Direktlänk till inlägg 16 maj 2013

SÅ BLEV DET DÄRNÄST

Av Anita - 16 maj 2013 07:43

och inte blev det bättre. Söndag kväll tappade jag rösten totalt. Bröstet började känna täppt och jag trodde först att det var allergi som slagit till. Eftersom viden och alen blommar för fullt så vore det inte så konstigt så jag plockade fram allergimedicinen.


 

Eftersom PappersBeda skulle dyka upp på måndag eftermiddag gick jag ut och plockade nässlor till soppa. Jag plockade kirskål och gjorde en paj med kirskål, kassler och ost i och den blev riktigt god.


Så kom hostan. Eftersom Pappersbedas gubbe var borta följde jag med henne hem och låg över. Får ju lite lappsjuka av att vara kvar hemma nu när jag inte har någon bil och vi hade en massa opratat eftersom hon inte har tid i vanliga fall nu när hon har ny karl.


Hunden Bob skulle bo hos mig ett par dagar. När jag for hem och klev ur bilen tappade jag telefonen på marken och batteriet och en del lösdelar ramlade av. När jag lyckats få ihop den skulle jag ha en pinkod för att komma in. Oj vilket strul innan jag lyckades få till det.


Sedan kom febern. Det var skönt att ha hunden Bob som värmde mina fötter där jag låg i soffan och skakade och frös.


Igår mådde jag skit. Låg utslagen i soffan och kände mig som en gammal padda som någon trampat på. Hostar lungorna ur mig. Så blev det.


Nu är det dessutom ett jättefint väder ute och allt jag planerat för den här veckan gick ju åt fanders. Inget grävande i  landen. inget hemsläpande av ved, inget tjärande av bastutak eller fixande i växthus. Benen bär mig inte så bra så det är bara att ligga och vänta på bättre tider.


Igår fick jag besked från SPV om pension från dom när jag nu fyller 65. Jag jobbade ju 25 hemska år på försäkringskassan och jag skulle få 425 kronor i månaden före skatt. Inte tycker jag det var mycket för 25 års heltidsarbete.


Nej nu ska vi vara postiva!!!! Är det inte så det är. Jag har ingen matlust alls så mitt matförråd lär räcka väldigt länge den här veckan.

Bilmeken har ringt och erbjudit mig att låna en gammal bil av honom och det var ju snällt.

Vad mer positivt. Det är ett jättefint väder ute och det får jag väl unna er alla som kan vara utomhus.


Dagens ord: Ta inte livet för allvarligt du kommer inte levande ur det i alla fall.

 
 
Ingen bild

Liliann

16 maj 2013 11:06

Krya på dig Anita!!

 
Ingrid

Ingrid

16 maj 2013 21:39

Hoppas att du snart mår bättre och orkar ta dig ut och njuta av försommarens ljuvligheter. Gott att du har Grisnäsan Bob som sällskap i alla fall.
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Äppelblom

Äppelblom

16 maj 2013 21:48

Ser du det ljusnar för dig - allt kommer att lösa sig i sinom tid.
Men, det var illa att du blivit så sjuker. Hoppas du kvicknar till snart.
Ha en riktigt fin pingst och sköt om dig!

http://skogsvandring.blogspot.com

 
Skatan

Skatan

17 maj 2013 13:13

Det är ju för dj-ligt att jag skulle hinna smitta dig. Som en tröst kan jag säga att det gick gaaanska fort över (febern åtminstone) men att jag fortfarande hostar nerifrån magtrakten någonstans. Tack för senast ska jag kanske säga. Det var just en snygg avskedspresent jag gav dig.

Kramar!

http://skatanstankar.com

 
Ann

Ann

17 maj 2013 13:43

Hej!
Du ser ju att det löste sej med lånebil !
Skön Pingst på Dej och hoppas att förkylningen släppt!

Kram Ann

http://dansann.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - Torsdag 28 mars 14:10

  Det har snöat sedan i måndags och just imorse satt jag och tittade ut på snön och gräddade rullrån. Dom ska jag ha på påskafton till efterrätt med glass och nykokt hjortronsylt och kaffe förstås. Nog om det.   Igår var en märklig dag. Jag kl...

Av Anita - Onsdag 27 mars 07:54

  Det har varit en hel del sista veckan Lördagen var det årsmöte nere i byn och vår nya ordförande hade fixat att dom som ville kunde komma och underhålla. Dessutom hade hon lagat en massa god mat. Faktiskt hade det kommit mer folk än det brukar o...

Av Anita - Torsdag 21 mars 14:58

  Det flyger tre svanar över sjön. Borta vid åmynningen hör jag en strömstare kvittra och kastar sig i vattnet med ett plask. Är inte det vårtecken om något?   Kinabror är ute på sjön och drar upp en gädda som är mer lik en krokodil. Ett j...

Av Anita - Onsdag 20 mars 10:21

  Nu samlar jag på vårtecken. Jag har tre perioder av mitt sovliv. Sommaren naken i  sängen. Hösten den kinapyjamasen men iår blev det så kallt redan i oktober så det blev flanellpyjamas som kom på direkt och så har det varit hela vintern Vi...

Av Anita - Tisdag 12 mars 09:33

Det blir dåligt med att skriva blogg nu och lika dåligt med att ta bilder. Det har varit en mulen vecka och jag har ägnat mig åt tråkiga saker som trots allt måste göras.   Tagit ner mina röda julgardiner och satt upp gula istället och faktiskt p...

Presentation

DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA...

Fråga mig

56 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards