Direktlänk till inlägg 24 januari 2013

EN RIKTIG FÖRJÄVLIG VECKA

Av Anita - 24 januari 2013 14:13

  

Först och främst förjävligt kallt hela tiden. Vad hjälper det att solen tittar fram ibland när det är över 20 grader kallt. Man vill inte gå ut, åtminstone inte jag och allt krånglar och klatrar.


Bilen då som stått på verkstaden sedan i måndags för att meken ska försöka få till den för besiktning.

Inte gick det inte. ABF-bromsarna eller vad faaan det heter går inte att få till med mindre än dyra reservdelar. Jahah så var det med det. Hämtade den idag ialla fall efter att fått anlita mina vänner för att hämta och köra mig.Igår var jag först inne hos grannen och fixade hans tv och sedan betalade hans räkningar.

Sedan kom PappersBeda och vi flyttade en gammal tants grejor från Stugun till äldreboende i Kälarne. Det tor mycket längre tid än vad vi trodde så det blev lite stressigt att hinna hem innan "meditaionstejerna" dök upp vid 18-tiden. Som vanlig fick vi en fin kväll även om den inte blev så lång. Det går inte att stå med bilarna i den här kylan.

 

Idag fick jag reda på att bilen inte gick igenom besiktningen och jag fick Gamle A att köra mig till byn för att hämta hem bilen tills det kommit reservdelar. Det är hopplöst att vara utan bil och imorgon måste jag dra iväg och jobba eftersom jag inte hann med det idag.


Nu sitter jag här hemma och glor ut genom fönstret och ser att solen försöker värma upp trädtopparna.

Kallelse till läkaren för besiktning fick jag idag också och jag skulle naturligtvis behövt gå till tandläkaren.


Det finns inte så många ljusglimtar i mitt liv nu ska jag säga. men man ska inte klaga för det är väl för fasen så det är i det här landet men det skiter jag i. Jag klagar så mycket jag vill


Jag sätter mig framför brasan och sätter på en gammal Åsanisse film och försöker glömma hur jävligt det är just nu

 

Dagens ord: Om man mår dåligt får man klaga, det är banne mig en mänsklig rättighet.

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

24 januari 2013 15:38

Inte undra på att du är missnöjd och förbannad, det där med bilen, tanden, kallelse till läkare, kylan...
Hoppas att du har det skönt framför TV:n och att Åsa-Nisse kan få dig på bättre humör!
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
The Secret Garden

The Secret Garden

24 januari 2013 17:21

När allt jävlas och man känner sig..(ja hur känner man sig egentligen?)
Mmm...då brukar jag gå och lägga mig och läsa gamla Kalle Anka, såna där från 70-talet när serierna var bra tecknade och texten underfundig, och så läser jag tills jag blir trött och somnar.
Det är helt underbart!! :)
(min bil är 23 år gammal nu, den enda bil jag haft och hoppas att den klarar flera år till...men det känns inte säkert längre att fara efter de milslånga skogsbilvägarna ensam längre..)

//Boije

http://hemligatradgarden.blogspot.com

 
margareta wårenius

margareta wårenius

24 januari 2013 18:58

usch!

usch margareta

http://margaretawarenius.blogspot.com

 
Lena

Lena

24 januari 2013 19:40

Nu stämmer jag in i din klagan mot kyla och allt elände. Vad trött jag är på den här kylan nu! Inte ens hunden vill gå ut. Och inte jag heller.

Jag vilar i soffan en stund och drömmer om sommaren.

http://lillahonshuset.bloggplatsen.se

 
Janne

Janne

25 januari 2013 06:14

Morron! Ja här har vi -20 grader idag Fredag. Ja du Anita ibland så kommwer bekymren hand i hand. Ha det bra !

http://yngaregubben.blogspot.se

 
Margit

Margit

25 januari 2013 18:12

Anita, har full förståelse att du klagar...det skulle jag också göra..i in sitution...men allal dom motiga grejerna...Och Bilen...som man är så beroende av..och så kostar allting sp mycket också!!!!
Hoppas att grejerna snart kommer och tt dom då kan fixa bilen så du har nåt att köra med.
VARMA kramar fråm mej!!!!! Önskar dej en trevlig helg!!!
Nästa vecka ska det bli mildare...hoppas att det stämmer!!!

http://margitholm.blogg.se

 
Karin

Karin

25 januari 2013 21:48

Otur med bilen!
Roliga figurer har du i alla fall på bloggen!!
Kram Karin

http://pixelmojan.se

 
Anita

Anita

26 januari 2013 09:31

Det låter väldigt besvärligt och det där med Åsa-Nisse-film och en varm brasa kanske kan skingra dina tankar på allt elände. Det ÄR inte lätt alltid att leva när det ena efter det andra jäklas och kostar för att få ordning på. Hoppas det ordnar sig för dig vännen.
Stor kram från mej !!!

http://resenarskan.bloggplatsen.se

 
Anki

Anki

26 januari 2013 11:06

Fy farao så trist... trist, tråkigt, jobbigt och alldeles för jävligt... förstår om du är arg... och klaga du... det är som du säger en mänsklig rättighet!
Hoppas allt fixar sig snart ändå...
Kram

http://ankistankar.blogspot.se

 
Selma

Selma

26 januari 2013 12:01

Klart man måste få klaga när man har anledning.

http://frunatmaken.wordpress.com

 
Sundinska

Sundinska

26 januari 2013 23:22

Samma här. det är kallt och jäkligt och allt krånglar. Veden är sur, pengarna räcker inte till räkningarna och kroppen värker. Skit, skit, bara skit.

http://solagast.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 20 sept 09:42

  Jag som aldrig brukar bli getingstucken har blivit det fyra gånger i sommar, senast igår. Annars var det en helt fantastisk dag igår. Varmt och skönt som den finaste sommardag. Vinden var ljum för en gång skull.    En bra dag för att fixa ...

Av Anita - Onsdag 19 sept 08:10

  Idag blir det nog en fin dag. Ser att solen lyser på min trädgård som fått andra färger nu.   Härom dagen gick jag en promenad på badstranden.  Tänkte på Astrid Lindgren och filmen vi såg i söndags. På hur fantastiskt det var att hon behöll ...

Av Anita - Måndag 17 sept 09:19

Nu blev ni väl lite nyfiken va? Kan bara säga som så till att börja med. Det är inte roligt att bli gammal och inte långre kan se så bra och inte gå ner i brygga och inte studsa som en gummiboll på stenar och jag börjar nästan misströsta på att klätt...

Av Anita - Fredag 14 sept 08:00

Det är inte så mycket äventyr och mysterier just nu men jag undrar i alla fall vem som drar upp morötterna ur landet utan att äta upp dom och lägger dom i en fin hög. Som ni vet finns det inga människor här nu så det måste vara ett djur, men varför? ...

Av Anita - Onsdag 12 sept 09:53

Igår när jag vaknade till en mulen dag och eftersom jag hela sommaren sagt att jag ska putsa fönster när det inte går att vara ute så var det bara att sätta igång. Jag har inte putsat fönster på flera år. Ytterligare en sak jag skulle göra när jag bl...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Blogkeen
Följ DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA.... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se