Direktlänk till inlägg 16 februari 2012

EN BRA DAG

Av Anita - 16 februari 2012 11:02

 

Det var ett tag sedan det dök upp någon riktigt bra dag men igår var faktiskt en sådan.

Jag som gruvat mig för att gå på min årliga läkarbesiktning fick igår beskedet av min vanliga rara doktor att blodtrycket var lägre än vad det någonsin varit och dessutom var allt annat också bra.

Hurra. Där ser man hur farligt det är att jobba och slita och stressa.


Vi har något som inte alla ställen har. Vi har en stationär läkare eller rättare sagt två, så man får komma till samma doktor varje år och han är dessutom trevlig och har aldrig bråttom. Man kan fråga och man får verkligen svar. Det är en gåva att få ha det så.


Hur många ställen har inte bara stafettläkare och olika läkare varje gång.


Sedan fortsatt jag dagen med att jobba ett tag och så träffades vi tjejer i medatationsgruppen för att åka till Dvärsätt för att vara med på en Spådomsafton  med en grupp som heter Vanadis.


Drog iväg i två bilar och började med att gå och äta middag i Krokom och sedan kom vi in i Lola Ravenstars lokaler som var något utöver det vanliga. Där hade man kunnat gå i timmar och titta på alla mystiska och fantastiska saker som finns överallt.

 

Så många mystiska ting. Uppstoppade korpar och drömfångare och stenar och ljus och tavlor med vackra bilder. Man blev nästan matt av all energi som formligen strömmade emot en.


Så satt vi där på mjuka kuddar och kunde gå omkring och prova på runor, pendlar, kaffesump och olika sorts kort.

Tror att det var 8 otroliga kvinnor som satt där för att visa sina förmågor och förmågor hade dom minsann.

Så intressant och givande. Det var verkligen en härlig kväll och när vi åkte hem pratade vi och pratade.


Jag ångrar minsann inte att jag bildade den här meditationsgruppen för vi har verkligen trevligt tillsammans och det är en avkoppling från vardagslivet och vi kan ju göra lite olika saker som inte skulle bli av annars. Vi liksom puttar på varandra till att ta steg för steg.


Gårdagen var fullspäckad och igår kom jag väl hem vid 11-tiden och gick omedelbart i säng och drömde om solar och blodapelsiner och resor framåt i tiden.

 


Vaknade till en förfärligt snöoväder men jag vägrar att gå ut och skotta. Jag ska iväg och städa på Håsjögården och tjurar till mig med skottningen eftersom det är det värsta jag vet strax följt av vedbärning. Nåja jag önskar att jag hade lite mer magiska krafter så jag kunde gå ut och vifta med kvasten i luften och puts väck vore all snö bort.

Det ni vore verkligen magi.


Nu får jag nog sänka kvasten till marken om någon snö ska gå bort för den.

Tror jag föresten för jag har ju faktiskt inte försökt. Kanske kan jag. Nu måste jag skynda mig ut och försöka.


Dagens ord: Har man aldrig försökt vet man inte om man kan.

 
ANNONS
 
Kristina

Kristina

16 februari 2012 20:02

Nu skulle jag gärna velat vara med i din grupp. Vilken spännande kväll ni haft.
Jag går fortfarande och funderar på att skapa någon slags andlig grupp.
Här snöar det med.
Ha det gott och go kram!

http://kristinakicki.bloggplatsen.se

 
Selma

Selma

17 februari 2012 14:17

Det vore nåt det att kunna vifta lite med en kvast bara.

http://frunatmaken.wordpress.com

 
Soldansare

Soldansare

17 februari 2012 16:50

Hur gick det med kvastviftningen?

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Sundinska

Sundinska

17 februari 2012 22:37

Vill börja med att tacka så hjärtligt för Alla hjärtans-hälsningen i tisdags! Här kommer en något försenad kram tillbaka! <3
Hoppas att det gick bra för dig hos farbror doktorn. Själv kom jag inte iväg, för den läkaren jag skulle träffa var sjuk.

http://solagast.blogspot.com

 
billan

billan

18 februari 2012 11:15

Vilket glädjebesked från ditt läkarbesök! Fortsätt nu att ta det lugnt och ta dagen som den kommer....
Ni verkar sannerligen ha trevligt tillsammans i meditationsgruppen, sånt är också viktigt för hälsan.
Jag som har ett galet lågt blodtryck har nog fått ett normalhögt efter den här jobbarveckan, skitjobbig vecka!
Tack för hälsningar och kramar och en Bamsekram tillbaka till dig min vän!

http://auroraborealis-1.blogspot.com

 
Skatan

Skatan

19 februari 2012 07:21

Ja, det vore sannerligen något ... att kunna vispa runt lite med kvasten och vips är det skottat ... men men .. man kan inte få allt förstås. Även om du har fått många magiska krafter.

Jag skulle också vilja vara med i din grupp ... Ibland känns det så tråkigt att vi bor så långt från varandra. Men när jag pratat ihop mig med Mannen och dig hoppas jag i alla fall att vi kan hitta en tid som går bra så att jag får komma upp och träffa dig igen. För det ser jag verkligen fram emot :-) Första veckan i mars flyger jag och Kärringarna (Margiths gäng du vet) upp till Umeå där två av dom bor. Det ska också bli jättekul. Det gäller att inte släppa taget om människor som man gillar ...

Hoppas du får många fler bra dagar framöver och att det inte ska snöa så mycket mer så du slipper att skotta åtminstone. Veden bär ju förstås inte in sig själv.

Kram!

http://skatanstankar.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Onsdag 12 aug 08:37

  Nu börjar nätterna bli kalla, härom natten bara några grader. Det är dagg i gräset och en annan ton i luften. Som vanligt hade jag planer för dagen som det inte blev något av.   Plockade rödvinbär och gjorde en massa gele. Då blev det till a...

Av Anita - Söndag 9 aug 18:19

  Mulet och varmt. Morgonfika hos AMV och Gubben. Till Hammarstrand för att handla till kräftskivan. Till kyrkogården i Pålgård för att titta till mammas grav. Vattna blommor och gå ner till sjön. AMV och jag sitter på strandstugeveranda...

Av Anita - Fredag 7 aug 07:50

  Tre dagar med full fart.  I tisdags började jagh med att plocka lite blåbär och småstöka lite. Så fick Kinabror och jag besök av en kusin som vi inte träffat på länge och i sällskap hade hon en fd jobbarkompis till Kinabror som han inte träffa...

Av Anita - Måndag 3 aug 20:21

  Man får roa sig så gott man kan. Just nu roar jag mig med att sjunga med "lotta på Liseberg" och dansa omkring till Hasse Andersson glada sång. Katten rymmer all världens väg och mattorna flyger omkring. Ute regnar det.   Jag är glad att jag...

Av Anita - Söndag 2 aug 19:56

  När solen äntligen kommer börjar det mogna lite sakta till och med i blåshålet Fisksjön. Jag skördar timjan och hänger till tork. Jag skördar dill, persilja och gräslök för att frysa in.  Jordgubbarna börjar bli röda och smultronen är det mass...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

52 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se