Direktlänk till inlägg 12 juni 2012

NAKEN KÄRRING MED INDIANTRUMMA

Av Anita - 12 juni 2012 15:19

 

Tur att jag inte har någon karl som behöver skämmas för mig kom jag på härom kvällen.


Bastubad. Ljuvlig junikväll. Jag satt på bryggan och sjön var spegelblank och glänste som silver. Spelade på min trumma och hörde ljudet eka över sjön.

Bastade och gick ut en stund ur bastun för att svalka mig lite. Satt mig där spritt språngande naken med bara långhåret som dolde en del av mig. Satt där naken och spelade på min trumma av hjärtats lust.


Då får jag se att det står två människor och en hund borta på badstranden. Tysta, förstenade och  dom bara glor.

Ja, förstår att man inte väntat sig en naken spelade kärring mitt i ödemarken och som dessutom spelade trumma.


Föresten ödemark och ödemark. I söndags började sommarfolket komma lite smått.

Nu hörs motorsågar, hammarslag och gräsklippare. Röster och barnskratt, bilar på vägen. Grillrök från eldarna och inte minst myggen har kommit. Ettriga och hungriga biter dom vilt. till och med mig som brukar klara mig rätt bra.

 

Nere hos AMV är det värst. Jag hade förmånen att äta med dom i söndags och jag svalde nog en del mygg också.

Jag gillar när sommarfolket kommer och äventyret börjar men myggen kunde gärna få hålla sig borta.


Igår började timmerbilaran köra igen och det är med livet som insats man kan vara på vägen.

Dom kör som galningar på den här smala vägen.

Jag skulle gå ner till AMV när det kom en bil susande. Borde man inte sakta in? Nehej inte.

Jag fick kliva ner i diket. Nygrävt , fullt med mjuk lera som jag sjönk ner i ända till fotknölarna, håret fullt med bark och skit och ögonen förblindade av sprutande grus.


Visst vet jag att dom har taskigt ställt och måste köra fort för accordet? Vet att man inte kan sakta in i motbacke men här är det jävlar anamma platt. Vägens riddare???? Jo pytt. Förbannad är ordet.


Som sagt det rör på sig lite nu. Igår träffade jag AMV:s man, SnickarMagnus och Nygrannen K. På kvällskvisten var M och jag på handelsträdgården i Bispgården.


 

Annars småregnade det från och till och jag ägnade dagen åt att måla insidan på ytterdörren.

Samma här, om jag hade en man skulle det nog inte falla honom på läppen att man målar sånt här på dörrarna. Stilrent kan man kanske inte säga att det är men........jag gör som jag vill. Det är min dörr och mitt hus och jag målar vad jag vill, när jag vill.


Tänk att få bestämma själv. Äta vad och när man vill, fara bort när man vill, se vilka tvprogram som man vill.

Strängt taget har jag det bra när jag ser och hör hur andra kvinnor har det med sina män som dom måste ta hänsyn till.


Visst, min motorsåg är något fel med men dom som tittat på den är lika dumma som jag fast dom är män så det finns ingen garanti att man har någon fördel av männen heller.


Apropå ingenting så hittade jag min bortsprungna hammare idag inne i en vinbärsbuske och härom dagen när jag städade strandstugan upptäckte jag varför man låg så illa där. En yxa låg under madrassen och det var inte ens min yxa. Nytt mysterium. Vem har lagt den där och varför?????


Dagens ord: Svart och vitt, gott och ont, försluster och förtjänster. Det är det som kallas balans.

 
ANNONS
 
Herta

Herta

12 juni 2012 16:18

Ja snart kommer sommaren på riktigt igen. Här nere är det kallt och inte alls en sådan juni som den brukar vara.

http://www.hertabloggen.blogg.se

 
Ingrid

Ingrid

12 juni 2012 16:50

Du måste varit en syn för gudarna, där du satt och spelade på din trumma, inte undra på att det stod och stirrade på dig.
Fasligt att de där som kör timmerbilarna inte visar någon hänsyn alls!
Det som inte är stulet kommer igen, sägs det ju och det stämmer säkert eftersom du hittade på yxan och hammaren.
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Liliann

Liliann

13 juni 2012 07:50

Underbara du....!! Kram

http://livetefantastiskt.bloggagratis.se

 
Margit

Margit

13 juni 2012 11:29

Ja det var mycket intressan lsning...du bjöd på!! OCH du är ju en riktig kostnär...
Kram!!!

http://margitholm.blogg.se

 
mimio

mimio

13 juni 2012 16:32

Hahahaaa jag tror jag dööör, stod de bara där och stirrade? haha ja de undrade säkert om du var "på riktigt"
Tänk, du är unik, ensam i ditt slag och kan till och med förstumma folk sådär. Jag får en härlig bild i huvudet av din beskrivning med dig, håret o trumman där på bryggan. Underbart liv har du Anita, lite exotiskt...
Dörren blev verkligen kanonfin =)

http://mimio.blogg.se

 
zaq

zaq

13 juni 2012 16:34

Men så underbart att få gå omkring som man är skapad, bodde jag som du skulle de snart gå omvägar, för jag skulle undvika ha en tråd på kroppen så ofta som möjligt!!
Å, jag kan riktigt känna hur det känns att sitta där på bryggan efter att ha fått mig ett bastubad, kvällsolen som smeker huden, mmmmmm...

