändå och det är väl den enda som någonsin kommer att älska mig. 


Nåväl jag blev inte överkörd av någon timmerbil när jag åkte till jobbet och bilen gick igenom besiktningen så vem är jag att klaga. Spöka för dom har jag lovat göra om dom kör ihjäl mig.


Dagens ord får bli: Det är ingen konst att vara modig om man inte är rädd.

 
ANNONS
 
The Secret Garden

The Secret Garden

27 januari 2012 19:31

Det är sant som det är sagt det där om trädet. Men det är så svårt att nå dit man vill när det är folk som hela tiden håller fast en och drar ner en och säger åt en vilka grenar som man ska kliva på...de genarna leder aldrig uppåt..och så känner man hur livsgnistan och hoppet bara glider neråt.

Så sant det där om bh:n! :) Här är det "murmelkläder" som gäller hemma! :)

http://hemligatradgarden.blogspot.com

 
zaq

zaq

28 januari 2012 09:24

Jodå, visst åker bh'n, men inte förrän jag bara ska slappa, sålänge det finns aktiviteter av allehanda slag så är den på, vare sig det är en sport-vardags eller fin. De små golfbollarna trivs däri, men vissa bhar är mer bekväma än andra!
Trädet ja, det är viktigt, symbolik för livet... Ett har jag över köksbordet, en textil i brunt, orange, svart och beige, ett annat i fönstret, relief i trä och där finns också ett paradisträd, krukväxt från min mormor. Inte att förglömma min stoooora fikus!
Då jag jobbade på förskolan gick en dröm i uppfyllelse, en väggmålning av ett träd fick jag göra, så visst gäller träd för mig! Och lilljäntan i mig vill klättra, och högst upp ska vi ;-) ha en fin dag -6* och det har snöat inatt, igen...

http://zaq.blogg.se

 
Soldansare

Soldansare

28 januari 2012 15:19

Vad vackert du skrev om trädet! Sedan beror det ju lite på vad det är för typ av träd man klättrar i vad det är man möter om man kommer upp en bit, om det är ett karriärträd eller ett livsnjutar träd. Jag tror att jag ligger på en relativt låg men mycket solig gren och ser ut som en nöjd katt.
Kram på dig! Och jo då, jag har faktist en sådan där rund näsa :)

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Ingen bild

Sonen

28 januari 2012 16:04

Åhh ja lilla mamma.
Jag älskar dig också.
Inte bara katten.
Ha en härlig helg lilla mor ;-)))

 
Karin

Karin

28 januari 2012 22:28

Oh, så fint sonen har skrivit! Njut av det!
BH, klocka, ringar, armband allt åker av när jag kommer hem. Då är man FRI såsom Gud har skapat en! Och inget som skaver, trycker eller spänner!
Kram Karin

http://pixelmojan.se

 
Selma

Selma

29 januari 2012 17:10

När det gäller bh är jag faktiskt för. Det är nog för att naturen var övergenerös mot mig. Det är skönare med.

http://frunatmaken.wordpress.com

 
Janne

Janne

30 januari 2012 07:25

Hej! Det är inte lätt att vara människa. LER! Ha en fin dag !

http://skogsduvorna.blogspot.com

 
Ann

Ann

30 januari 2012 07:29

Hej Anita! Ja, visst var han bra Jack Vreeswijk!!! Sjöng så fint, naturlig, rolig och inte oäven att se på heller!
Vad glad jag är att Din bil gick igenom besiktningen! Lämna in den på HBD (Hammarstrands Bil&Däck) i fortsättningen när du behöver en mekaniker, så får Du toppenhjälp och garanterat ingen röklukt i bilen när Du hämtar den.
När det gäller trädet så är jag nog den som klättrar en liten bit och sen stannar jag nog och mår gott av utsikten därifrån. Däremot så hjälper jag nog andra som vill nå högre, att visa vägen och med en hjälpande hand tror jag! En fin liknelse, livsfilosofin och trädet!!! Kram och ha en bra vecka! Ann

http://dansann.blogg.se

 
Kristina

Kristina

30 januari 2012 19:19

vad fint du skriver om träd. Jag brukar ofta bara stå och titta på träden. Fina bilder.
Vad skönt att bilen gick igenom.
Ha det gott och go kram!

http://kristinakicki.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

30 januari 2012 21:42

Jag har också varit och lyssnat på Jack! Skitbra! Stunden gick alldeles för snabbt. En annan stund tog alldeles för lång tid och det var idag när jag stog i en provhytt och provade. Skulle köpa en bh och det var ingen rolig upplevelse. Fy farao! Köpte sedan 2 när jag ändå höll på, så hoppas det dröjer tills nästa gång jag behöver stå där.

http://lillahonshuset.bloggplatsen.se

 
margareta wårenius

margareta wårenius

31 januari 2012 19:16

Så bra att bilen gick igenom och nu funkar, fför den här gången.

margareta

Undra vad du gillar Lena Ek, nya miljöminister. Hon vill att vi skaa användaa spark igen, då vi ska till mjökaffärn!

http://margaretawarenius.blogspot.comm

 
Margit

Margit

31 januari 2012 23:48

Hej Anita!!! Kjol..använder jag mycet sälla...men GHn..har jag på med under dagen tills jag går till sängs...
Skönt att din bil NU är fixad..men inte kul...vad det kostade... Hoppas att du får jobba lite,,,,att det fattas arbetskrafter, på ditt jobb...
Kylan håller ju också i sig...och jag förstår, att du fryser....
Kram!!!!

http://margiholm.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Måndag 18 juni 22:05

Jag öppnar dörren och går ut i försommaren. När regnet dragit bort och vinden mojnat slår syrendoften mot mig, stark och intensiv.   Över sjön seglar ett svart moln och närmar sig sakta. Är det åska på väg tro. Luften liksom väntar på något och ...

Av Anita - Lördag 16 juni 17:25

En del människor tittar uppåt mot solen, månen, stjänorna och molnen. En del tittar på bilar och människor.   Jag tittar mot marken och ingen liten blomma går mina ögon förbi. Nu i skogen den lilla rara ögonpyrolan. Så liten,men den ser ut som o...

Av Anita - Fredag 15 juni 09:26

Äntligen tid hos tandläkaren. Igår morse satt jag där och väntade på lindring. Jättehål på gränsen till att det blev rotfyllning men med bedövning och en timme i tandläkarstolen vinglade jag ut med ena mungipan hängande och halva ansiktet bedövat men...

Av Anita - Tisdag 12 juni 22:38

Ja vad ska man säga om tandvärk. Det är svårt att låta bli att tänka på det och försöka koncentrera sig på något annat. En ny vecka började igår och jag väntade hela dagen på att få besked av en tandläkarmottagning om jag kunde få hjälp. Vid 4atide...

Av Anita - Söndag 10 juni 22:12

När tandvärken hindar mig från att sova trots syrendoft och koltrastsång är det bara att kliva upp och diska och stöka fast klockan är tre på natten och det börjar ljusna.Sjön ligger blank och fin.   Bortsett från tandvärk så har det varit en fin...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se