Här ljöd en trombon (? inte en trumpet iallladall) över nejden idag, jag tyckte det var så mysigt, lugna fina låtar av en duktig osynlig spele-mankvinna...

http://zaq.blogg.se

 
Skatan

Skatan

13 juni 2012 18:04

Ha ha ... vilken underbar kvinna du är. Och visst avundas jag dig många gånger må du tro ... och skulle vilja vara fri som en fågel /skata ... och kunna göra vad jag jag vill. Jag skulle velat se dig sitta där spritt språngande naken och trumma på din trumma :-D

Kram!

http://skatanstankar.com

 
Skatan

Skatan

13 juni 2012 18:05

... och dörren är helt underbar <3

http://skatanstankar.com

 
Sussi

Sussi

13 juni 2012 18:24

Ja, det är inte allt för vanligt att se en kvinna, naken spelandes på en trumma! Var det turister så har du bjudit dom på ett redigt semesterminne ;)

Helt rätt. Söderhamn var vi i :)

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Kristina

Kristina

13 juni 2012 18:33

Mitt barnbarn var hos mig idag och vi läste din blogga. Vi fick ett riktigt gott skratt. Du har en mycket härlig humor vilket är det viktigasre för en god hälsa.
Trumma för sig själv låter underbart. Jag får nog gå på trummkurs jag med, det verkar så rogivande.
Ha det gott och go kram!

http://kristinakicki.bloggplatsen.se

 
Soldansare

Soldansare

13 juni 2012 19:09

Jag blir så glad av dina målningar! De känns så fria och livsbejakande, precis som du verkar vara. Ja, ja jag vet att du är "gnällkärringen" ibland men det är ju bara när det kommer käppar i hjulet i det där livet och friheten.
Kramar i mängder!

http://soldansarenssida.blogspot.com

 
Karin

Karin

14 juni 2012 08:29

Är helt säkert på att turisterna vid badstranden säger att de har träffat Näckens syster! För det är du väl?
Det där med yxan, låter mystiskt.
Kram Karin

http://pixelmojan.se

 
Lena

Lena

14 juni 2012 22:44

Härligt och befriande att sitta naken och trumma! Fast sätt upp en holk för fladdermöss så slipper du bli uppäten med hull och hår. Lena

http://lillahonshuset.bloggplatsen.se

 
Anita

Anita

17 juni 2012 18:59

Oj då, kanske de tänkte när de såg en trummande kvinna i födelsekostymen. ;-))) Det är väl bra att du roar, för det tror jag du gjorde även om de såg frvånade ut. Jasså nu har sommarfolket börjat droppa in i omgivningarna och likaså myggen. Ja, det är det som kallas sommar.
Ha det gott min goa vän !!!
//Anita

http://resenarskan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Lördag 22 april 13:16


  Det går inte att vara utomhus. Det stormar igen och varken jag eller katten vill gå ut. Inte hunden Jack heller förresten. Katten Morris och jag kryper ner under värmefilten och katten klappar och kramar mig. Det är de enda klappar och kramar ...

Av Anita - Onsdag 19 april 14:34


  Som ni kanske minns från ifjol vår så försökte jag göra fågelholkar. En av dom hade liksom kommit lite på sned och jag bad Sonen att klättra upp och rätta till den. Det visade sig då att bakstycket hade lossnat och när han tog ner den så sa ha...

Av Anita - Måndag 17 april 13:43


Påskdagen bjöd på härligt väder. Soligt men kallt så isarna var som gjorda för fiske. Vi samlades nere vid sjön och så kom  AMV och Gubben med dotter,måg och 4 barnbarn .   Det skulle bli pimpeltävling bland oss i gänget och killarna stack ut ...

Av Anita - Söndag 16 april 10:29


I nästan hela Sverige snöar det men inte i paradiset Fisksjön. Här flödar solen ner även om det är kallgrader. Det börjar komma folk hela tiden nu och en del far ut på sjön för att pimpla och vi andra går ner till stranden och börjar elda i grillen...

Av Anita - Torsdag 13 april 18:03


  Igår var det dags att åka till stan och hämta Sonen och hans Fjälla. Dom kom med flyget från Skåne och vi var ute i god tid. Vi handlade lite och for ut på Frösön men eftersom vi var i tid så åkte vi en sväng utåt Rödön. Vi, det är alltså Kinabr...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se